Rodíme v srpnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
7.9.17 18:44

@Kejdík Panebože to je koťátko nádherný! Je úžasná! Gratulace holky ať jste zdravé. :hug: :srdce:

Teda to byla ale rychlovka. Jsi trumfla i mě. :mrgreen: Důležité je, že jste to stihli. Malá bude brzy v pořádku a jsem ráda, že máš jen malá zranění. :hug:

Purelan je moc dobrý. Mně pomáhá. :)

Co jí dali na tu klíční kost? Promiň nedovedu si to představit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
7.9.17 18:48

@Krtiinka Má zánět. Dostal antibiotika - kapičky do oček. :( Mě už švihne. Je mi ho tak líto. :,(

Jo to máme stejný. Taky mi pochrochtává, když to tak řeknu. Bojím se, aby neměl chycený dutiny. Já už začínám za vším něco hledat. Je to pořád jak začarovaný kruh. :(

Dneska zase trpěl. Do toho já ty prsa. Takže jsem vystresovaná aby měl dost mlíka.

Co dneska. Jak jste se měli? :)

@Girls96 Ahojky. Tak jak bojujete. Dobrý? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
9.9.17 01:53

@Destiny4974 moc děkuju :hug: Ta klíční kost sroste sama. Musí se jen opatrně s ručkou a nepolohovat na levý bok (má to na levé ruce).
S prsama si tentokrát taky užívám. Praskají mi bradavky a hodně se nalévají prsa. Purelan na to celkem pomáhá a odsávačka na to když jsou přeplněné. Hrozně mě bolí krční páteř až z toho nemůžu spát. Jak si lehnu tak je to šílený. Snad to brzy přejde.

Na to pochrochtávání zkus propláchnout nosík mořskou vodou nebo Libenarem a odsát. Moje děti to dělali, když měli v nosíku sražené kousky mlíčka. Po proplachu a odsátí byl na chviličku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.9.17 08:52

@Destiny4974 broucek malinkej, to je fakt trapeni :( a uz je vam aspon trosku lip?

My mame to chrochtani zase horsi, dneska jsem v noci skoro nespala a malej taky asi moc porad sebou hazel a spatne se mu dychalo, ani odsani nepomuze, asi ma tu zadni rymu nebo nevim :?. Pekne na prd, kdyz dr. rekne ze je to normalni,.ale me uz to normalni teda neprijde :roll:,

Taky jsem cetla o te morske vode a Libenaru, jakjatakze pise @Kejdík, takze dneska jdeme pro to a doufam ze se mu ulevi, jinak se zblaznime uz vsichni :roll:.

Navic vazne tak 90% toho co je vzhuru jenom place nebo ho musim chovat sby neplakal, takze je to zatim boj, ale snad bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
9.9.17 10:34

@Destiny4974 ahojky, nejak vubec nestiham sem chodit, celkem me ta moje princeznicka zamestnava, na to, ze má 14 dni tak je celkem ziva, nekdy po papani spinka hned a z toho je vzhuru I tri hodiny a vyzaduje si pozornost, zveda hlavicku uplne silene a taky se umi dokonale vztekat :D vcera jsme byli u dr, tak jsme za tyden pribraly 300g, dr nas chvalil. No a jak jsem rikala, minule to pocurala, poblila a vcera se mi na vaze pokakala :D takze jsme zvladly uz vse :D je to moje sikulka, vydrzi mi spinkat I 5 hodin, ale z toho vztava co hodinu, hodinu a pul :/ takze obcas padam na hubu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
9.9.17 10:47

@Krtiinka moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.9.17 13:20

@Kejdík Za málo! Má překrásný oči! Tak aspoň že tak. To jsou taky trápení.

No s těma prsama si to dokáži představit. Je to nepříjemný, zvlášť, když si malý ještě musí kousnout. :/

Ta krční páteř mě mrzí, mě první dva týdny po porodu braly záda. Byla jsem 2× aji na opich. Nebyla jsem ani schopna zvednout malého. Snad to přejde brzy. Určitě to vyzkouším! Děkuji moc.

Jak se jinak cítíš, spodek a bříško nebolí?

@Krtiinka Bříško ho ještě občas bere, očíčko se lepší. I u mě to prso, ale je to celý citlivý a rozbolavělý. Snad to bude dobrý brzy. Začíná mi z toho hrabat, jak se to kupí a bojím se, co zase přijde. :/

Chudák malej. :( Tak zkus ten proplach a snad to pomůže. :( No oni ti dr. někdy dělají i nepochopitelné věci… :/ Možná kdyžtak znova a říct to. Normální to nebude. :/

Takže to máš veselý. Malej zase si krásně odříhne, ale vždycky nějaká malá bublina mu tam asi zůstane, tak se pak kroutí a taky musím nosit na rameni, dokud se jí nezbaví. A to je někdy dýl jak hodina aji. Pak hodinu a něco spí a zas má hlad. Takže jsem taky věčně vzhůru. Tak tě chápu. :(

@Girls96 V pohodě. Však my nikam neutečeme. :lol: :)

To je ale malá raubířka. Ale jinak ti spinká krásně. To je moc fajn. :palec: To ti nabírá nádherně a dobře, že mu to tam pokřtila už se vším všudy. :mrgreen: :potlesk:

Jo takový dny jsou a budou. Ty klidnější a krásný. A pak ty na mrtvici. :mrgreen: Ale jsem ráda, že jste v pohodě. Co tatínek, jak si užívá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
9.9.17 15:05

@Destiny4974 jinak vše v pohodě. Jen to tu mám teď trochu náročné. Máme tu tchánovce, švagra a manželova dědu. Už se těším až odjedou. Je to s nima náročné. Ještě, že máme myčku a nemusím to všechno umývat v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.9.17 16:30

Holky máte některá digitální teploměr do zadečku se kterým jste spokojená? :) Nevim, jaký objednat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
10.9.17 14:51

@Destiny4974 s tím zkušenost nemám. Máme teploměr na čelo a tělo, Takovou jako pistolku. Můžu je měřit, když spinkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
10.9.17 17:31

@Destiny4974 my mame normalne klasickej teplomer z lekarny, a zatim jsem spokojena, jinak se v tom moc nevyznam :D.

Jinak jsem mu koupila ty pruplachy nosanku, vubec se muto nelibi, ale snad to zabere, jinak zajdem k tomu doktorovi :think:.

A jak vy bojujete? :andel:

@Kejdík muzu se zeptat jakou znacku tohp teplomeru mas? My kupovali v Lidlu a meri uplne blbe :roll:.

A co u vas jinak, mala je hodna? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
10.9.17 19:17

@Krtiinka True Life, měří celkem dobře. Nejpřesnější jsou ty skleněné teploměry (taková ta klasika), ale na to aby byla nějaká představa o teplotě to stačí. Moc velký rozdíl mezi měřením tím digitálním a skleněným jsem nenašla.

Malá je hodná, hodně spinká, papá po 2 - 4 hodinách. Většinou dopoledne bývá tak 2 hodinky vzhůru a pozoruje.
Měla jsem tu od páku manželovi rodiče, dědu a bratra, tak se těším, že konečně bude klid a trochu si odpočinu. Už toho na mě za ten víkend bylo dost. Postarat se o tolik lidí, bylo dost náročné, tak krátce po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.9.17 07:27

Ahoj holky, jak se dnes mate? Ja vyrizene, dneska jsem mela „nocni“ :D od pulnoci do 4 rana byla mala tak protivna a chytala takove nervy, ze to byl des :zed: :lol: takze jsme se nikdo nevyspali, Tata dneska zustal doma, protoze je nejakej mrtvej z ni :D asi si to musela vybrat za vcerejsek kdy mi spinkala 5,5 hodiny :D no a aby toho nebylo malo, tak me a vsechno kolem vcera v noci stihla tak luxusne pos*at nez jsem ji stihla vymenit plinu :lol: a v patek ji mel chvili na sobe strejda (muj bracha) tak toho taky oznackovala :lol: ten z toho je beztak nemocnej jeste ted :lol: (asi jak byla naboku tak protekla, protoze to byla voda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.9.17 09:12

@Kejdík dodatecne s Beatkou gratulujeme k Barunce, je nadherna :) 48cm jsme meli taky a 3510g jsme meli po 6ti dnech - prvni navstevu u dr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
11.9.17 14:38

@Girls96 děkujeme :) Dneska má 8 dní a váží 3490 g :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí