Rok nemyté vlásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
7.7.13 12:11
@Camael píše:
To musí být sranda, jak tam brečíte spolu kvůli mytí hlavy. :D Já bych se být tebou udržela, aby si nemyslel, že je to kdovíjaký drámo. :D

přesně. taky mi připadá, že čím víc to prožívají rodiče tím horší to dělají dítěti. no tak holt řve. ono se to tu chvíli snese.
já jednou propadla panice, když na mě letěl pakomár a to jak syn začal vyvádět jsem nikdy neviděla.
on se bojí fénu, sekačky, pily a podobných hlučných věcí a když si fénuju hlavu tak mu jen řeknu „neřvi vždyť to nic nedělá“ a nevšímám si ho tak se za chviličku uklidní a začne pozorovat co to dělám a je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.7.13 12:11

Ahoj, nas kluk taky nesnasi myti vlasku. Ale musi to proste zvladnout. Ted jsme dosli do stadia, kdy to sice nesnasi, ale vydrzi. Ve vane si lehne na takovej polstarek co se dava ve vane jako operka, ja mu hlavu osprchuju, nasamponuju a rychle splachnu, tak aby mu nenateklo do oci a usi a pak to zvlada. Hodne pomaha taky rikat mu napr. Koukej, tatka / mamka si myje vlasky a ani u toho nebreci. Budes taky priste tak odvaznej? A pri myti hlavy mi pak rika, ze je odvaznej a ja ho chvalim a chvalim a chvalim. Ale pokud by kamaradka nenasla takovy zpusob, aby to holcicka jakz takz vydrzela, tak bych mozna zkusila psychologa :nevim: Pro ni to musi byt strasne trauma :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.7.13 12:16

Nečetla jsem všechno…ale možná někdo poradí, kde se to dá koupit…viděla jsem několikrát na FB fotku malého dítěte s modrým gumovým kloboučkem…nemělo to hořejšek, jen zvlněný okraj klobouku. Hlavička s vláskama byla tedy odkrytá a maminka v klidu myla vlásky…voda stékala po okrajích kloboučku do vany…
Nevím kde to koupit, ani jak se to jmenuje… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17180
7.7.13 12:16

My s tím nikdy moc problém neměli, ale jedno období taky přišlo a tak jsem pohrozila, že když si nebude mýt vlásky, že budou špinavé a budem je muset ostříhat a jelikož chce mít dlouhé vlásky tak tohle zabralo pokaždé. JInak bych byla taky nekompromisní. Jen možná už to nechali zajít daleko ve 4 letech a bude to hodně velký boj. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.7.13 12:18
@Jitka1976 píše:
Nečetla jsem všechno…ale možná někdo poradí, kde se to dá koupit…viděla jsem několikrát na FB fotku malého dítěte s modrým gumovým kloboučkem…nemělo to hořejšek, jen zvlněný okraj klobouku. Hlavička s vláskama byla tedy odkrytá a maminka v klidu myla vlásky…voda stékala po okrajích kloboučku do vany…
Nevím kde to koupit, ani jak se to jmenuje… :nevim:

http://www.ebay.co.uk/…air-wash-cap
tohle? to nutně potřebujem! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.7.13 12:20
@KriJona píše:
Podotýkám, že jí drží maminka i tatínek, ale holčička prý dělá takové kusy, že se bojí, buď že se udusí, utopí, nebo si něco zlomí..když mi to vyprávěla, nechápala jsem..já bych jí taky čapla a hlavu umyla, ale ujistila mě, že se mýlím, že si to prostě nedovedu představit..nebyla jsem u toho, tak nevím :think:

A neni to ten problem? Ze ji drzi? Nas maly to nesnese, aby ho nekdo drzel pri cemkoli, to pak jeci spis kvuli tomu :lol: Proto ma ten rucnik, ten si drzi sam.

Holcicka je rozumna dost, sla bych na ni v klidu a s domluvou. Rekla bych ji, ze jestli chce mit dlouhe vlasky, tak ty se proste musi umyvat. Jinak je ostrihame na kratko a nebude moct nosit sponecky, culicky atd. Klidne bych i rekla, ze ji tam budou zit cervici a broucci a nasla bych video z Ceske sody o Richardovi, ktery si myje jen polovinu hlavy :mrgreen: A zkusila bych v klidu zjistit, co ji vlastne na tom vadi (voda v obliceji?) a pak zajistila, aby se ji to nedelo nebo jen minimalne, pridala treba ten rucnik, ktery si bude drzet ona sama. A za to, ze si necha umyt hlavu bych klidne slibila, ze si muze vybrat nejakou drobnou ozdubku do vlasu, kdyz je ma tak krasne. My pak furt chodime a chvalime, jak mu hezky voni vlasky. A on uz ted chodi i sam a musime si cuchat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.7.13 12:22
@Gladys píše:
http://www.ebay.co.uk/…air-wash-cap
tohle? to nutně potřebujem! :mrgreen:

JOOOOOO…!!! Šikovná holka…to je ono…

• Citovat
  • Upravit
528
7.7.13 12:24

U nás to bylo podobně, při každém namočení hlavy hysterák. Bohužel nedalo se jinak a tak to holt šlo nasilím. Po dvou letech (ano, opravdu to trvalo tak dlouho) se to samo uklidnilo a dnes je to víceméně v pohodě. Takže za mně, donutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
7.7.13 12:26
@amazon píše:
@Brooucinda a u fénování zpíváme, dřív řvala a zpívání funguje.. :mrgreen:

To bylo myšleno jako na nás velký a já bych s vyfénovanýma vlasama neprošla dveřma proto, protože bych měla takový objem, že bych rozrazila futra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6263
7.7.13 12:27

Tady mate jeste neCinske http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?…
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
7.7.13 12:28
@Brooucinda píše:
To bylo myšleno jako na nás velký a já bych s vyfénovanýma vlasama neprošla dveřma proto, protože bych měla takový objem, že bych rozrazila futra :mrgreen:
:D máš afro?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.7.13 12:28

A už jsem to našla i v ČR, KOUPACÍ KŠILT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.7.13 12:30
@Gladys píše:
A už jsem to našla i v ČR, KOUPACÍ KŠILT
@teredes píše:
Tady mate jeste neCinske http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?… :mrgreen:

Teda vy jste úplný čmuchací ohaři… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
@amazon píše: :D máš afro?

V surovém stavu ne. Ale po vyfénování bych strčila kdejakýho černocha do kapsy a to mám vlasy do půl zad. Holt objem dělá dojem :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
@Jitka1976 píše:
Teda vy jste úplný čmuchací ohaři… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak prosté milý Watsone :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...