Rodičovský příspěvek 2022 čekání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den o rodičovský příspěvek jsem si zažádala v březnu na vyřízení mají 30 dnů.
Když mi to schválí v dubnu budu vyplácena už v dubnu nebo až v květnu? Děkuji
Jestli jsi si žádala od března. Tak ti buď přijde první v dubnu a nebo pokud to nestihnou tak v květnu za březen a duben.
Příspěvek upraven 22.03.22 v 09:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den o rodičovský příspěvek jsem si zažádala v březnu na vyřízení mají 30 dnů.
A od kdy jsi ho žádala? A taky kolikátého? Já žádala začátkem února, chtěla sem ho od února a přišel začátkem března.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Žádala jsem od 1 dubna a od 4 března jsem podavala žádost
Tak to ti prijde v kvetnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Žádala jsem od 1 dubna a od 4 března jsem podavala žádost
Tak to přijde až v květnu, chodí to měsíc zpětně. Aby to přišlo v dubnu bys musela žádat od března.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím - čekám 3 dítě a bohužel zaměstnavatel zkrachoval, tak už nebudu PPM jako u předchozích dvou dětí. Budu si brát rodičák přes manžela, takže tam donesu Potvrzení o DVZ a žádost o rodičák a nic víc?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladein dolozite akorát k tomu ještě občanky obou rodičů a rodný list dítěte a nevím jestli jdeš z rodicaku na rodicak, nebo teď nic nepobiras, možná by mohli chtít v tom druhém případě ještě potvrzení že nemáš na mateřskou nárok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina jdu z rodičaku na rodičák. Tak jim ještě donesu výpověď. Díky moc, to by mě nenapadlo.
Ale počkat - dítě se teprve narodí, takže to nelze žádat předem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladein ne o rodicak se žádá až po porodu, na nenarozené dítě ti ho nedají, musíš doložit ten RL.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Zní to logicky. Tím, že jsem předtím měla mateřskou, tak mi to nedošlo.
Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš si nechat od Cssz zamítnout žádost na PPM. DVZ manžela musíš mít taky potvrzenou od Cssz pokud chceš čerpat částku vyšší jak 10 tis měsíčně. Rodný list dítěte a občanky rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit