Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
tak jsem tu opět s dotazem, trošku intimním, ale přesto mi to nedá se zeptat.. Jelikož na mě manžel pořád doráží, a já bych už taky měla chutě… ALE… Bojím se kvůli jizvě… Kdy jste měly sex po císařském řezu??? ![]()
Už moc nekrvácím, jenom trošku špiním, takže to by šlo. Ale říkám si, jak je to s tou jizvou, jestli už je nějak pevnější a zahojenější, že by se dal zvládnout nějaký ten rádoby sexík… ![]()
Zítra to bude 3 týdny od porodu.. já si říkám, že nejdřív v těch 4-5ti týdnech.. ALE… už taky začínám mít chutě a nevím jestli to dodržím ![]()
Pište klidně anonymně, ale fakt mě zajímá, jak jste to měly vy ![]()
šestinedělí by se mělo dodržovat i po císaři, aspoň mi to říkali ![]()
No a protože já hned po šestinedělí dostala MS, tak nejdřív musím pořešit antikoncepci, aby se náhodou „nezadařilo“…
ahoj, my měli sex cca po necelých pěti týdnech, kdy jsem přestala špinit (měla jsem plánovaný císař bez vyvolávačky). no a sex byl takový zvláštní. přišla jsem si možná trošku užší nebo nevím, jak to popsat (trošku jako panna
), ale jinak dobré. chce to nějakou rozhřívací předehru a není problém (aspoň u mě to tak je). a s každým dalším sexem už je to pak lepší. s jizvou úplně v poho, ani jsem ji necítila
Po čtyřech týdnech - ale opravdu hoooodně opatrně… Prostě poprvé… ![]()
po císaři jsme sexovali 14 dní po návratu z porodnice. Nekrvácela jsem, nic mě nebolelo, chutě byly, tak jsme nic neřešili ![]()
Hmm, tak to si budu připadat fakt zase jako panna..
no je mi jasné, že budu užší, protože nějakou tu dobu jsme bez sexu předtím byli že…
No, jako pořád trošku špiním, chutě oba máme.. takže prostě ještě vydržet ju??
![]()
Ježíš, to je horší než čekat na vánoce
![]()
já raději anonymně, přeci jen je to intimní.
Při prvním císaři jsme šestinedělí nedodrželi a milování bylo krásný. Chvilku bolestivý, no, jako poprvý…
Při druhým císaři jsme šestinedělí dodrželi, ale bolí mě to ještě dneska, takže klasika styk moc nevyhledávám. A je to pět měsíců…připadám si jakoby užší a víc sevřená uvnitř… ![]()
My měli taky chutě a když jsem nešpinila tak jsem si raději stejně počkala na kontrolu po šestinedělí
aspň bylo pořád ve vzduchu to sexuchtivé napětí
![]()
ahoj take muzete skusit neco jineho nes primo sex
jestly na to mate oba chut
jinak ja po císařském řezu
sexovala
asi po 2tydnech a vse bylo v pohode as na to jak tady pisou holky bylo to jako bych byla zase panna
![]()
Ahoj,
co jsem tak kde slyšela, tak se má počkat po šestinedělí, i kvůli riziku zanesení nějaké infekce.
Jinak já rodila oběma způsoby, tak si manžel počkal docela dlouho, chudák, neměla jsem chuť a ty bolesti břicha i dole mi moc nepřidaly.
Laaja píše:
Ahoj,
co jsem tak kde slyšela, tak se má počkat po šestinedělí, i kvůli riziku zanesení nějaké infekce.
Jinak já rodila oběma způsoby, tak si manžel počkal docela dlouho, chudák, neměla jsem chuť a ty bolesti břicha i dole mi moc nepřidaly.
Laajo to jako že Ačko vaginálně a Béčko CS??? Teda to je masakr… ![]()
Nu, takže si ještě musíme počkat určo těch 14dní… jeee, to je peklo tohle ![]()
peggy.sl píše:Laaja píše:Laajo to jako že Ačko vaginálně a Béčko CS??? Teda to je masakr…
Ahoj,
Jo, no bohužel se to nějak celé zkomplikovalo. Malý šel ven v pohodě, ale malá se tam nějak zamotala, přetočila, omotala se pup.šňůrou a nemohli ji dostat ven, takže akutní císař. Naštěstí je malá v pohodě a bez následků a já se z toho taky vyhrabala.
Ale už nechci nikdy víc.
Laaja píše:peggy.sl píše:Jo, no bohužel se to nějak celé zkomplikovalo. Malý šel ven v pohodě, ale malá se tam nějak zamotala, přetočila, omotala se pup.šňůrou a nemohli ji dostat ven, takže akutní císař. Naštěstí je malá v pohodě a bez následků a já se z toho taky vyhrabala.Laaja píše:Laajo to jako že Ačko vaginálně a Béčko CS??? Teda to je masakr…
Ahoj,
Ale už nechci nikdy víc.
Toho jsem se taky hrozně bála, to byly noční můry… Naštěstí to byl nakonec císař… ![]()
Laajo, taky hezký porod koukám
Ale tak už to máš dávno za sebou ![]()