Sex po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
23.10.12 18:52

Shodou okolností jsme to zkoušeli taky, rodila jsem CS začátkem října a i když to nebyla divočina, tak mě to bolelo. Jakoby vzadu u čípku. Nijak zvlášť drahý nepřirážel, ale cítila jsem takovou tupou bolest a pak i bolest v podbřišku jako při MS :nevim: Takže já si raději asi ještě počkám.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 00:27

Ahoj holky sex mi hrozne chybi manzel nechtel pred porodem takze kdyz to spocitam tak je to celkem 7 tydnu z toho 4 jsem po cs.. mam hroznou chut ale nejak ve me prevlada strach myslite ze kdyby jsme se mazlili a ja nahodou dosahla orgasmu ze by ro mohlo neco udelat??:-o ptam se asi jako blbec.. ale tohle vsechno je.pro me jakesi nove..:-( je to pro me citliva zalezitost takze radeji anonym..:-(

• Citovat
  • Upravit
31672
25.3.14 00:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky sex mi hrozne chybi manzel nechtel pred porodem takze kdyz to spocitam tak je to celkem 7 tydnu z toho 4 jsem po cs.. mam hroznou chut ale nejak ve me prevlada strach myslite ze kdyby jsme se mazlili a ja nahodou dosahla orgasmu ze by ro mohlo neco udelat??:-o ptam se asi jako blbec.. ale tohle vsechno je.pro me jakesi nove..:-( je to pro me citliva zalezitost takze radeji anonym..:-(

to určitě nemohlo. orgasmus nevadí, nedoporučuje se pohlavní styk kvůli možnému zanesení infekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
25.3.14 03:54

Maximálně Tě při orgasmu zatahá jizva. Použila bych radši kondom, kvůli hygieně, ale jinak pokud už se cítíš, tak klidně. Není nad to se odreagovat, já jsem taky po sekci a nemohla jsem se dočkat, abych se vrátila do partnerského života a necítila se jen jako kojná matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
25.3.14 04:21

Jsem po císaři…sex jsme měli hned po ukončení očistků, tj. 4.týden po porodu a musím říct, že super :*
:palec: jizvu jsem necítila ani zvenku ani tu vnitřní a že jsme řádili pořádně ;) :oops: :mrgreen: takže pokud se cítit dobře, neměj strach, přestat můžete kdykoli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
25.3.14 07:11

Taky jsme na to skočili asi 4. týden po císaři, už jsem to dýl nemohla vydržet. :mrgreen: Chce to samozřejmě kondom, ale jinak bez obav. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 07:25

Nic u me je asi problem, ze mam normalne strach. a je tu druha vec jizva me jeste obcas boli. tak asi fakt pockamn jeste. To nemluvim tom ze teda krev ze me netece ale furt mam po zachode na papire takovy jakoze sliz? Nevim jak to popsat..

• Citovat
  • Upravit
59454
25.3.14 07:28

My nikdy šestinedělí nedodrželi :lol:,navíc spodek byl ok, museli jsme víc opatrně ale vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
25.3.14 08:39

Já jsem si taky myslela, že po císaři to bude v pohodě, skočili jsme na to taky před koncem šestinedělí. A já to teda nedala. Pekelně to bolelo uvnitř, museli jsme to vzdát. Ale za zkoušku nic nedáš. Jen taky doporučuji ten kondom, kvůli případné infekci. :D

• Citovat
  • Upravit
4247
21.2.15 15:32

Holky sex v 6 neděli super ale teď au au…co stím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.2.15 11:30
@Andíílek píše:
Holky sex v 6 neděli super ale teď au au…co stím??

Tak nejspíš k doktorovi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí