Sebevražedné myšlenky a těhotenství

7.7.16 19:46

Sebevražedné myšlenky a těhotenství

Hezký večer,
jsem v 8.měsíci těhotenství, bohužel mě přepadají deprese až myšlenky na smrt(mám rozmyšlený i konkrétní způsob).Mám z toho strach, nechci dítěti ublížit, bohužel jsem se v minulosti o sebevraždu pokusila. Opustil mě přítel což mé stavy zhoršuje. Je řešením zavolat si záchranku, ať mě odvezou do blázince? Antidepresiva mi nezabírají.
Děkuji za případné rady a komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
7.7.16 19:48

Určitě jeď ihned nebo zavolej záchranku tohle není sranda!!! Je divné, že antidepresiva nezabírají, dají ti jiné a bude to dobré uvidíš. Držím palce, bude to dobré, jen prosím něco udělej, volej sanoitku nebo někam jeď, zda můžeš. Napiš jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
7.7.16 19:52

Odkud jsi? Nemáš nějakou kamarádku, která by k tobě mohla ihned přijet? Když tě popadnou takové myšlenky?
Pokud ne, tak bych volala tu záchranku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.7.16 19:53

ROZHODNE VOLEJ ZACHRANKU.Tvuj stav neni sranda, jde o zhorseni korigovaneho stavu, mozna hormony ovlivnily antidepresiva.Je super, ze si zhorseni racionalne uvedomujes, tak udelej posledni krok a volej RZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.7.16 19:54

@Chlupatykaktus Ahoj, je mi to líto, že zažíváš tyto stavy. Pokud jsi na tom opravdu tak špatně, že si myslíš, že je adekvátní si zavolat záchranku tak to určitě udělej. Nebo můžeš jít hned zítra ke svému gynekologovi a říct mu to. Hlavní je aby sis neublížila. Mysli na to miminko, že mu to nemůžeš udělat a rozhodně to řeš - i kdyby zavoláním záchranné služby. Je mi to moc líto, co prožíváš, ale vše se dá zvládnout. Moje mamka taky zvládla mě a bráchu když jsme byli miminka :) ty to zvládneš taky. Vyhledej odbornou pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.7.16 19:54

No také bych záchranku volala, páč děvče… máš už odpovědnost i za to malý v tobe :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.7.16 19:56

Ano, hned volej záchranku, pomohou ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.7.16 19:57

Jo a píšeš že už jsi v 8 měsíci, to už máš Mimi skoro hotové… na chlapa se Vykašli, teď tě čeká nový život s nimi. Popravdě ti závidím, malé děti zboznuji a ty ho budeš mít jen pro sebe :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.7.16 20:00

Vzhledem k tomu, že podle předchozích příspěvků k tomu budeš mít nejspíš dost rozjetou poruchu příjmu potravy, tak by možná hospitalizace a intenzivní psychoterapie byly docela na místě.

Není třeba to řešit záchrankou, ale normálně se domluv na příjem na nějakém psychiatrick klinice s lůžkovým oddělením.

Pokud se ti do toho neche, tak rozhodně hned zítra zavolej svému ošetřujícímu psychiatrovi, nech si upravit medikaci a především vstup k někomu do psychoterapie. Je potřeba to řešit ještě teď, protože po porodu a při kojení to může být celé ještě zhoršené hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
7.7.16 20:23

Snad to se zakladatelkou dopadne dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.7.16 20:28

Ano, zavolej si záchranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.7.16 20:59

Volej si pomoc, hlavně na to nebud sama to je nejhorší, snaž se ovládat své myšlenky, zakazuj sama sobě myslet na negativní věci. Cas vyléčí vsechny bolístky věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.16 20:59

Kaktusku, jestli nezabírají léky, příčina deprese je většinou vnější a to je něco, co budeš řešit psychoterapií. Čekají tě velké změny, dítě je zodpovědnost, která může někoho děsit. Navíc neznámá situace vyvolává úzkost už sama o sobě, když jdeš do nepoznaného. Opustil tě přítel a nějaká jistota a sebejistota, to jsou všechno věci, které ten stav mohou zhoršovat.
Můžeš to samozřejmě řešit sanitkou, ale patrně ani ta léčebna nebude to, co hledáš. i když máš teď třeba dojem, že tam aspoň nebudeš tak nejistá a sama. Zkus zavolat na Linku důvěry a poradit se s nimi, jistě se najde řešení, které ti bude vyhovovat. Tady těžko soudit podle téhle zprávy, jak na tom jsi.
Jestli si chceš o tom popovídat, moc ráda tě vyslechnu a můžeme něco spolu vymyslet. Na trápení není nikdo rád sám. Pošli mi do zprávy tel., nebo ti ho pošlu já a můžeš pak zavolat, jestli by ti to pomohlo.
Když se věci mění, je to stres a nejistota, ale všechno má řešení a je mnoho věcí, na které se můžeš těšit a zase bude líp, věř mi. :srdce:

Příspěvek upraven 07.07.16 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.7.16 21:03

@coninka Ač je to hnusný tak souhlasím, ještě ani není mimčo na světě a takhle uvažuje a co bude až se narodí, bude třeba uplakané apod.??? Zrovna dnes bylo ve zpravá že matka vyhodila 6 leté dítě z okna a ona pak také skočila! Teď je sice pod hormonama ale pokud bere antidepresiva tak musí chodit i k psychiatrovi a musí to sním ihned řešit a ne psát sem, tady jí nikdo nepomůže. Svůj stav si možná uvědomuje a vníma že se zhoršila ale řeší to na špatném místě a těhotenství je oproti péči o mimčo a výchovu procházka rájem tak co bude až se to malé narodí a kort když je bez partnera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
7.7.16 21:04
@Kry5t0fek píše:
@coninka Ač je to hnusný tak souhlasím, ještě ani není mimčo na světě a takhle uvažuje a co bude až se narodí, bude třeba uplakané apod.??? Zrovna dnes bylo ve zpravá že matka vyhodila 6 leté dítě z okna a ona pak také skočila! Teď je sice pod hormonama ale pokud bere antidepresiva tak musí chodit i k psychiatrovi a musí to sním ihned řešit a ne psát sem, tady jí nikdo nepomůže. Svůj stav si možná uvědomuje a vníma že se zhoršila ale řeší to na špatném místě a těhotenství je oproti péči o mimčo a výchovu procházka rájem tak co bude až se to malé narodí a kort když je bez partnera :nevim:

Já s ní taky souhlasím. Napsala to sice drsněji, ale pravdivě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí