Sex s ex kter me nechal?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Hele 4 mesice zpatky me nechal pritel. Nestykame se sem tam sms. Je moc ponizujici mi navrhnout sex? Kdyz jsme oba singleNeporadite jak mu to rict? Pokud ho pozvu na drink a pod bude si myslet ze ho chci zpatky pro vztah. Jak mu to rict primo ze chci s nim jen sex?
Ps: v okoli jsou jen retardi a zadnej me nepritahuje a ex vedel jak to mam rada tak proc ne
Jen mi prijde ze je to ponizujici kdyz to byl on kdo me nechal ale zivot je kratkej resit blbosti nebo ne?
Ano, je to ponižující a určitě to není dobrý nápad. Život je kratkej, to máš pravdu tak proč se vracet do minulosti a placat se v tom. Zbytečně ztracis čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak do sms nejakou narazku a uvidis, jestli se chytne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud je to pro tebe ponižující.. Rak se neponižuj!! Kup si radši v sexshopu umelaka a uděláš líp než se ponižovat a škemrat o sex od ex…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
On by mi to sam nenavrhnul jelikoz se boji odmitnuti a jeho ego by to neuneslo s tim jen prijit prvni…jak ho znam
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tak mu normalně napiš, ať se u tebe staví, že to potrebuješ udělat. Ženský vy máte fakt problémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
TVL, to si to raději udělej doma sama. to je ponižující jak prase, nechápu, kde je nějaká hrdost a sebeúcta? To bych si ji raději nechala zašít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hele, nikdy bych nenavrhovala sex nekomu, kdo me nechal Budes vypadat zoufale, on te nechce, tak aspon
sex? Nechapu, absolutne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
On mi rekl ze chce zustat kamarad a vse jak doted, pry me ma rad a pod, ale ne tak jak bych chtela a ze neni ten manzel ktereho ja casem chci a nechce me tahat za nos ze chce byt sam a nikdy deti.
I v tomhle pripade je ponizujici navrhnout sex?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Hele 4 mesice zpatky me nechal pritel. Nestykame se sem tam sms. Je moc ponizujici mi navrhnout sex? Kdyz jsme oba singleNeporadite jak mu to rict? Pokud ho pozvu na drink a pod bude si myslet ze ho chci zpatky pro vztah. Jak mu to rict primo ze chci s nim jen sex?
Ps: v okoli jsou jen retardi a zadnej me nepritahuje a ex vedel jak to mam rada tak proc ne
Jen mi prijde ze je to ponizujici kdyz to byl on kdo me nechal ale zivot je kratkej resit blbosti nebo ne?
Pozvi ho na kavu..to znamena..to co chces ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
On mi rekl ze chce zustat kamarad a vse jak doted, pry me ma rad a pod, ale ne tak jak bych chtela a ze neni ten manzel ktereho ja casem chci a nechce me tahat za nos ze chce byt sam a nikdy deti.I v tomhle pripade je ponizujici navrhnout sex?
Jezis ty jsi zoufalec. Ano, i tak je to pinizujici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
On mi rekl ze chce zustat kamarad a vse jak doted, pry me ma rad a pod, ale ne tak jak bych chtela a ze neni ten manzel ktereho ja casem chci a nechce me tahat za nos ze chce byt sam a nikdy deti.I v tomhle pripade je ponizujici navrhnout sex?
Ani se nedivím, že nechtěl být tvým manželem. Kdo by taky chtěl za manželku ženu, která nemá absolutně žádný cit pro situaci. To o dětech a samotě ti nejspíš řekl jen proto, aby to nebylo tak osobní a tolik tě to nebolelo.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jistěže. Nemiluje te, nechce byt s tebou. Kdyby ses s nim vyspala, a to jeste z vlastni iniciativy, a on se ti pak vubec neozval, jak by ti bylo?
Proste na nej zapomen, bude lepsi, fakt!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přistiženi rodiči při sexu
- Nikdo mě nemá rád
- Vy a vaši ex
- Thule Urban Glide 2 vs. Baby Jogger Summit x3
- Sex ve třech ve vztahu
- Ztráta chuti na sex u muže
- Dědictví po zemřelém dědovi, který umřel později než syn
- Je můj EX psychopat?
Hele 4 mesice zpatky me nechal pritel. Nestykame se sem tam sms. Je moc ponizujici mi navrhnout sex? Kdyz jsme oba single
Neporadite jak mu to rict? Pokud ho pozvu na
drink a pod bude si myslet ze ho chci zpatky pro vztah. Jak mu to rict primo ze
chci s nim jen sex? 
Jen mi prijde ze je to ponizujici
kdyz to byl on kdo me nechal ale zivot je kratkej resit blbosti nebo ne?