Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holčiny…teda dneska se to počasí nějak pokazilo
.....zrovan mám ode dneška dovolenou a ono takhle
.....snad se to vytáhne jinak budu vážně naštvaná…
jinak dneska má můj synoveček 2 roky tak bude veliká oslava
…jsem mu kupila takovou tu velkou tatrovku tak doufám že bude mít radost…
..
a jak se vám dneska daří?…já jsem se vzbudila poměrně brzo a už se mi nechce spát…přítel tu spokojeně chrupká
![]()
Ahoj megi,
tady je krásně.Slunečno.Čekám až přijede ten můj z práce z dvoudenky a půjdu na zahradu.Holky jsou u bývalého manžela,tak jsem úplně osiřelá.To vedro mě nějak nedělá dobře a to až bude červenec a srpen,tak asi zemřu…ufff.Užívejte všechny pohody a sluníčka ![]()
Ahojky,
tak u nás je hezky, svítí sluníčko. Včera jsme byli na chatě, opékali buřty, hráli fotbal (ještě můžu
)
Simiki, víš co, ta bolest hlavy může být klidně od páteře, já vím, že bolení hlavy je častá věc v těhotenství, ale aby bolela celý den?
Megi, Ty pracuješ i v neděli, že máš dovču ode dneška?
Mně je zas špatně od žaludku, tak odmítám dnes vařit
![]()
ALINKO, já sice dřív trpěla migrénama,které trvaly třeba týden v kuse,ale od začátku těhu jsem to měla zas poprvé,ale ten hadr na palici to trošku zklidnil
Jinak my dneska byli na Komáří vížce,jenže Tom pro nás s Kes přijel a já si myslela,že nás bere na zmrzku co nám včera slíbil a že tady je hezky tak jsem si vzala jen triko s dlouhým rukávem a sportovní vesičce a my nakonec jeli do té zimy nahoru..kousek jsme se prošli jen kvůli Kes a pak šup do auta a domů
jéééé tak to se máte holky že je u vás pěkně tady je sice teplo ale sluníčko tu není…a teď začalo pršet
…chjo…
Alinka :…jojo pracuju i v neděli děláme pořád
…holt obchod…
my byli v zoo a paráda. všichni byli včera, takže dneska to s lidma šlo, Robik si užil, akorát teda jídlo nic moc. Nová cukrárna nás zklamala.
jeee zoo tak to závidím taky by jsme někam vyrazila…a kde jste byli v praze?…tam já nikdy nebyla
…ale v létě mám slíbeno
…to už budu mít pořádnej pupek
![]()
Simiki, hlavně, aby Ti to co nejdřív odeznělo. Bolehlav je hodně nepříjemná věc.
Megi, máte svůj obchůdek? Můžu se zeptat jaký? A s tou každodenní prací to znám, taky máme obchod, ale internetový, pracuji vlastně pořád, ale je fakt, že nemusím být nikde fyzicky, pouze virtuálně.
V zoo v Praze jsem taky ještě nebyla, je to tam prý skvělé.
Alinka :…nene nemáme svůj obchůdek ale já dělám v obchodě víš
…a jaký máte obchuůdek vy?…že by jsem se koukla? ![]()
Megi, my máme obchůdek se vším pro miminka ![]()
www.mujeobchod.cz
Zítra jdu na KO na gyndu, tak musím jít spát. Snad bude vše v pořádku. Pa, pa, dobrou noc.
KITTY, jé zoo.já byla naposled v zoo na Hluboké a je to už 2 roky
ALINKO, koukala jsem na stránky obchůdku a vybadá dobře
At ti zítra dopadne KO dobře
MEGI, a v jakém obchůdku pracuješ, myslím sortiment
držím palce na kontroly.
my razíme do herničky a ven, takže budeme až odpoledne.jestli přežiju, už jsem dva dny přes poledne nespala a je to znát ![]()
Ahojky holky teda dneska počasí nic moc u nás sice je teplo ale sluníčko ne a ne vykouknout
…
Alinko:…hned se kouknu …zvlášť pokud se jedná o věci na miminko ![]()
Simi:…dělám v elektru......to ali to má zajímavější
![]()
Ahoj,tak se hlásím po víkendu.Dneska už je mi celkem fajn,ale do jídla se po ránu musím nutit.Včera mi bylo půl dne špatně.Zítra jdu na kontrolu,tak uvidím.
Psaly jste,že už máte bříška,na mě to teda zatím není vůbec vidět,mám z toho ted špatnej pocit.Jenom mi dost vyrostly prsa.
Jsem si ted vzpoměla,že musím donést moč,na kterou jsem minule zapoměla
.Asi bych měla vyvařit lahvičku nějakou od léků.
Počasí je dneska trochu horší,než o víkendu,ale pořád je to fajn.Na ty pařáky v létě se teda vůbec netěším.