Sarapis – pomohl vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
8.3.05 19:00

tak chci jen pro úplnost doplnit svoji zkušenost se sarapisem. jsem teď 21DC a musím uznat, že tak plodný hlen (asi 12cm) jsem ještě neviděla (mimochodem poslední 2 měsíce , co jsem ho zkoumala před tím, tak jsem ho neobjevila vůbec, jen takový vodový). OVU proběhla někdy mezi 15-17DC (mám asi pomalý vzestup teploty), takže teď už by mě měly dle mého „normálu“ bolet prsa a zatím se tak neděje. byla jsem z toho vyplašená, že se snad neudělalo žluté tělísko nebo něco takového, ale potěšil mě příspěvek, že se sarapis dá brát na právě uvolnění PMS. takže i když je tak drahý, tak vydržím a budu brát dál. jestli se teda náhodou nezadařilo :wink:
Cami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.3.05 09:58

Ahojky, nedá mi to nenapsat moje zkušenosti.
Já jsem začla brát Sarapis tuto neděli. Měla jsem 7 denní pauzu po HA a byla jsem úplně rozhozená navíc jsem si ten poslední cyklus zapoměla vzít 2 tabletky najednou 8O , tak jsem menstruovala v podstatě 14 dní :evil: . Manža mi v tu neděli neřekl jinak než mrtvolko - a to on není ten typ, že by ženskou oprašoval. Prostě mi bylo špatně, jak kdybych to měla každou chvilku dostat, na každýho jsem se utrhovala a tak. Beru 2 tabletky denně a musím říc, že už včera jsem byla naprosto OK :lol: . A navíc mi zatím nevypadl ani jeden vlas (to přeháním, ale vyčesávám jich pořád stejně), a nemám ani jednoho beďárka. Přitom když jsem měla vysazenou HA před 3 měsíci, tak jsem přišla o půlku hlavy začali se mi tvořit beďary - takový ty hnusný bolavý a ještě navíc na zádech) a dokonce i na nehtech mám podélnou rýšku z té doby :roll: . Takže tohoto, jak se zdá, jsem díky Sarapisu ušetřena. Teď jen doufám, že mi naskočí cyklus normálně. Před těma 3 měsíci naskočil. Jen mi dělá trošku starosti, že mám pořád vysokou BT (kolem 37), ale snad se o mě jenom pokouší nějaká chřipka a bude to v pořádku. I když by bylo lepší kdyby se o mě pokoušel úplně jinej bacil, že :wink: ? Ale zatím bohužel… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.05 13:30

Ahoj já jsem byla v lázních a užívala Sarapis a taky Černý zázrak a do dvou měsíců jsem fakt otěhotněla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.3.05 16:00

Tak jsem na základě vašich příspěvků taky oželela těch pár stovek a opatřila si jedno balení Sarapisu. Mám všechno co popisujete, už ani pomalu nevím, co to je nešpinit, ms s migrénou, bolestive a silné a otěhotnět se snažím už 2 roky, přičemž můj partner i já jsme dle lékařů zdraví. Ještě než podstoupím laparoskopii atd, tak zkusím Sarapis, držte mi. Fakt tomu věřím.

• Citovat
  • Upravit
41
30.3.05 15:21

Ahoj holky,
já jsem z toho docela zmatená. Brala jsem tři měsíce Sarapis a pak mi jeden doktor řekl, že Sarapis je vhodný pro ženy kolem přechodu, pro mě prý moc vhodný není a měla bych uvažovat o něčem jiném.
Není to můj doktor, jen známý, ale je to odborník v oboru. Po jeho radě jsem sarapis přestala brát. Nedávno jsem si přečetla některé vaše příspěvky a znovu si ho koupila, tentokrát Sarapis soja. Takže už ho baštím zase, ale nejsem si jistá, jestli je to správné.
Co na užívání Sarapisu jako prostředku pro podporu otěhotnění říkají vaši doktoři???
A nevíte jestli je lepší užívat obyčejný Sarapis nebo Sarapis soja???
Předem děkuju za odpovědi, ahoj Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.05 10:06

Jak už jsem psala výše, mně Sarapis zatím nepomohll ke //, ale velmi zmírnil jeden z příznaků PMS - velmi bolestivá a nateklá prsa více než týden před MS. (Mimochodem - hormonální profil mám zcela v pořádku.) Můj dr. mi říkal, že Sarapis klidně můžu užívat, prý díky němu sice neotěhotním, ale na škodu není. Vzhledem k ceně jej neužívám pořád, ale jen v druhé polovině cyklu 2 tablety denně.
Hasmandka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.05 17:18

sarapis beru teď 2.cyklus a pomohl mi k bílkovému hlenu + mám menší citlivost prsou po OVU a menší PMS. pro jistotu ho ale kombinuju s pyridoxinem, jelikož ten má podobné účinky :lol:
tak snad už je to mimi někde za rohem :lol: :lol:
 Cami

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.9.05 12:29

Ahoj, tak dneska jsem si také koupila Sarapis a doufám že mi pomůže k vysněnému mimču. Od června se snažíme a stále nic. Bohužel je chyba i na manželově straně, který to má 50/50%. Tak uvidíme. Moc mě povzbudili vaše příspěvky.Už jsme to zažili jednou a máme teď dvouletého chlapečka, takže doufám že se to zadaří i podruhé. Přeji všem aby to vyšlo,protože vím jaká je to bezmoc a zklamání při každém dalším krvácení…Takže miminka čekáme :lol: Mějte se a hodně štěstí!!!!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
6530
8.9.10 15:52

ahoj holky prosím, sarapis k otěhu se bere až po ovulaci? nebo do ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
17.9.10 07:38

Ahoj, Sarapis se užívá celý měsíc, nemá vliv na ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
17.9.10 14:11

holky můžete hodit odkaz na ten sarapis? a ta Maca je i pro ženský? Já myslela jen pro chlapi…a jakou máte zklušnost s ní? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.10.10 00:48

ja mam velmi zvlastnu skusenost so Sarapisom, i ked len pomerne kratkodobu. brala som ho na upravenie mojho nepravidelneho cyklu, ale mala som pocit ze nema na mna vobec ziadny efekt. viem 3 mesiace je mozno malo, ale keby som mala aspon slaby naznak toho ze by mi mohol ucinkovat, tak ho beriem este dalej. pocas toho obdobia som mala len 2 cykly - po tom prvom som mala na mna nezvykle slabe kramy, pocas druheho ani neprisla ovu…akurat som ho ukoncila vyvolavackou (agolutin)…kde mi mimochodom robili ultrazvuk a povedali ze za 2,5 mesiaca mam hrubku vystelky maternice len 5 mm (!). tak rozmyslam, ze asi aj tie slabe kramy boli o tom, ze tu vystelku som mala tiez takuto tensiu.
takze mi napada otazka, ci (napriek tomu ze sa o Sarapisu hovori ze ma dobre ucinky na vystelku maternice) na mna neposobil skor opacne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačíta
16.4.11 16:14

Můžete mi poradit?

Ahoj holky,
tak jsem tu četla vaše diskuze a moc gratuluji těhulkám, tedy v některých případech už maminkám. Moc vás prosím o radu. Užívám HA už skoro 5 let.Jsem dost alergická na latex,takže pro mě jiná ochrana neplatí. Bohužel se mi, je to zhruba půl roku, objevila naprostá frigidita.. tedy já tomu tak říkám. Prostě nemám absolutní chuť na sex, ať se přítel snaží sebevíc.. :cry: Je mi to i dost líto a navíc se bojím abych o něj nepřišla. Tak mi byl doporučen Sarapis, že mi zlepší chuť na sex. Jen se teď děsím, protože se všude dočítám, že pomáhá k otěhotnění a to já opravdu teď nechci :-?
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti při používání Sarapisu při HA? Předem moc děkuji za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
787
16.4.11 23:03

tesim se kdo ti co napise :-)0 ,,, ja kdyz beru ha ,, tak me to taky ovlivnuje,, ne moc ale kdybych byla tak aktivni jako jsem bez ha,, tak by to bylo fajn,, s tim sarapis :-)0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačíta
17.4.11 19:37

Bohužel zatím nikdo nic nenapsal.. Tak nevím :-( Jsem z toho docela zoufalá.. když je v 21denním cyklu vynechám a dostanu menstruaci, tak jsem jak dračice, ale je mi to k ničemu,takže mi hold tu sexuální chuť opravdu ovlivňuje HA :cry: Takže teď nevím co s tím..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex