Sex po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
2.3.11 09:37

Malá byla taky císařem a šestinedělí jsme dodrželi, raději. Ale i po 6 týdnech asi do půl roku byl pro mě sex skoro noční můrou, břicho mě bolelo hrozně dlouho, ještě i dneska když se přemůžu tak cítím v jizvě bolest a pálení :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
2.3.11 09:39

Pokud nekrvácíš tak proč ne už teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka Žabka
12.3.11 20:06

SEX??

Tak to ti závidím, že máš chuť na sexování, protože u nás to bylo šílený, byla jsem unavená, nevyspaná, nervozní, prostě sex bylo to poslední, na co jsem fakt myslela. Malá byla hrozně uřvaný miminko, prdíky… děs běs… člověk by spal ve stoje a ona pořád plakala :-( Ale po 3 měsících jsme se milovali, no drhlo to jak hrom, takže z toho nic vlastně nebylo. Pak jsme pořídili lubrikační gel a paráda. Ale ani teď po sexu moc netoužím, až je mi to líto, když vím, jak jsem byla náruživá před těhu, ale prostě jsem pořád unavená a vyfluslá… snad časem se to vrátí k normálu, budu doufat. Takže upřímně - pokud nemáš problémy, nekrvácíš a nic tě nebolí, tak toho využij :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
3
18.3.11 09:21

Poprvé jsme šestinedělí nevydrželi, ale nyní ano.Paradoxem je, že jsme měli sex zakázaný celé těhu, takže po devíti měsících bez sexu jsem měla pocit jako úplně poprvé, teda nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
18.3.11 11:43
capulka01 píše:
Poprvé jsme šestinedělí nevydrželi, ale nyní ano.Paradoxem je, že jsme měli sex zakázaný celé těhu, takže po devíti měsících bez sexu jsem měla pocit jako úplně poprvé, teda nic moc.
:palec: přesně tak.Já sice neměla po dobu těhu zákaz ale neměla jsem na to chut,neustále jsem zvracela takže chudák manžel byl bez celou dobu a pak 2× 6tinedělí :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.7.11 18:50

ahoj, v pátek mě končí šestinedělí a tak už by jsem možná ráda i nějaký ten sex- máme půst už několik měsíců kvůli rizikovýmu těhu.myslíte, že můžeme, ikdyž ještě lehce špiním??? nebo je potřeba počkat až to špinění úplně ustane.jsem po císaři a po 14 dnech od operace bylo na kontrole vše v pořádku a doktor tvrdil, že už mě očistky končí, ale zatím pořád nahnědle špiním když jdu na wc a tak se bojím aby jsem nedostala kvůli sexu nějakou infekci
to by mě zajímalo, kdy ty očistky už skončí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
31.7.11 18:58
goldenka píše:
ahoj, v pátek mě končí šestinedělí a tak už by jsem možná ráda i nějaký ten sex- máme půst už několik měsíců kvůli rizikovýmu těhu.myslíte, že můžeme, ikdyž ještě lehce špiním??? nebo je potřeba počkat až to špinění úplně ustane.jsem po císaři a po 14 dnech od operace bylo na kontrole vše v pořádku a doktor tvrdil, že už mě očistky končí, ale zatím pořád nahnědle špiním když jdu na wc a tak se bojím aby jsem nedostala kvůli sexu nějakou infekci
to by mě zajímalo, kdy ty očistky už skončí :roll:

ahoj, tak já jsem taky po císaři, neměla jsem žádný problémy a špinění bylo slabý a tak jsem toho svýho znásilnila už 3 týdny po „porodu“ samozřejmě s ochranou, protože jsem 5 týdnů po sekci dostala už normálně ms. Pokud se cítíš v pohodě, tak neni problém. Ovšem opatrně a pomalu podle toho jak ti to bude příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.7.11 20:08

No, já jsem si říkala, že taky dobrý, jenže pak jsem na kontrole zjistila, že ještě nemám zavinutou dělohu, takže pro mě šestinedělí stále trvá :roll:
Raději opatrně a počkat do kontroly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.7.11 20:19

:O vy jste divošky ;) … já jsem se po sekci dost bála a byla mi i ta představa styku nepříjemná - tak nějak jsem byla"psychicky"dlouuuho rozřezaná (cca 3měsíce), i když břicho srůstalo rychle a dobře … tak nevm, jestli je to k pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
31.7.11 20:21
goldenka píše:
to by mě zajímalo, kdy ty očistky už skončí :roll:

tak bacha aby ti to z očistků nepřešlo volně na menstruaci :mrgreen: já to měla taky tak, max 3 týdny jsem měla očistky, pak jsem furt tak špinila no a první den po šestinedělí jsem dostala takový krámy (omlouvám se ale fakt nevim jak jinak popsat tu spoušť) že jsem myslela že vykrvácím 8-o upozorňuju že jsem v té době kojila po hodině až dvou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
31.7.11 20:22

jinak my jsme šestinedělí dodrželi i když jsem byla po císaři… přeci jen kvůli infekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.12 00:26

Chci mít moc a moc sex. Jsem 20 dní po akutním císaři. Vůbec nic mě nebolí, jen trošku jizva, ale to je normální a to pouze tehdy, když na ni trošku zatlačím špatnou polohou - ohnu se v dřepu. Už v porodnici jsem měla na sex chuť. :nevim:
Krvácela jsem týden po CS a teď už jen špiním (vložka 6× denně měněna z hygienických důvodů a na nich nic skoro není, vyhazují téměř pravidelně čisté).
Mám známou, co měla sex již po 16.dnech po akutním císaři.
Jenže!! Já se bojím. Moc to chci zkusit, jsem neustále vzrušená, jen co kolem muže projdu. S prezervativem samozřejmě a třeba jen „na krajíček“. Ale mám šílený strach, že to bude bolet (rodila jsem skoro den a půl a z toho 20 hodin pravidelné kontrakce, 8 hodin z toho po minutě, než mě poslali na CS) a mám v hlavě, že to asi po tomto zážitku zákonitě musí bolet :zed: Rady, že mám čekat po šestinedělí, to mi nepomůže, na ten porodní zážitek nezapomenu ani za několik let :zed:

• Citovat
  • Upravit
13119
23.10.12 07:44

Rodila jsi císařem, takže tam dole to je netknuté. Pokud tě jizva nebolí, pokud už nebudeš krvácet nebo špinit, tak nevidím důvod, proč bys nemohla mít sex. Po císaři je to stejné, jako po jakékoliv jiné operaci. Nemá tě co dole bolet. Spousta ženských měla sex dříve a nedodržela šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.12 08:09

My měli sex po císaři dřív něž skončilo šesti nedělí… a nic se nestalo:-) já si myslím, že jde o tom, že ty očistky můžou být infekční… takže bych kdyžtak použila kondom ať se partner nenakazi dodržela hygienu a šla na to:-) příroda si řekla… jizvě se nic nestane a a tím druhým zkušenost nemám… šla jsem rovnou nacísaře, takže jesti to bude bolet tam dole nebo nebude nevím, ale když to nezkusíš nevíš… a psychicky chceš což je základ, takže by to tak hrozné být nemuselo!!! ať se vydaří a líbí se Ti to tak jak se na těšíš!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.12 11:39

Tak já měla to samé nevydrželi jsme a co se týče jizvy nestalo se nic :palec:. Jen jsem poté prodělala zánět ale močáku tak nevím jestli to souviselo nebo ne ale myslím si, že ano. Za mě bych do toho znova nešla ale chápu, že je to očistec já tá měla a mám chuť taky skoro vždy a vůbec po takové pauze :oops:. A co se týče bolesti taky jsem po akutním císaři a asi 22 hodinovém porodu, ale nemám na to zlé vzpomínky jen opravdu v něktrých polohách to cítím a pokud divočíme tak víc, ale jen někdy opravdu mě to nijak neomezuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100