Rýže, omáčka a maso

Napsat příspěvek
12101
11.4.17 20:50

@pikola juuu muzu otravovat na tu z edeky??  ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
48693
11.4.17 21:16

@Salorka u nás jsou taky na omáčky, hlavně tmavá omáčka takže dělám taky rozlítané ptáčky, štěpánskou, znojemskou, na žampionech. Pak mají rádi na leču ale to už je červené. Hlavně malá vždy že chce maso s omáčkou a rýží, tak jsem jí říkala že zítra budu dělat bramborovou polévku a ona jak prý dobrý a pak jestli tam bude maso :jazyk:, říkám ne jen zelenina a brambory :mrgreen: Ted naposled jsem dělala kuřecí plátky na kari a porku a ač to bylo trošku ostré tak Vali snědla strašně rychle :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
14600
11.4.17 21:44
@Tichošlápek píše:
Králíka na milion způsobu - u nás vede na tymianu, hovězí na pepri, krutí na medu

kurnik, ted mam hlad. Jak se z toho budes zpovidat? :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
14600
11.4.17 21:47
@Markéta80 píše:
@Salorka u nás jsou taky na omáčky, hlavně tmavá omáčka takže dělám taky rozlítané ptáčky, štěpánskou, znojemskou, na žampionech. Pak mají rádi na leču ale to už je červené. Hlavně malá vždy že chce maso s omáčkou a rýží, tak jsem jí říkala že zítra budu dělat bramborovou polévku a ona jak prý dobrý a pak jestli tam bude maso :jazyk:, říkám ne jen zelenina a brambory :mrgreen: Ted naposled jsem dělala kuřecí plátky na kari a porku a ač to bylo trošku ostré tak Vali snědla strašně rychle :mrgreen:
#mohu se zeptat, jak delas zampionovou omacku tmavou?
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
10115
11.4.17 21:53

Mimo jmenované pečené kuře s rýží, cikánská hovězí pečeně s rýží

  • Citovat
  • Zmínit
  • Upravit
6608
11.4.17 22:05

U nás vedou játra na slanině a pórku, vepřové plátky na houbách, kuřecí prsa na žampionech, vepřové kostky na kmíně, mexický guláš, závitky z kuřecího i hovězího, milujeme roštěnou, ale na tu jezdíme k babičce, pak dělám stroganov ze sójového masa a jak sóju děti nechtějí, tak tohle mají rádi. Mám i několik receptů na sladkokyselou čínu se zeleninou a ananasem, ale to děti odmítají pozřít, tak to teď nevařím.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
48693
11.4.17 22:48

@warita no tmavou omáčku vždy udělá tmavší cibulový základ ;), pak přidat maso, dělám většinou na kostky orestuji, ono to pustí štávu a pak zalít vodou a dusit. Pokud se neudělá dostatečně tmavý základ omáčka tmavá nebude, plus dobře orestovat maso, tmavší bude z hovězího ;) Ale nespálit :lol:, je to vždy mžik a z tmavé už je spálená :?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
23392
12.4.17 00:22
@saadet píše:
@pikola juuu muzu otravovat na tu z edeky?? ;)

Byla myslím trochu slanější, ale šlo to

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1376
12.4.17 06:44

Ragú, soté, katův šlech..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4526
12.4.17 06:53

Dobré ránko holky,

moc díky za tipy…co neznám jsem si napsala :-D

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
14600
12.4.17 07:11
@Markéta80 píše:
@warita no tmavou omáčku vždy udělá tmavší cibulový základ ;), pak přidat maso, dělám většinou na kostky orestuji, ono to pustí štávu a pak zalít vodou a dusit. Pokud se neudělá dostatečně tmavý základ omáčka tmavá nebude, plus dobře orestovat maso, tmavší bude z hovězího ;) Ale nespálit :lol:, je to vždy mžik a z tmavé už je spálená :?

rozumim, dik za info… obcas se clovek priuci.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
14600
12.4.17 07:14
@pikola píše:
Byla myslím trochu slanější, ale šlo to

mit kichererbsen… a jeje, cizrna, to by mne asi roztrhnlo. Ale chutove si to predstavuju zajimave. Ja teda delavam cockovy dal, ale ze zakladnich potravin, ne ze skla. Tohle kupujete v nemecku, ze? Edeka u nas tusim neni.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
48693
12.4.17 08:01

@warita :* není zač, chce to vyzkoušet, když cibule bude jen zlaté omáčka pak bude béžová, tmavá cibule = tmavá omáčka ale zase se musí hlídat aby se z tmavé cibule nestala černá :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.4.17 08:12

Hovězí roštenky s rýži, je to super rychlý, dobrý, dávám jenom sůl, pepř, koření na roštenky, na cibulku a dusit. Někdy omáčku potom dochutim hořčicí. Občas dělám i z vepřového, když není po ruce hovězí. :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
12101
12.4.17 08:17
@pikola píše:
Byla myslím trochu slanější, ale šlo to

Děkuji ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama