Rozpad vztahu a já jsem v totální krizi

1174
4.8.26 10:12

Rozpad vztahu

Dobrý den, asi se potřebuju jen vypsat. Jsem v totální krizi. Cca čtrnáct dní zpátky pršel manžel s tím, že chce odejít - nerozumí si se mnou, vztah mu nic nedává. Jak blesk z čistýho nebe, ještě víkend pred tím jsme spolu byli na víkendu, než mi to řekl jsme koukali na film a plánovali další výlet. No pro mě šok jak blázen, skončila jsem v krizovym centru.
Následně v noci jsem přišla na to, že manžel už víc jak dva roky udržuje vztah s jinou, jemu je 41 jí 50 8o..
konfrontovala jsem jeho i ji, i by to bylo bejvalo bylo vtipny kdyby se to nedelo mne… jsou jen kamosi, manzel ona neni muj typ, jen se s ni dobre povida.. ona: A. jen kamos takovych ja mam.
Nasledne z nich vypadlo, ze odjizdeji na dovolenou spolu a s jejima detma 8o
Dnes se ma manzel vratit, ja jsem uplne v haji, na neurolu, klepou se mi ruce.. ja manzela tak strasne milovala
Problem neni ona, problem jsem ja.
Jeste nez odjel jsme si trochu v klidu promluvili.. on si myslel, ze ja taky o nej nestojim, ze prej netusil, jak moc s nim chci byt, myslel ze se chci rozchazet taky. Ze by byl ochotny absolvovat terapie.. Kazdy den volal, ze to s ni skoncil, ze se tesi domu.. ja sem tady uplne v haji, rozlozena jak puzzle a vubec nevim, co delat, jak neco takovyho prezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36132
4.8.26 10:30

To je srab, vysypal to na tebe a odjel s ní na dovolenou, zdrhnul jak malý děcko. Co kdybys třeba na pár dní odjela ty? Děti mu nech a běž, když se chce rozejít ať trénuje frajer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.8.26 10:34

Vis cim si to obhajoval? Ja mu teda samozrejme rekla, ze ma zustat doma a resit problemy doma nebo jet sam.. ale.. no ja jsem to s ni resil, ona by asi koupila last minute, ale uz je v tom dost zaplacenych penez a ja se vlastne na vylet tesim, podelime se o naklady tak jedu.. :roll:
V tydnu mi volal.. jak se mas?? Ja no.. co bys chtel slyset.. jee ty se jeste zlobis, ze jsem odjel?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36132
4.8.26 10:40
@Euforia píše: Více

Proto ti to taky řekl na poslední chvíli. A jí se zase bál to odřict :roll: Smutný no.. Teď bude dělat machra nejspíš že je o něj jinde zájem nebo chudáka jak to má těžký 8o A bude hledat důvody proč to vlastně on musel udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40616
4.8.26 10:45

Myslím, že manžel její děti už dávno zná.

Protože nikdo trochu normální by na dovču s dětmi nepřibalil pro ně cizího chlapa…

Drž se, musí to být šok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.26 10:48

Vidíš a já to mám doma úplně zrcadlově, a ještě si s ním vzala na dovolenou i naše děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4907
4.8.26 10:49

Rozvod, právníka, vyřešit majetek ku prospěchu svému, dokud je zamilovaný a přimačknutelný ke zdi a vykopnout. A žádná střídavka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4105
4.8.26 10:52

Vypadá to, že on sám je zmatený jak veverka před semaforem.
Jsi připravená na to, že až přijede, tak si s tebou bude chtít sednout, promluvit si a jít na tu párovku, jak sliboval?
Zvládla bys to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.8.26 10:55

@free333 jo to urcite jo. mu rikam, jak muzes jet s cizima harantama, misto tech nasich?? Priserny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.8.26 11:01

@Rosebery jako chvilema to tak vypada, ze zmatenej, dokonce mi rekl, ze to rict nechtel, ze se unahlil :nevim:
Ja jsem vubec netusila, ze jede na dovolenou. A sypala jsem do nej svoje plany pro nas v tu chvili, ze posledni vylet byl super, ze na podzimni prazdniny bysme mohli do Holandska, co budem delat o vikendu.. tak uz to proste neunesl, no (tim ho neomlouvam nijak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4907
4.8.26 11:01

To je konec, neslepovala bych to ani náhodou. Přimáčknout, oškubat a vykopnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.26 11:02

Já to doma, řeším také, jen prostě teď je na obláčku a nevídí a neslyší, ale ještě horší, že mi nechce dát ani děti na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36724
4.8.26 11:05

Ty jo to je zmetek. To by měl teda hodně co dělat aby si tohle vyžehlil. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.26 11:07

Jen tedy u mě to dělá žena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.8.26 11:10

@Rosebery jinak ta parovka, jo asi jo podstoupila bych to

• načítám...