Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda můj deník čeká frontu nebo jestli jsem to nějak blbě uložila, vzhledem k tomu, že vyšel jen jeden deník a podle všeho psaný před 3dny, tak předpokládám, že nějaký extra přetlak nemáte, odesílala jsem to někdy snad před týdnem či kdy.
dík
Zdravím,
deníček zůstal ve frontě kvůli jeho tématu
, v následujících dnech ale už vyjde.
Monika
@admin ahá, tak jo, ještě že tam je, já to psala rovnou z voleje, tak kdyby tam nebyl, tak ho nemám. Děkuji za info
Zdravím,
z důvodu nižšího počtu deníčků v poslední době jsme se rozhodli dočasně snížit limit pro napsání deníčku na 30 příspěvků. Dosud platil limit 100 příspěvků.
Monika
Smím se zeptat, napsala jsem deníček, a zatím nikde není, nebyl schválen, nebo tak něco?
Zdravím,
po obržení deníčku Ti přišel mail, že byl deníček přijat a čeká na schválení (zkontroluj i spamy, jestli nezapadla zpráva tam).
Po schválení deníčku Ti přijde mail, kdy bude zveřejněn.
Pokud budeš v deníčku dělat úpravy, pošli novou verzi na info@emimino.cz
Monika
Dobrý den, psala jsem vám SZ, posílala jsem deníček před více jak týdnem a nic, není snad schválen?
Nebo vyjde podle tématu?
@admin píše:
@Prcek88 Již jsem napsala SZ, deníček brzy vyjde.M.
Díky, lekla jsem se, že není schválený ![]()
Mili administratori, dnes jsem vam odeslala denicek ke schvaleni a prisla mi jeho kopie na email avsak bez uvodu(shrnuti), kterym jsem zacala. Bude zverejnen v denicku az vyjde?
Zdravím,
shrnutí bylo pravděpodobně příliš krátké. Je vidět ještě před rozkliknutím, má za účel nalákat čtenáře, proto ho upravujeme. Vyznění deníčku to ale nijak nemění.
Monika
Aha, no krátký určitě není, je na nějakých 6 vět, takže je spíš delší. Jen se chci ujistit, že shrnutí vyjde tak, jak jsem ho odeslala, protože deník na úvod navazuje a nedával by smysl. Je třeba, abych ten úvod tedy ještě nějak upravila?
Pokud na tom trváš, pošli úpravu v SZ nebo na mail info@emimino.cz.
M.