Sex po císařském řezu

36544
18.6.11 10:47

Sex po císařském řezu

Ahojky holky,

tak jsem tu opět s dotazem, trošku intimním, ale přesto mi to nedá se zeptat.. Jelikož na mě manžel pořád doráží, a já bych už taky měla chutě… ALE… Bojím se kvůli jizvě… Kdy jste měly sex po císařském řezu??? :think:
Už moc nekrvácím, jenom trošku špiním, takže to by šlo. Ale říkám si, jak je to s tou jizvou, jestli už je nějak pevnější a zahojenější, že by se dal zvládnout nějaký ten rádoby sexík… :-D

Zítra to bude 3 týdny od porodu.. já si říkám, že nejdřív v těch 4-5ti týdnech.. ALE… už taky začínám mít chutě a nevím jestli to dodržím :oops:

Pište klidně anonymně, ale fakt mě zajímá, jak jste to měly vy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
18.6.11 10:50

šestinedělí by se mělo dodržovat i po císaři, aspoň mi to říkali :-)
No a protože já hned po šestinedělí dostala MS, tak nejdřív musím pořešit antikoncepci, aby se náhodou „nezadařilo“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
18.6.11 10:53

ahoj, my měli sex cca po necelých pěti týdnech, kdy jsem přestala špinit (měla jsem plánovaný císař bez vyvolávačky). no a sex byl takový zvláštní. přišla jsem si možná trošku užší nebo nevím, jak to popsat (trošku jako panna :oops: ), ale jinak dobré. chce to nějakou rozhřívací předehru a není problém (aspoň u mě to tak je). a s každým dalším sexem už je to pak lepší. s jizvou úplně v poho, ani jsem ji necítila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.6.11 10:59

Po čtyřech týdnech - ale opravdu hoooodně opatrně… Prostě poprvé… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
18.6.11 11:03

po císaři jsme sexovali 14 dní po návratu z porodnice. Nekrvácela jsem, nic mě nebolelo, chutě byly, tak jsme nic neřešili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.6.11 11:03

Hmm, tak to si budu připadat fakt zase jako panna.. :mrgreen: no je mi jasné, že budu užší, protože nějakou tu dobu jsme bez sexu předtím byli že… :roll: No, jako pořád trošku špiním, chutě oba máme.. takže prostě ještě vydržet ju?? :oops: :oops:

Ježíš, to je horší než čekat na vánoce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.11 11:07

já raději anonymně, přeci jen je to intimní.

Při prvním císaři jsme šestinedělí nedodrželi a milování bylo krásný. Chvilku bolestivý, no, jako poprvý…

Při druhým císaři jsme šestinedělí dodrželi, ale bolí mě to ještě dneska, takže klasika styk moc nevyhledávám. A je to pět měsíců…připadám si jakoby užší a víc sevřená uvnitř… :think:

• Citovat
  • Upravit
14871
18.6.11 11:09

My měli taky chutě a když jsem nešpinila tak jsem si raději stejně počkala na kontrolu po šestinedělí :palec: aspň bylo pořád ve vzduchu to sexuchtivé napětí :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.11 11:24

ahoj take muzete skusit neco jineho nes primo sex :oops: jestly na to mate oba chut :?: :?: jinak ja po císařském řezu
sexovala :oops: asi po 2tydnech a vse bylo v pohode as na to jak tady pisou holky bylo to jako bych byla zase panna :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5077
18.6.11 11:33

Ahoj,
co jsem tak kde slyšela, tak se má počkat po šestinedělí, i kvůli riziku zanesení nějaké infekce.
Jinak já rodila oběma způsoby, tak si manžel počkal docela dlouho, chudák, neměla jsem chuť a ty bolesti břicha i dole mi moc nepřidaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.6.11 11:41
Laaja píše:
Ahoj,
co jsem tak kde slyšela, tak se má počkat po šestinedělí, i kvůli riziku zanesení nějaké infekce.
Jinak já rodila oběma způsoby, tak si manžel počkal docela dlouho, chudák, neměla jsem chuť a ty bolesti břicha i dole mi moc nepřidaly.

Laajo to jako že Ačko vaginálně a Béčko CS??? Teda to je masakr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.6.11 11:44

Nu, takže si ještě musíme počkat určo těch 14dní… jeee, to je peklo tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
18.6.11 11:46
peggy.sl píše:
Laaja píše:
Ahoj,
Laajo to jako že Ačko vaginálně a Béčko CS??? Teda to je masakr… :mrgreen:

Jo, no bohužel se to nějak celé zkomplikovalo. Malý šel ven v pohodě, ale malá se tam nějak zamotala, přetočila, omotala se pup.šňůrou a nemohli ji dostat ven, takže akutní císař. Naštěstí je malá v pohodě a bez následků a já se z toho taky vyhrabala.
Ale už nechci nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.6.11 11:49
Laaja píše:
peggy.sl píše:
Laaja píše:
Ahoj,
Laajo to jako že Ačko vaginálně a Béčko CS??? Teda to je masakr… :mrgreen:
Jo, no bohužel se to nějak celé zkomplikovalo. Malý šel ven v pohodě, ale malá se tam nějak zamotala, přetočila, omotala se pup.šňůrou a nemohli ji dostat ven, takže akutní císař. Naštěstí je malá v pohodě a bez následků a já se z toho taky vyhrabala.
Ale už nechci nikdy víc.

Toho jsem se taky hrozně bála, to byly noční můry… Naštěstí to byl nakonec císař… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.6.11 11:53

Laajo, taky hezký porod koukám 8-o Ale tak už to máš dávno za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie