Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka viz. nadpis. Nějaký romantický pěkně film s vánoční tématikou. Chceme večer koukat s dětma, puberťáčky. českých pohádek už máme za sebou hodně ![]()
Vánoční duch ![]()
Princezna z cukrárny, Šťastný nový rok, Přijde letos Ježíšek, Sněží sněží,
@Nikol Niki píše:
Vánoční duch
Princezna z cukrárny, Šťastný nový rok, Přijde letos Ježíšek, Sněží sněží,
vánoční duch..super děkuji, už se stahuje ![]()
Kdosi jste tady psal Láska nebeská. Dnes na seznamu.cz bylo video Lucie (Králové) Šlégrové, jak tančí v kostýmku pod ván. stromem, jde jí vidět zadek, protože má tanga a výstřih - přírodní prsa. Mně se to video nelíbí, ani ta hudba k tomu. Rozklikla jsem to, protože Lucie Šlégrová je mi moc sympatická, četla jsem s ní nějaké rozhovory a mimo jiné je to velmi krásná žena. Ale to video mě neoslovilo.
Paní Lucie psala, že ten tanec byl právě k Lásce nebeské.
@berundaj píše:
Vánoční kronika - oba díly
paráda bude na další večery
@JiříkMazlík píše:
Santa je úchyl![]()
Naše dcera v pubertě milovala Deník princezny. Sice není úplně vánoční, ale je 😘
Pro dospělé úžasný romantický film Nebožtíci přejí lásce
Prosím, hledám název romantického vánočního filmu, nejspíš americký nebo kanadský. Je to takový ten druhořadý, béčkový, shlédla jsem ho nějak náhodou. Myslím, že chlap je vdovec, jede s dcerou a svoji mámou do nějaké vánoční chaty, vesničky. Nedopatřením se tam musí ubytovat v jednom domě společně s ženskou, ta je sama a nemá ráda vánoce. Končí to v nějaké sněhové vánici, kdy ona odjíždí autem a on ji dohání. A myslím, že někdo z nich je novinář a píše recenzi na to místo. Případný velký dík!
A NENI to Vánoční chata, tu dávají teď a ta mi to připomněla ![]()