Rýžové závitky bez smažení?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
maskovak
Ukecaná baba ;) 1490 příspěvků 16.04.19 22:42
Rýžové závitky bez smažení?

Milé kuchařky, kamarádka prý dělá plněné rýžové závitky bez smažení, viděla jsem takové recepty i na internetu, ale připadá mi, že je to jakoby syrové nebo se to táhne? Dělá někdo závitky bez smažení? Dík moc

Reakce:
Ou
Kelišová 6905 příspěvků 16.04.19 22:49

Není to syrové - ten rýžový papír, ze kterého se to dělá je instantní, opravdu stačí ho navlhčit a zabalit do toho náplň -do ní pochopitelně nepatří syrové maso.

Lily Evans
Ukecaná baba ;) 1482 příspěvků 16.04.19 23:02

Dělám, smažené mi tolik nechutnají. Rýžový papír namočíš v teplé vodě a hned balíš - mrkev, papriku (obojí hodně najemno nakrájené), kousky tofu, fazole mungo, rýžové nudle… co je doma prostě :) pokud chceš dávat maso, tak ho tepelně upravíš, necháš zchladnout a až pak balíš. K tomu nějakou namáčecí omáčku a hotovo.

Micaella22
Ukecaná baba ;) 1232 příspěvků 17.04.19 01:19

Jsou to vietnamsky zavitky. Dovnitr das fresh zeleninu ale samozrejme maso teelne zpracovany + omacka

maskovak
Ukecaná baba ;) 1490 příspěvků 17.04.19 14:30

Díky!

Váš příspěvek
Reklama