Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

@Anonymní píše:
ZdravímJe to 14 měsíců co jsem se rozešel s ex (byla má první). Holt jsem to nezvládl a prostě jsem ten vztah ukončil (důvod rozcohdu, já nevěděl co chci a furt přemýšlel hola byla super, jen já se ztrácel sám v sobě). Po rozcohdu cca asi 3 měsíce.. jsem za ní zašel, že to byla chyba. To už mě poslala k šípku.. ferově, nedivím se ji. Jak mi řekla že mě nechce (bylo to v 12. měsíci 2018) tak mě to zničilo… 8 měsíců jsem se jen trápil, brečel, litoval se, řešil co jsem to udělal, analyzoval… nemá to cenu, je prostě konec (tohle jsem si uvědomil) a já strašně ale strašně zhořknul životem.
Chtěl bych se Vás zeptat (ano asi jsem už moc zoufalý, že se ptám tady… ale věřte mi, že jsem se v mém okolí lidí ptal, ale asi jsem se moc trápil o rozchodu a všichni semnou přerušili kontakt) Jak na holky? Zní to opravdu divně ale ty holky jsou tak krásné ale přitom tak nebezpečné… chci zapomenout na svou ex… udělal jsem obrovskou chybu s rozchodem a nedokážu si sám asi odpustit.. je teď s lepším přeju ji to, opravdu… necitím proti ní žádnou zášť nic.. jen v sobě.. nemusel jsem to dělat, měl jsem být více uvědomělý a vědět.. co jsem měl doma. Zapomněl jsem zmínit, mě je momentálně 23 (jak jsme se rozcházeli bylo mi 22 a jí 21) a byli jsme spolu 3 roky.
Teď jsem ve fázi, kdy už nebrečím, spíše přemýšlím trošku mě to píchne, ale hned se snažím zaměstnat a nemyslet na to. Tkže to nejhorší mám asi za sebou.
Tudíž k Vám a proč jsem tady vůbec napsal. No… jak na holky?
Jsem kompletně nezkušený který měl jen 1 holku, ano líbat s holkami to jsem se líbal.. ale k sexu nedocházelo. nevím jak v tom chodit… vidím kámoše který je (a to nebrete nijak zle) no… je fakt škaredý a malý a vychrtlý.. ale má tolik úspěchu.. a já vedle něho, blondatý vysoky svalnatý (tohle nepíšu abych si honil ego ale rozchod udělal ze mě kultuistu
, spíše aby jste měli aspoň trošku představu jak vypadám) 183 cm 88kg, stále studuji (3 ročník VŠ), mám práci k oboru, nemám problem mluvit s ženami, nemám ani problém přijít mezi holky a začit si snimi povídat jen abych „prolomil ledy“ ne, z tohohle nemám strach.. můj problém je asi to, že nedokážu vycítit, že by mě ta holka chtěla/chtěla by mě líbat/ chtěla by semnou spát. Prostě ty signály nevidím.
Tudíž k mojí otázce. Jak se mám přestat trápit s chybou, kterou jsem udělal (rady jako nemyslí na minulost moc nepomáhají) a prostě si užívat momentálně svobodného života.. života s holkami apod. Pokud se ptáte, proč bych chtěl holky a ne jen tu jednu na celý život? Momentálně jsem tak zhořknul tím životem, že mi přijde že se ani nezamiluji… proto nějaké kamarádky na sex asi potřebuji ( to je taky sranda, protože mi přijde, že to trápení z rozchodu mě tak zničilo, že i mé libido se dost potlačilo.)
Předem děkuji za jakoukoliv zpětnou vazbu, omlouvám se za chyby v textu, píšu na mobilu cestou do práce)
Prozatím vše.
proč jsi nespal s holkou, se kterou jsi chodil?
@pohledzdruhestrany píše:
proč jsi nespal s holkou, se kterou jsi chodil?
s tou jedinou spal ne?
Chlape vzmuž se, kdybys nepsal o holce, tak bych si tipla, že jsi na
kluky, neuraž se, ale jsi jak křehká květinka
Hlavní kouzlo je v tom, že se neutopíš ve svém strachu a nenecháš se zaplavit nejistotou.
To je docela těžký, no, ale je potřeba to zkoušet a z neúspěchů a odmítnutí se nehroutit, ale brát to jako cestu jak věcem porozumět a příště to zkusit líp.
Primárně se začni věovat nějaké činnosti, kde se budou vyskytovat i holky a nebudeš je zkoušet balit. PRostě budete dělat něco, co vás baví a budete o tom normálně mluvit a ty si odmytizuješ ženské jako něco strašně krásného a děsně nebezpečného a zjistíš, že i holky jsou lidi. To dost pomůže v tom nepanikařit z nich.
A pak bude výrazně jednodušší nějakou z těch co už znáš a je ti symatická pozvat na kafe a neočekávat od toho víc než kafe - tedy rande které nedopadne úplně katastrofou.
Respektive možná je jednodušší začít používat tinder a to přežití kafe trénovat na holkách co neznáš- jen je potřeba počítat s tím, že většinou to teda bude ten učební materiál jak to nedělat - ne úplně tvou vinnou, takovéhle rychlorandění má svoje výhody (je to nejjednodušší cesta jak se dostat k nezávaznému sexu) a svoje nevýhody - většinou to zahrnuje fakt velkou porci trapna. Ale jako tréningkový materiáln na schopnost komunikace a otrkání se dobrý.
A koukám že existujou lidi, pro který možná budou rady Jodrana Petersona užitečné
zkus si pořídit tuhle knihu
Jsi ještě mladej, měl by si taky něco zažít. Málo komu to vyjde, že
je s jedním partnerem od 18 až do smrti. Jít do toho životního vztahu
nevybouřenej, je podle mě chyba. Měl by si v první řadé pochopit, že
teď jsi nevázaný a je čas sbírat zkušenosti a bavit se tak nebuď tak zkoprnělej a uvolni se
trošku
@welovefashion píše:
s tou jedinou spal ne?Chlape vzmuž se, kdybys nepsal o holce, tak bych si tipla, že jsi na kluky, neuraž se, ale jsi jak křehká květinka
asi máš pravdu, zřejmě myslel
„poté“
Chce to ten rozum nechat spadnout do klina
@wildcherry píše:
Chce to ten rozum nechat spadnout do klina
V podstatě „amen“. Ale problém je jak to udělat
@Ou píše:
V podstatě „amen“. Ale problém je jak to udělat
Tak jak na to, tam jsem zase ja davala,,amen,, tobe …Ted to jen sladit
Zdravím
Je to 14 měsíců co jsem se rozešel s ex (byla má první). Holt jsem to nezvládl a prostě jsem ten vztah ukončil (důvod rozcohdu, já nevěděl co chci a furt přemýšlel hola byla super, jen já se ztrácel sám v sobě). Po rozcohdu cca asi 3 měsíce.. jsem za ní zašel, že to byla chyba. To už mě poslala k šípku.. ferově, nedivím se ji. Jak mi řekla že mě nechce (bylo to v 12. měsíci 2018) tak mě to zničilo… 8 měsíců jsem se jen trápil, brečel, litoval se, řešil co jsem to udělal, analyzoval… nemá to cenu, je prostě konec (tohle jsem si uvědomil) a já strašně ale strašně zhořknul životem.
Chtěl bych se Vás zeptat (ano asi jsem už moc zoufalý, že se ptám tady… ale věřte mi, že jsem se v mém okolí lidí ptal, ale asi jsem se moc trápil o rozchodu a všichni semnou přerušili kontakt) Jak na holky? Zní to opravdu divně ale ty holky jsou tak krásné ale přitom tak nebezpečné… chci zapomenout na svou ex… udělal jsem obrovskou chybu s rozchodem a nedokážu si sám asi odpustit.. je teď s lepším přeju ji to, opravdu… necitím proti ní žádnou zášť nic.. jen v sobě.. nemusel jsem to dělat, měl jsem být více uvědomělý a vědět.. co jsem měl doma. Zapomněl jsem zmínit, mě je momentálně 23 (jak jsme se rozcházeli bylo mi 22 a jí 21) a byli jsme spolu 3 roky.
Teď jsem ve fázi, kdy už nebrečím, spíše přemýšlím trošku mě to píchne, ale hned se snažím zaměstnat a nemyslet na to. Tkže to nejhorší mám asi za sebou.
Tudíž k Vám a proč jsem tady vůbec napsal. No… jak na holky?
Jsem kompletně nezkušený který měl jen 1 holku, ano líbat s holkami to jsem se líbal.. ale k sexu nedocházelo. nevím jak v tom chodit… vidím kámoše který je (a to nebrete nijak zle) no… je fakt škaredý a malý a vychrtlý.. ale má tolik úspěchu.. a já vedle něho, blondatý vysoky svalnatý (tohle nepíšu abych si honil ego ale rozchod udělal ze mě kultuistu
, spíše aby jste měli aspoň trošku
představu jak vypadám) 183 cm 88kg, stále studuji (3 ročník VŠ), mám
práci k oboru, nemám problem mluvit s ženami, nemám ani problém přijít
mezi holky a začit si snimi povídat jen abych „prolomil ledy“ ne,
z tohohle nemám strach.. můj problém je asi to, že nedokážu vycítit, že
by mě ta holka chtěla/chtěla by mě líbat/ chtěla by semnou spát. Prostě
ty signály nevidím.
Tudíž k mojí otázce. Jak se mám přestat trápit s chybou, kterou jsem udělal (rady jako nemyslí na minulost moc nepomáhají) a prostě si užívat momentálně svobodného života.. života s holkami apod. Pokud se ptáte, proč bych chtěl holky a ne jen tu jednu na celý život? Momentálně jsem tak zhořknul tím životem, že mi přijde že se ani nezamiluji… proto nějaké kamarádky na sex asi potřebuji ( to je taky sranda, protože mi přijde, že to trápení z rozchodu mě tak zničilo, že i mé libido se dost potlačilo.)
Předem děkuji za jakoukoliv zpětnou vazbu, omlouvám se za chyby v textu, píšu na mobilu cestou do práce)
Prozatím vše.