Rychlá rajská omáčka :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4961
4.11.12 13:49

@jessikka Dělám to naprosto stejně. A kor když je hovězí masíčko, tak ho pořádně vyvařím i na polívku. Omajdu dělám zvlášť, vývar přilívám. Akorát pak to ještě dochucuju třeba smetanou, citronem, cukrem, skořičí neb perníkovým kořením. Ňam ňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
4.11.12 13:56

@Samamama
coz o to, ja bych majdu slupla maso nemaso, vubec ho tam mit nemusim, naopak, ale drahy by se jiste optal, minim-li ho osidit a co to jako, sakra, ma znamenat, ze nejni maso! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.11.12 14:38
@Kacise píše:
@Samamama
coz o to, ja bych majdu slupla maso nemaso, vubec ho tam mit nemusim, naopak, ale drahy by se jiste optal, minim-li ho osidit a co to jako, sakra, ma znamenat, ze nejni maso! :P

Však ho nešiď, chlap bez masa by mohl být nevrlý :mrgreen:. Jak jsem psala, maso do omáčky dát, ale že bych jako falešnou svíčkovou nevařila na vývar, ale orestovala zvlášť a pak přihodila, že se mi to jako zdálo moc pěkný maso na vaření (ale nejsem žádná zkušená řeznice, tak nevím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
4.11.12 14:42

@Samamama
Ja si prave taky rikam, estli toho nejni skoda, ale nevim, no, nejsem v kuchyni az zas tak moc doma :lol: Uvidim, zkusim, nak to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí