Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Marianna2 Nemáš 100Kč na to aby sis koupila další dvě roušky? Já jich mám asi 10-12 doma pro tři. Něco jsme koupili, něco ušila tchýně. Peru je, a pak ještě žehlím. I po dvou hodinách nošení ve městě.
@1mila2 píše:
A kdo je Bureš?
Babišova estebácká přezdívka. Ty jsi spadla z Marsu?
@Kfětoslava píše:se někdo probral z několikaletého kómatu?
Asi jo, sice uz jsem to jmeno parkrat zaslechla, ale v souvislosti s koronou a rouskama teda vubec ![]()
Edit: jakoze ten byvaly vrchni soudce? Tak toho jsme o korone fakt mluvit neslysela ![]()
Příspěvek upraven 08.04.20 v 09:24
@Pantalaimon píše:
A kalhotky si pereš?
Blaznis ty má určo taky jedny a zásadně nepere. Proč taky, když ji nikdo nedal žádné zadarmo
jinak si myslím, že je to jen provokace
@1mila2 píše:
Asi jo, sice uz jsem to jmeno parkrat zaslechla, ale v souvislosti s koronou a rouskama teda vubec
Všechno souvisí se vším… ![]()
Ne nejsme prasata, rousky sem si spichla doma z bavlneneho povleceni po dětech, stačili nuzky, jehla a nit. Stačí vyvarit v kastrolu a vyžehlit. Snad nejsi mimo byt 24hodin v kuse ne? I kdybys mela jen jednu, tak ji vecer vyper a do rana je sucha a muzes si ji zas placnout na oblicej.
Mám jednu oblíbenou, tak tu vyvařuju denně, ač jich mám na střídání několik. Si kup, nebo ušij, prasátko ![]()
@boball píše:
jako že by si je dala na čenich místo roušky, a tu mezitím vyprala?![]()
Vidíš to mě ani nenapadlo, ale říkala jsem si, že pro mě je to info na stejné úrovni, jestli má špinavý hadr na hubě nebo na opačném konci.. tak abych to měla komplet ![]()
@Russet píše:
Babišova estebácká přezdívka. Ty jsi spadla z Marsu?
Jo aha, to jsem moc nesledovala, tuhle kauzu
jsem vygooglila Burese, vrchniho soudce
nemuzete tu mluvit jasne? Pak jsou v tom zmatky ![]()
Omlouvam se za neznalost
znam Babiše a ted Bureše, vrchniho soudce
a pak je teda Babiš = Bures STB ![]()
@1mila2 píše:
Jo aha, to jsem moc nesledovala, tuhle kauzujsem vygooglila Burese, vrchniho soudce
nemuzete tu mluvit jasne? Pak jsou v tom zmatky
Omlouvam se za neznalost
znam Babiše a ted Bureše, vrchniho soudce
a pak je teda Babiš = Bures STB
Já si prvně pod Burešem představím Babiše. Je to všude, ve všecj diskuzích ho tak z legrace lidi nazývají.
@Marianna2 Myslím že těch lidí bude víc tak jak to máš ty…mame jich doma asi 15…