Sex - lí*ání-erekce...přítel

Anonymní
12.6.23 16:37

Sex - lí*ání-erekce...přítel

Ahoj,
Mám takový intimní dotaz, zajímal by mě názor jiných žen jestli to má někdo taky tak… Mám přítele, vždy když se schyluje k sexu tak me začne lizat, nic proti tomu nemám líbí se mi to, i se udělám… Ale on pokračuje dál, vydrží a chce mi to pusou dělat dlouho… Pak když dojde na sex tak mu skoro nestojí, a když jo zrovna tak pár pohybů a za minutu dve je hotovej… Uspokojení pusou je fajn ale říkám si je to normální že mu stačí jen to lizani? Když mu to chci pusou dělat já tak mu stojí jen obcas a pak řekne něco ve smyslu :že co blaznim… Jsme ve vztahu už nějakou dobu… Ale náš sex je proste jen o tom že on uspokojuje mě pusou…ma to někdo taky tak? Je nesmělej o sexu mluvit je mu 40 a ani nevím jestli měl nějaký vztah přede mnou nebo dávno, spis jen kamosky…Poznala jsem spoustu typu chlapů, spoustu, ale takovyho ještě ne… Vim, ze chodil na nejaky webky a chaty, ale to jsem mu rovnou rekla ze netoleruju, tak buď to dělá tajně nebo už to nedělá… Jsem neduveriva ach jo… Nevim co si mám myslet…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
12.6.23 16:39
:oops: :nevim:

Příspěvek upraven 12.06.23 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.6.23 16:42

Me by tohle nestačilo ale pokud jste tak spokojená a zůstávate…zkuste si s přítelem promluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
12.6.23 16:44
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mám takový intimní dotaz, zajímal by mě názor jiných žen jestli to má někdo taky tak… Mám přítele, vždy když se schyluje k sexu tak me začne lizat, nic proti tomu nemám líbí se mi to, i se udělám… Ale on pokračuje dál, vydrží a chce mi to pusou dělat dlouho… Pak když dojde na sex tak mu skoro nestojí, a když jo zrovna tak pár pohybů a za minutu dve je hotovej… Uspokojení pusou je fajn ale říkám si je to normální že mu stačí jen to lizani? Když mu to chci pusou dělat já tak mu stojí jen obcas a pak řekne něco ve smyslu :že co blaznim… Jsme ve vztahu už nějakou dobu… Ale náš sex je proste jen o tom že on uspokojuje mě pusou…ma to někdo taky tak? Je nesmělej o sexu mluvit je mu 40 a ani nevím jestli měl nějaký vztah přede mnou nebo dávno, spis jen kamosky…Poznala jsem spoustu typu chlapů, spoustu, ale takovyho ještě ne… Vim, ze chodil na nejaky webky a chaty, ale to jsem mu rovnou rekla ze netoleruju, tak buď to dělá tajně nebo už to nedělá… Jsem neduveriva ach jo… Nevim co si mám myslet…

Tak mu to řekni, že nechceš tak dlouho. Základ vztahu je komunikace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11583
12.6.23 17:03

Tak tak. Ale jazyk vydrží víc než píro, třeba si ho chce šetřit :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.6.23 17:17

Evidentně ví, že mu nestojí a nemá výdrž, tak tě chce uspokojit jinak. To je fakt složitá dedukce…..

• Citovat
  • Upravit
4545
12.6.23 17:41

Tak jestli víš, ze ti to bude dlouhodobě stacit, tak fajn. Protože pokud už teď má problémy s erekci, tak už se bude jen zhoršovat, pokud s tím něco neudělá. A jak jste spolu dlouho? Protože si nedokážu představit být s borcem krátce, kdy většinou je sex skoro pořad a vlastně být uspokojována jen orálně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
12.6.23 17:42
@Anonymní píše:
Ahoj,

To bych nedala, mne lizani vubec neoslovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 18:03

Nemáme stejného chlapa? Naprosto stejná situace, i ten věk sedi. Odkud jsi? :lol:

• Citovat
  • Upravit
30749
12.6.23 18:27

Tak mu nic jiného ani moc nezbývá, když mu moc nestojí a nevydrží dlouho :). Promluv si s ním o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 19:49
@Anonymní píše:
Ahoj,

Tvého muže velmi chápu. Lízání miluji ze všeho nejvíc. Je to naprostá slast a fantastický pocit zanořit se obličejem mezi stehna a vnímat tu chuť a vůni. Skoro bych nepotřeboval klasický sex, snad jen občas, ale lízal bych klidně každý den. Bohužel mojí ženě to nejenom nic neříká, ale ona to vyloženě nesnáší. Na druhou stranu ona mi orál poskytne v podstatě kdykoliv při intimní chvilce, ale to já až tak nepotřebuji. Popravdě řečeno moc to neumí a raději bych jí to dělal já. A taky je nám přes čtyřicet. Ne vždy se podaří sladit tyhle věci. Bohužel.

• Citovat
  • Upravit
16004
12.6.23 20:01

Ahoj,
myslím, že má problém s předčasnou ejakulací a i nedostatečnou erekcí. :nevim:
Je si sám vědom svého problému, proto se snaží vše vykompenzovat
orálně, aby tě uspokojil. ;)
Nic víc bych v tom nehledala.
Má bohužel sníženou erektilní schopnost. Může být následkem nemoci nebo stresu.
Ale pokud mu je 40 a žádný dlouhodobější vztah neměl, pouze na úrovni přátelství, tak je to dost zvláštní.
Záleží jen na tobě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3854
12.6.23 20:31

Jasný jak facka, problém s erekcí. Tak to řeší jazykem a zbytečně neriskuje problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106252
13.6.23 08:24

Ne, a ani by k tomu nedošlo s tímhle na mně nastoupit hned napoprvé, tak by to bylo jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106252
13.6.23 08:26
@Anonymní píše:
Tvého muže velmi chápu. Lízání miluji ze všeho nejvíc. Je to naprostá slast a fantastický pocit zanořit se obličejem mezi stehna a vnímat tu chuť a vůni. Skoro bych nepotřeboval klasický sex, snad jen občas, ale lízal bych klidně každý den. Bohužel mojí ženě to nejenom nic neříká, ale ona to vyloženě nesnáší. Na druhou stranu ona mi orál poskytne v podstatě kdykoliv při intimní chvilce, ale to já až tak nepotřebuji. Popravdě řečeno moc to neumí a raději bych jí to dělal já. A taky je nám přes čtyřicet. Ne vždy se podaří sladit tyhle věci. Bohužel.

Jak vám to může fungovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria