Sex po císaři

31
1.3.11 19:54

Sex po cisari

Ahoj maminky..chtela bych se zeptat..dnes jsem 3 tydny po porodu-cisarem..po jake dobe se muze znovu „sexovat“? Docela mi to chybi uz ted a dalsi 3 tydny cekani je hrozna predstava..myslite,ze kdybych byla opatrna,ze by se mi neco mohlo stat a nebo radeji neriskovat a pockat? :think: Diky za odpovedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
1.3.11 19:57

Ahoj tak já jsem byla po císaři o.k. docela brzy.Sex jsme měli dříve než po 3 týdnech :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.11 20:00

Ahojky…ze své zkušennosti mohu říct,aby jsi se řídila tím jak se cítíš. Jelikož jsi nerodila normální cestou nemusíš čekat tak dlouho, jako při normálním porodu. Pokud už nekrvácíš,není v tom problém… :palec: Sama určitě poznáš pokud by ti bylo něco nepříjemné…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.11 20:27

chutě jsem měla, nedodržela 6 neděl a byl z toho zánět :evil:

• Citovat
  • Upravit
15074
1.3.11 20:28

Nedodržuje se náhodou normálně šestinedělí? Tedy v porodnici mi nedoporučovali sex po císaři v tomto období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
1.3.11 20:36
Anonymní píše:
Ahojky…ze své zkušennosti mohu říct,aby jsi se řídila tím jak se cítíš. Jelikož jsi nerodila normální cestou nemusíš čekat tak dlouho, jako při normálním porodu. Pokud už nekrvácíš,není v tom problém… :palec: Sama určitě poznáš pokud by ti bylo něco nepříjemné…

ahoj,chtěla bych reagovat tady na anonymní.I když se rodí sekcí tak je tam obrovské riziko infekce a šestinedělí by se mělo dodržet.Děloha se čistí tak či tak.
Taky jsem po sekci a dodržela jsem to. :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.3.11 20:38

ano, má se dodržet normálně šestinedělí, ale to je po všem gynekologickém, at je to konizace, potrat atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.3.11 20:43

Ahojky,
my nedodrželi šestinedělí ani po jednom porodu :oops: Ale já se skoro nečistila (nekrvácela jsem ani 14 dní) a použili jsme kondom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
1.3.11 20:49

má se dodržet šestinedělí…to je fakt, ale má se tolik věcí, který se tak dobře porušují :lol: moje kámoška měla sex týden po porodu a vše bylo ok, jiná kámoška měla sex 4 týdny po porodu a pořídili tím prckovi ségru… :lol: a kdybych já 8 týdnů nekrvácela, tak bych na to asi vlítla 14dní po porodu, páč hormony se mnou teda cvičily :mrgreen: nedělala bych žádný divočiny, dávala pozor na hygienu a asi bych použila kondom…kdyby už :think: ale nechci nabádat k nějakým nepravostem :roll:

jo a jen tak mimochodem…jsem po císaři, ale sex po porodu bolel, jako bych rodila přirozeně…au :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
1.3.11 20:53

Bin nechtěla jsem to říkat ale sex po císaři??? přišlo mi to jako poprvé 8-o
Navíc já se čistila 2 měsíce a nakonec jsem musela na hysteroskopii přesně když malej měl 2m a 1 den.Takže se nám to šestinedělí protáhlo na skoro 3apůl měsíce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.3.11 20:58

Mi jsme po cisari 6ti nedeli dodrzeli,ale bylo to jen proto,ze jsem stale spinila.Pokud bych uz nekrvacela,klidne by jsme na to vlitli mnohem driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.3.11 21:10

No,já myslím,že by se mělo dodržet šestinedělí :think: ale záleží na každém a na momentálním stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.3.11 21:12

:mrgreen: já toho svýho po 3 týdnech musela znásilnit :oops: a vše bylo v pohodě, takže pokud tě jizva nebolí a cítíš se fajn a nekrvácíš, tak hurá na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
1.3.11 21:18
ladynka1 píše:
Bin nechtěla jsem to říkat ale sex po císaři??? přišlo mi to jako poprvé 8-o
Navíc já se čistila 2 měsíce a nakonec jsem musela na hysteroskopii přesně když malej měl 2m a 1 den.Takže se nám to šestinedělí protáhlo na skoro 3apůl měsíce. :roll:

jo taky jsem si připadala jako panna :mrgreen: a musím říct, že po celou dobu kojení to bylo docela s bolestí…asi hormony??? nechápu :nevim: břicho nebolelo vůbec, ale tam…jéje :oops: :mrgreen:

jinak teda to je mi líto a já taky myslela, že bude nějakej problém, když i 8 týdnů po porodu furt krvácení, ale srovnalo se to a to co Ty jsem nemusela… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.3.11 09:00

Oba kluci byli císařem. Po prvním jsem šestinedělí nedodržela. Ale lautr nic jsem z toho neměla. Spíš to byla jakási úlitba mužovi, protože ten už lezl po zdi … Dodrželi jsme hygienu, takže následky žádné. V druhém případě ani nevím, kdy jsme se milovali. Já si totiž vybavuju jen šílenou únavu, nevyspání, jistý stres, spaní v jiných místnostech … sex byl teda na tomhle světě to poslední, po čem jsem toužila …

Šestinedělí by se mělo dodržet i po císaři. Děloha a cesty se čistí stejně, i když samotné cesty nebyly „prošťouchnuté“. Samotné hojení a návrat k „netěhotnu“ je ale individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky