Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
jsem takový věčný zahradnický začátečník
A proto se ptám…mohu cibuloviny, které jsem koupila po pár kusech v uzavřeném igelitovém sáčku vyndat a rovnou zasadit, nebo je potřeba, aby byly nějakou dobu před zasazením vyjmuté z toho sáčku a položené volně na vzduchu venku/doma?
Předem děkuji za odpovědi.
Držím palce, ať nedopadneš jako já loni. Nakoupila jsem cibuloviny skoro za 3 tisíce, a vyrostly mi 4 tulipány. Nějak mi nedocvaklo, že se u nás strašně přemnožily myši
. No, aspoň jsem je luxusně nakrmila ![]()
Zde opět zakladatelka. Mají nějakou šanci na život i cibulky, které jsem zasadila „hlavou“ dolů? A mám to zalévat?
![]()
@prokr píše:
Zde opět zakladatelka. Mají nějakou šanci na život i cibulky, které jsem zasadila „hlavou“ dolů? A mám to zalévat?![]()
![]()
Ale jo, dokazou se otocit. Otazka je, jestli to zvladnou vsechny a kolik sily jim zbyde na kveteni
Se zalevanim - zalezi, jak u vas ted naprselo, zalit po vysadbe by se to melo.
@větvička1 píše:
Ale jo, dokazou se otocit. Otazka je, jestli to zvladnou vsechny a kolik sily jim zbyde na kveteniSe zalevanim - zalezi, jak u vas ted naprselo, zalit po vysadbe by se to melo.
Děkuju…jsem případ no ![]()
@prokr píše:
Děkuju…jsem případ no
Taky se mi podarilo treba otocit par strouzku cesneku pri sazeni, kdyz je toho celej velkej zahon, tak se holt nekdy zadari ![]()