Rodíme srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3957
7.1.19 12:07

Holky možná hloupý dotaz :oops: :oops: ale když se nezeptám, budu nad tím přemýšlet ještě hodně dlouho. Tak se omlouvám. Měla jsem teď na oběd nivovou omáčku se šalvějí. Bohužel až po obědě jsem si přečetla něco o šalvěji v těhu :zed: :zed: :zed:
Myslíte že to moc vadí?
Dle mě asi té bylinky tam nebude takové množství aby to miminku ublížilo.
Ale budu ráda pokud mě uklidníte, přece jenom jsme se snažili rok a osm měsíců a tak jsem se teď trochu vyděsila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
7.1.19 13:15

@werajsik nic se nestane neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.1.19 13:20

@werajsik prosimtě přemejšlej 8) v rozumne mire muzes vse :* snad jen alkohol a cigara ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
7.1.19 13:27

Já vím že trochu hysterčím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops:
Asi by to chtělo zakázat net v mobilu a doma ustřihnout dráty od WiFi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale díky holky za uklidnění. Kolegů jsem se zeptat nemohla páč v práci to řeknu až po 1. screeningu. Tak jsem trochu znejistila. Už jsem v poho a hlavně nemyslet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.1.19 14:50

Když jsem se bavila s tou bylinkářkou, tak říkala, že nic čeho člověk sní trochu neublíží. Ale pokud by jsi 3 denně měsíc v kuse pila nebo jedla cokoliv jednotvárného tak je to špatně. Takže klid…

Co se týče cestování, tak já už těhotná letěla na Kapverdy v prosinci a o těhotenství jsem se dozvěděla až tam, takže jeden 8,5 hodinový let už mám za sebou a v pohodě. Ale jak říkám, cestujeme často a problémy nemívám, na jaře chceme na Kypr (Evropská část), tam je dobrá zdravotní péče a jaro/podzim (v říjnu loni jsem tak měli 27 a na koupání) je tam ideál počasí, není to takový teplotní šok jako jinde. Doporučuju :palec: No uvidím co mi řekne doktorka na kontrole.

Už je na vás těhotenství vidět? Zrovna přemýšlím, jak dlouho to v práci budu tajit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
7.1.19 14:54

@Tetefka me to bříško roste hodně rychle. Třetí těhotenství no. Kalhoty zatím zvládám svoje, ale už začínají tlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
7.1.19 15:37

@Tetefka Mně jediný, co roste je špek na břiše z těch piškotů a půlnočních housek s máslem a marmeládou. V práci sem měla v plánu to sdělit šéfovi a kolegyním v kanclu po 1. screeningu, ale nakonec jsem šla s pravdou ven hned 2.1., ale dostali všichni zákaz to šířit. Tak snad to udrží..

• Citovat
  • Upravit
2248
7.1.19 15:45

@werajsik jak píšou holky, pokdu nepiješ odvary 3× denně, bude to OK :)

@Tetefka já si připadám jako hroch už teď, ale prý nic vidět nejde. Třetí těhotenství, tak očekávám nárůst břicha brzy.

Jinak se jdu s vámi podělit o radost, dnes mám za sebou schůzku v nové práci (výpověď ve staré jsem podala v době, kdy jsem o těhotenství nevěděla, do konce ledna mi běží smouva a pak nastupuji do nové), šéfovi jsem řekla o těhotenství, protože do května břicho maskovat prostě nezvládnu a nic není problém, všecko to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
7.1.19 16:16

@Kajuli to je paráda. Hodný šéf :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
7.1.19 18:32

@Kajuli Tak to je paráda!
K brichu…jsem tehotna podruhe a s prvnim jsem mela bricho celkem malý celou dobu, zato ted si pripadam jak v patym měsíci 8o i manzel me vcera říkal, že už to začíná byt vidět :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.1.19 20:22

Mě to právě přijde hrozně divný, že bych jako prvorodicka měla vypadat takhle. Nikdy jsem neměla nějak extra svaly na břiše, ale špeky taky nemám. Ale od snad už 4 tt mám pocit jako by mi všechno povolilo a je to horší a horší. Většina věcí už mě prostě tlačí :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
7.1.19 22:06

@Tetefka já si taky myslím, že když se to nejí po kilech nebo nepije, tak je to ok.. :hug: všeho s mírou..já někde četla, že by se snad neměl mátový čaj..no taky ho piju, nevím jak jinak si večer/v noci ulevit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 11:53

Létání v těhotenství

Holky já jsem letěla 4+1 a o týden později (teď) 5+2. Fyzicky se snad nic nestalo, ale za ty psychický stresy “co kdyby” bych už asi raději neletěla.. podle mě záleží hlavně na tom, jak to je nastavený v hlavě.. já se teď pořád kontroluju :roll:

• Citovat
  • Upravit
8743
8.1.19 15:33
@Anonymní píše:
Holky já jsem letěla 4+1 a o týden později (teď) 5+2. Fyzicky se snad nic nestalo, ale za ty psychický stresy “co kdyby” bych už asi raději neletěla.. podle mě záleží hlavně na tom, jak to je nastavený v hlavě.. já se teď pořád kontroluju :roll:

V tak nízkém stádiu to nic udělat nemohlo neboj. Stejně ještě nevíš, zda je embryo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.1.19 19:08

Stalo se vám některé, že jste po sexu trochu krvácela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí