Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No asi „normalne“, treba tak jak to sdelila tobe…a to ze by ji nemel verit uz je tema na uplne jinou diskuzi.
Je to o vztahu jako takovem. Mne taky HA kdysi selhala. To, ze jsem pak o mimco prisla, je vedlejsi, ale partner to prijal normalne. Vedel a veril, ze jsem HA brala peclive.
Příspěvek upraven 15.03.13 v 20:22
@Anonymní píše:
@Seizdra to mi pijde takový dost rázný![]()
Tak ještě by to šlo říct otázkou, a sice: „Co bys dělal, kdyby mi selhala antiko a já čekala miminko?“ Nebo „Co bys dělal, kdyby mi selhala antiko a my čekali miminko?“
ak mě napadá použít ještě jinej jazyk, ale těžko říct ![]()
Nebo pokud luští křížovky, tak mu zakomponovat onu větu do tajenky ![]()
@Seizdra píše:
Tak ještě by to šlo říct otázkou, a sice: „Co bys dělal, kdyby mi selhala antiko a já čekala miminko?“ Nebo „Co bys dělal, kdyby mi selhala antiko a my čekali miminko?“ak mě napadá použít ještě jinej jazyk, ale těžko říct
Nebo pokud luští křížovky, tak mu zakomponovat onu větu do tajenky
Já jsem při nečekaném těhotenství poslala muži mms pozitivního testu, to vydalo za tisíc slov ![]()
Tak jestli její partner není hloupý, tak ví, že antiko může selhat, a proto se doporučuje i kondom k antiko, takže pokud neměl i kondom, tak by to měl normálně přijmout jako fakt. A oznámit mu to nějak normálně, nedělat kolem toho nějaký dramata, snad jsou partneři, tak se podpoří.. Od toho vztah je.. A né, že se bude distancovat.
Ja ukázala test, stejně mi nebylo vereno, ačkoliv jsem měla nuvaring, který těžko vynecham, když se zavádí a partner ho při sexu drobet cítil, nicméně u nás to proběhlo tak, že se mnou dva měsíce nemluvila ani noha od židle, pak jsem natajnacku nacapala chlapa jak nacumuju do tehuknizky na fotky a vedele jsem že je vyhráno, dneska máme dvouletého synka a chlap se v něm vidi ![]()
Pochvalit jak je sikovnej a jak ma hbity spermie, ze zdolali i HA, to jen tak nakej chlap nezvladne ![]()
Já bych kolem toho nedělala nějaký vofuky a řekla bych to narovinu, sice se se mnou noha od židle nebavila "pouhých " 14 dní, ale vstřebal to a teď je poprděn ![]()
@Brambůrka10 píše:
Pochvalit jak je sikovnej a jak ma hbity spermie, ze zdolali i HA, to jen tak nakej chlap nezvladne
Radši anonymně…V mym případě se mi vysmál, tak jsem ho poslala někam. Až pak doktor mi řekl, že se mi to tlouklo s jinejma práškama. A přítelíček byl línej používat kondom, protože HA je přece dostačující, jak si asi myslí většina chlapů…když už uvěřil, že jsem fakt těhotná, tak zas nevěřil, že s nim…no komedie, jak říkám, poslala jsem ho tam kde slunce nesvítí, jsem sama, těhotná, ale šťastná ![]()
Tak snad kamarádka nemá podobnýho vola ![]()
No já myslím, že pokud jí nebude chtít uvěřit, tak je jedno, jakým matláním medu okolo pusy mu to zdělí. Ať to na něj prostě vybalí, náznaky nepomůžou.
Dobrý večer,
nejedná se přímo o mě, ale o kamarádku, proto anonym. Přes to, že brala antikoncepci, tak otěhotněla. Prý nevynechala, žádný průjem ani zvracení, atb, prostě nic. A teď řeší problém jak to říct partnerovi? Partner má děti rád, ale vlastní zatím neplánovali. Má strach že jí nebude věřit, že HA skutečně brala apod. Jak byste to řekli partnerovi vy?