Jak dlouho trvá schválení IUI, AID?

Anonymní
10.11.11 21:06

Schválení IUI -AID,jak dlouho?

Ahojte holky,nevíte jak dlouho trvá schválení iui respektive AID pojišťovnou u VOZP?Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68975
10.11.11 21:12

Myslím, že IUI schvalování nepotřebuje, a to ani s dárcem, je to pro ni částka cca 1000-1500 (poplatek za dárce hradíte vy) a tím se pojišťovna nijak nezabývá, limitováno je to 6× do roka (a za život neomezeně). Na rozdíl od IVF, kde jsou čekačky na schválení v řádu týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.11 21:21

8-o tak to jsem netušila 8-o takže můžem na iui i 10×?Děkuji za odpověd :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.11 21:23

ahojky, já jsem v srpnu podstoupila IUI s dárcem..zadařilo se na poprvé.
Za IUI jsem nic neplatila (hradí to pojištovna) a nemusela jsem čekat než mi to schválí.
Za sperma dárce jsem dávala 2000,– :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.11 21:25

Tak to moc gratuluji :kytka: děkuji za naději že to na poprvé může vyjít,četla jsem totiž umělé schvalije pojištovna ale dr o tom nemluvil :think:

• Citovat
  • Upravit
1570
10.11.11 21:25
Anonymní píše:
Tak to moc gratuluji :kytka: děkuji za naději že to na poprvé může vyjít,četla jsem totiž umělé schvaluje pojištovna ale dr o tom nemluvil :think:

Zakl.an. … :kytka: :hug:

Příspěvek upraven 10.11.11 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.11 21:30
Anonymní píše:
Tak to moc gratuluji :kytka: děkuji za naději že to na poprvé může vyjít,četla jsem totiž umělé schvalije pojištovna ale dr o tom nemluvil :think:

Děkuji,věř tomu.Určitě to vyjde taky.Já jsem měla strach protože nevím jak dlouho ty spermijky byly zmražené.A povedlo se..moc ti držím palce!!!!

• Citovat
  • Upravit
1570
10.11.11 21:34

Anonymko tak mě nenapadlo,nebo spíš mi to nedošlo že by byl problém se zamraženými :think: můžu se zeptat jak jste se s tím vyrovnali?Bylo to v poho?Myslím po AID?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.11 21:39

Popravdě…
hůř jsem se stím vyrovnala já. Přítelovi 3× potvrdili azoospermii. Operaci odmítal. A s dárcem počítal hned.
Já jsem byla zaskočená,že vlastně budu mít dítě bůh ví ským.
Aha..po AID.Když jsem jeli z caru,tak hned přítel mě chytal za bříšku a říkal jsi tam???
My už jsme tak nějak zapoměli,že mimčo není přítelovo. (ale bude on mu dá jméno,vychová ho,a dá mu lásku)

• Citovat
  • Upravit
1570
10.11.11 21:43

:srdce: :hug: Tak to je moc hezké :kytka:
My taky azoo,na mesa/tesse musíme počkat - teda jestli vůbec něco…Uvidíme po urlogii a spg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
10.11.11 21:48

Ano, na IUI můžeš jít klidně 10× a víckrát, jen to nesmí být víc jak 6× v jednom roce (respektive může, ale pak si to hradíš sama).
My tedy mívali IUI bez dárce, ale opravdu jsme na schválení nikdy nečekali, někdy jsme se rozhodli i ze dne na den, ve výpisu od pojišťovny se to pak normálně objevilo.
Všem držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
10.11.11 21:53

8-o Ugluk děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abcdeeee
10.11.11 21:55

Máme také děti dárcem, měli jsme 6× AID a nic, pak to 2× vyšlo na iVF, potřetí bohužel ne.

• Citovat
  • Upravit
abcdeeee
10.11.11 21:57

Do mesa/tesse na nás chtěli docela tlačit, ale manžel důrazně říkal, že ne (bylo mu urologem řečeno, že v jeho případě by to bylo vyhazování peněz)

• Citovat
  • Upravit
1570
10.11.11 22:03

8-o kde jste to byli?Vy se ted snažíte?To mě mrzí stím ivf :-? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat