Dostala jsem nabídku na jinou práci, nevím, jak se rozhodnout
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@curria píše: Více
Hmm, tak to je teda za mě, celkem smutný pohled…
Já jsem byla se synkem taky sama a vůbec si nedokážu představit, že bych ho odložila úplně na celý den někam do školky nebo družiny a prakticky bych mu pak večer doma jen přečetla pohádku nebo s nutnou povinností udělala domácí úkoly a uložila ho ke spánku…
Snažila jsem se s ním trávit čas, co to jen šlo a pracovní dobu, jsem si podle toho nechala upravit. To dítě zkrátka tu maminku potřebuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše: Více
Přesně tak, to samé u nás. Já ho právě měla takto odloženého, že byl v družině do čtyř, půl páté. A opravdu, když se zpětně podívám, tak mi je to líto. Chodil z družiny vyčerpaný, do toho měl kroužky, musel se učit… Ne každé dítě to zvládá skvěle. Už bych to víc neudělala. Ale já jsem zastánce, že pokud někdo umí, tak v práci vyjdou vstříc.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Já si zase říkám, že to dítě je malé jenom pár let v životě a ten čas, přece jen, utíká až moc rychle a je velká škoda si ho s ním neprožít a nechat ho utéct jen tak mezi prsty.
Protože ten ztracený čas, už bohužel nikdy nevrátíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dítětem 12+ bych novou práci brala všemi deseti.
S prvňáčkem v žádném případě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Obleva píše: Více
Asi tak.
Jinak mi přijdou odpovědi autorky dost zvláštní. Takové strojené, strašně studené.
Několikrát jsem se zarazila, jestli tu diskusi založila opravdu matka dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si napiš na papír pro a proti. Očísluj si co má pro tebe větší přidanou a ubranou hodnotu, pak to sečti a budeš mít výsledek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Co konkrétně ti prijde strojene? Ráda si přečtu upřímnou zpětnou vazbu. Díky
- Citovat
- Upravit
@Obleva píše: Více
Včera to tu spíše doporučovali.. kromě mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
tohle je super způsob, když se nemúžu rozhodnout nebo váhám taky to tak dělám. Doporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše: Více
Vy co jste na dite samy, jak to casov smate rozvezene? Na kdy davate site do skolky, odkdy pracujete, kdy vyzvedavate?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 píše: Více
No já už mám teď osmnáctiletého syna, ale tenkrát jsem si musela poradit víceméně sama a všechno přizpůsobit hlavně jemu…
Jednoduchý to tenkrát nebylo, ale zvládli jsme to, protože nám nic jinýho nezbývalo, když jsme chtěli žít v klidu a pohodě bez toho domácího dusna a téměř každodenních hádek.
Zkrátka mi to všechno za tohle stálo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceŠla byh po penězích. Za příjem navíc získáš klid, ze budeš mít na případné hlídání nebo si v případě rozvodu zaplatit důstojné bydlení. Osobně bych neváhala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, já ti rozumím. Ale ber i v úvahu to, že manžel v případě rozvodu může dělat i dusno. Je sám pracovně vytížený, tak aby ses pak nedivila, že střídavku nechce. Já chodila do práce od dvou let dítěte. Po nástupu do první třídy mě v práci povýšili. Samozřejmě radost, pocit štěstí, že něco umím, pěkné peníze. Ve škole začalo mít dítě problémy. Byla potřeba se s ním učit. Chodila jsem z práce totálně urvaná, dvakrát v týdnu jsem platila doučovatelku. Dítě brzy bylo smutné, chtělo se učit se mnou. Za dva roky jsem se na to vykašlala a našla si jinou práci s dobrou pracovní dobou. Začaly mi zdravotní problémy, chtěla jsem úplně změnit obor. Měla jsem sklony k vyhoření. Dítě se během měsíce neskutečně zlepšilo. Již bych do toho nešla. Pokud jsi šikovná, zůstala bych ve své práci a v týdnu, kdy by měl dceru manžel, tak bych hledala přivýdělek v tom, co umíš. Jsou firmy, kde je nebude zajímat, že v tomto týdnu máš dítě a zkrátka budeš na přesčasu. Já mám ale po své zkušenosti dítě na prvním místě. Kariéra počká. Sklízím své ovoce v podobě své rodiny.