Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kevin6666 píše:
@cecetka díky myslíte ze bude nějaký krutejsi trest odnětí svobody? Nehodu jsem žádnou nespusobil, navíc jsem měl 8 bodů má to nějaký vliv na to??
Projdes o dalsich 7 bodu. Ale stejne budes bez ridicaku ![]()
@mado píše:
@Kriss Tina to se myslím děje jen pod jedno promile, nad promile je to trestný čin, tam bych čekala větší trest, vždyť jel ožralý na mol.
Můj příbuzný taky nic nikdy neměl, jednou nadýchal 0,28 promile a platil 15 tisíc a na kole jezdil rok.
Jo nad promile je to pak myslím jednou tolik pokuta a zákaz na rok až dva. Ale odnětí svobody je jen v nějakých případech, že by způsobil nehodu, byl opily chycen opakovaně apod. Tady bych tipla akorát tu podmínku.
Mám aktuální zkušenost… s podobnou hodnotou hrozilo 12+ měsíců odnětí oprávnění + pokuta 40k. Díky právníkum z toho je jen 6 měsíců, + 100k „pokuta“. Je to o štěstí na soudce a zástupce…
@Anonymní píše:
Mám aktuální zkušenost… s podobnou hodnotou hrozilo 12+ měsíců odnětí oprávnění + pokuta 40k. Díky právníkum z toho je jen 6 měsíců, + 100k „pokuta“. Je to o štěstí na soudce a zástupce…
To by mě zajímalo, co se bralo jako polehčující okolnost?
A dvakrát tolik, kolik by byla pokuta tak dal na úplatky.
@Kevin6666 píše:
@cecetka díky myslíte ze bude nějaký krutejsi trest odnětí svobody? Nehodu jsem žádnou nespusobil, navíc jsem měl 8 bodů má to nějaký vliv na to??Příspěvek upraven 22.08.21 v 13:25
Před rokem mě naboural chlap. Měl 3,4 promile, od nehody ujel. V minulosti podstoupil už 2× protialkoholní léčbu a jednou už mu sebrali papíry za řízení pod vlivem. Navrhovaný trest v obžalobě bylo 2 a půl roku zákaz řízení, 40.000,– pokuta a nucená ambulantní léčba.
Mě to přišlo pro toho imbec..la směšné a nehorázné, ale Tebe to asi potěší. ![]()
@Anonymní píše:
Teda nevím, ale radši bych si ušetřila 100 táců a půl roku navíc jezdila na kole, než tohle ![]()
@Kriss Tina píše:
Teda nevím, ale radši bych si ušetřila 100 táců a půl roku navíc jezdila na kole, než tohle
Tak třeba kamioňák je bez papírů bez práce
známý to měl podobně teda za rychlost, radši platil větší pokuty, protože jinak by nemohl vykonávat zaměstnání
@Anonymní píše:
Dobrý den mám dotaz včera mě chytla hlídka PČR nadýchal jsem 1.74 promile v minulosti jsem žádný problémy neměl toto je můj první prohřešek jaké můžu čekat následky? Díky za každou odpoved
Co tě vedlo, sedat za volant v tomhle stavu? Je fuk, že to byl tvůj první prohřešek, prostě si pil, a jel. Tak počítej s tučnou pokutou + zákaz řízení.
@Kevin6666 hele když píšeš že to byl tvůj prohřešek? Jak to ze nemas plny počet bodů?
@pikola píše:
Tak třeba kamioňák je bez papírů bez práceznámý to měl podobně teda za rychlost, radši platil větší pokuty, protože jinak by nemohl vykonávat zaměstnání
No to zas chápu, ale když mě ten řidičák teda živí, tak nebudu takový blbec, abych se o něj nechala připravit.
@Anonymní píše:
Takže jste dostal 6 měsíců zákaz apokutu?
@Anonymní píše:
Dobrý den mám dotaz včera mě chytla hlídka PČR nadýchal jsem 1.74 promile v minulosti jsem žádný problémy neměl toto je můj první prohřešek jaké můžu čekat následky? Díky za každou odpoved
Flastr jal hovado, je to uz trestny cin, pako!
@Anonymní píše:
Takže jste dostal 6 měsíců zákaz apokutu?
Nešlo o mě
bylo to jako poslední odstavec v tomto článku https://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/ Ty peníze dly na fond obeti, pak se daji domluvit lepší podminky. Ne, že bych s tím souhlasil ![]()
@Anonymní píše:
poprvé! těmhle lidem beru auta -ale státní zástupci nám na to jdou až tak ve třetím a vyšším případě a navíc to musí být vozidlo Obviněného, což obvykle nebývá..
vyřeší tě ve zkráceném přípravném řízení pro § 247 sazby si načti, dostaneš podmínku
tu máš přesně sankce https://www.12bodu.cz/…-274-TZ.html
prosím tě, už nepij, když řídíš, můžeš sakra někoho zabít!! ![]()