Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mensy Taky dávám ven v půlce května ![]()
S tím sledováním to mám stejně, každá rostlinka co vykoukne ze země = radost největší ![]()
@Lentilka89
,no asi tak.Jo a přihnojuješ to něčím, když to máš ještě v těch kelímkách?
@Mensy Ne, ničím to nepřihnojuji, jen když to dávám pak ven, tak dolu do pytle dávám trochu hnoje, a pak normální zem trochu smíchanou s kupovanou zemí.
@Lentilka89 píše:
@Mensy Ne, ničím to nepřihnojuji, jen když to dávám pak ven, tak dolu do pytle dávám trochu hnoje, a pak normální zem trochu smíchanou s kupovanou zemí.
Normální zem míchám s tímhle…
@Lentilka89 Tak super, moc děkuji za rady, udělám to stejně a uvidíme, co vyroste
.
@Lentilka89 Můžu se zeptat na kterou stranu dáváš ty rajčata? Jako jestli na východ, na jih… nebo něco mezi ![]()
@Vlkoška píše:
@Lentilka89 Můžu se zeptat na kterou stranu dáváš ty rajčata? Jako jestli na východ, na jih… nebo něco mezi
Teď nevím jestli nenapíšu kravinu… ![]()
Prostě jakoby ty rajčata koukají směr jih ![]()
Narazila jsem na tuhle diskuzi, a diky za super napad
asi to letos taky zkusim.
Jen mam dva dotazy:
Jak velke pytle na rajcata?
Uz mate zaseto (rajcata)? ![]()
@amy80 píše:
Narazila jsem na tuhle diskuzi, a diky za super napadasi to letos taky zkusim.
Jen mam dva dotazy:Jak velke pytle na rajcata?
Uz mate zaseto (rajcata)?
Já je mám velikostně asi jako igelitku…
Jinak zaseto mám od včerejška, ale myslím si, že je ještě čas, předchozí roky jsem sela vždy okolo 9.3 a v pohodě ![]()
@Lentilka89 prosím Tě a kde jsi ty pytle koupila?,to jsou nějaký speciální? ![]()
@Mensy No, ona je to spíš taková fólie, já nevím jak to popsat, prostě to vypadá jako tunel a já si na jednom konci odělám uzel, a vznikne mi z toho jakoby pytel… ![]()
Fólii mi nosí mamka z práce ![]()
@Lentilka89 ÁÁÁha,no vím co myslíš
,je to rukáv, tomu se tak říká
. Taky jsme to doma mívali. ![]()