Sangre de drago - dračí krev na imunitu atd.

461
3.5.16 10:50

sangre de drago - dračí krev na imunitu atd.

:mavam: zdravím, zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s dračí krví kapkami na imunitu, podporu zdraví, případě užití při nemocech. Dost mě to zajímá, v okolí nikoho neznám. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.7.19 13:59

@bedrunec ahoj,zrovna jsem si ji koupila.Chci použit vnitřně-jsem po operaci strev(endometrioza) i zevne-fisule a krvácení z konecniku;následek operace).Příspěvek je 3 roky starý, proto se chci zeptat, jak se ti osvědčila? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
96
20.7.19 22:44

Po pádu z koně jsem měla sedřenou část obličeje a rovnátkama rozseklý vnitřek pusy. Pár dní potírání dračí krví a vše se bez jizev zahojilo. Na otevřenou ránu je to nepříjemné a pálí to. Při vnitřním užívání se mi rapidně snížila nemocnost, chuťově hnus, ale stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.12.20 18:56

Dračí krev

Brali jsme ho při chřipce (rychleji ustoupila), při oparech (stačí kapka denně a během pár dní je počínající opar pryč) a už nemáme mykózu nohou. Taky jsme už dlouho neměli průjem. Bereme 3 krát denně 5 kapek dle návodu. Kdyby někdo nevěděl. Tady o dračí krvi píší jak vypadá, jak se získává, co obsahuje a na co se používá podrobněji: ***

Upraveno adminem - nepovolený odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.7.22 15:10

Jak užívat dračí kapky

Podrobný návod k užívání dračích kapek je i v knize Vilcacora léčí rakovinu na konci knihy v části s léčebnými kúrami: https://uloz.to/…inu-foto-pdf#!ZGV5ZGR2AzZlMTAyLmIwMTV2MwNlMTAEZR9WZzEvrIuWpmt5AN==

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.11.22 11:25

Ahoj je-li nemáš prosím fotku? Té lahvičky na netu je toho moc a jak si dávkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 09:44

Je velmi dobrá na různé rány, lépe se hojí.
Dá se využívat vnitřně proti zánětům.
Máme s ní v rodině dobré zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
29
10.3.25 10:28

Za mě úplně skvělá věc! Takže do toho určitě jděte. Jen si dávejte pozor co kupujete. Ona ta pravá by měla při styku s trochou vody nebo vlhké pokožky začít pěnit. Já mám od AllNature a s tím jsem spokojená. Používám jak na pokožku- zrychluje hojení, tak používám i vnitřně, když jsem měla chřipku, tak mi to pomohlo se rychleji zotavit. Používám třeba i na psa, když měl nějaký kožní problém nebo poranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.3.25 02:10

@Helenka13 píšete, že Vás zbavila mykózy nohou. A to jak? Jen potíráním nebo vnitřním užíváním? Jak dlouho to trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.7.25 11:23

Dobrý den, zkoušel někdo dračí krev na bradavice? Pomohla vám?
Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.8.25 17:34
@Réza1 píše: Více

Stačilo užívat vnitřně. Cca 1 balení lahvičky od Uncaria.cz , která má certifikáty na správné botanické určení druhu rostliny a původ z Peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová