Ahoj, moc se mi líbí šaty v Orsay - úzký vrch a širší sukně,
v pase na záševky. Ale mám velikost cca 42 - prsa 96, pas 81, boky 104.
164 cm, 64 kg. Prostě krev a mlíko. Nejsem sama schopná posoudit, jestli se
to k mé postavě hodí.
Co myslíte?
Šaty s kolovou sukní - hodí se při vel. 42?
Ty míry máš vcelku vyvážené, takže myslím, že by to jít mohlo U takových šatů mi totiž přijde, že je
podstatné, aby ten pas byl opravdu užší než prsa, boky a to ty
splňuješ.
Mám míry 90 - 72 - 105, 181 cm a 62 kg a takové šaty nosím. Myslím, že je důležitý právě ten hubený pas.
Vtírnu se s dotazem, a pro neštíhlý pas jsou vhodné jaké šaty? Mě
příroda pas nenadělila skoro žádný, šaty nenosím, ale přemýšlím, že
bych si konečně nějaké pořídila
Ja osobně tento střih rada nemám - i velmi hubeným ženám přidává kila a zvětšuje zadek. Ja mam vel. 40, proporce vyvážené, a vypadam v tom jak 100kg machna. Netroufám si posuzovat, zda to tak budeš mit i ty, ale jak jsem uz psala - i hubene ženě přidá takový střih na objemu.
@Marie432875 píše:
Ja osobně tento střih rada nemám - i velmi hubeným ženám přidává kila a zvětšuje zadek. Ja mam vel. 40, proporce vyvážené, a vypadam v tom jak 100kg machna. Netroufám si posuzovat, zda to tak budeš mit i ty, ale jak jsem uz psala - i hubene ženě přidá takový střih na objemu.
Přesně tak. Já mám taky výrazně užší pas než boky, vel.40 a tenhle model šatů fakt nosit nemůžu. Za mě je pro holky, které jsou jak tyčky.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.