Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5799
7.12.10 09:05

Simi tak to je všude stejné, Adís taky kolikrát píše místo mě :mrgreen: teda to stěhování je za trest viď, já jsem říkala, příště už to radši podpálim :mrgreen: jo plavčit až od roka aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
8.12.10 14:26

vidím, že sem soustu mamin nakukuje :-D ahoj a napište :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.12.10 07:33

Ahojky
nějak vůbec nestíhám, teď už možná budu trochju stíhat, v práci je volněji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.12.10 10:53

Ahoj holky, díky za pozvání do skupiny, pořád jsem se chystala napsat a nějak nestíhám. Teď mi prcek spí, tak snad budu mít chvilku. Bydlím v Protivíně,je mi 29 let mám téměř 10 měsíců chlapečka a buhužel nikoho tady v okolí moc neznám. Přestěhovala jsem se sem za manželem, před MD jsem byla celé dny v práci a teď je mi tady trochu smutno :lol: . Chtěla jsem se zeptat, nechodíte některé s mimčama v Písku plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.12.10 19:48

Timuro
v Písku chodí plavat Šošonnáh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
10.12.10 12:13

ahoj Timur já chodím plavčit s Adou je o něco málo mladší než tvůj Jiřík, jestli máš dotaz zeptej se :wink: a Protivín je co by kamenem dohodil, tak snad zavítáš do Písku :-D
holky stíháte péct cukroví ??? já jsem letos nějak mimo, navíc mi prcek začal chodit s židličkou a krabicí a tak, takže fakt nemáč čas nic udělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.12.10 12:44

Ahoj, taky dekuji za pozvani do skupiny. Puvodem z Pisku take nejsem, pristehovali jsme se sem pred dvema roky.
Na plavco uz ted nechodime, chodili jsme s Tynkou v Praze. Ted s Kubikem je to tezke na organizaci.
Jinak obcas chodim do MC Kvitek a s Justynkou do Sokola. Ted v zime je to s vyzitim horsi, to je fakt. Jinak ja moc casu u pocitace travit nemuzu, deticky jsou precejenom dve a jak si sem sednu , tak mne odsud doslova vystipou :-?
Ale obcas mezi vas rada zavitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.12.10 14:36

Šošannáh, buď tak hodná a napiš mi prosím tel. číslo. Zavolám tam a přihlásím nás na plavání. Jenom nevím, jestli to mám říct před pediatrem, ten náš je zapřísáhlý nepřítel plavání :nevim: . Do Písku jezdíme poměrně často, protože v Protivíně chcípnul pes :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
14.12.10 16:02

Timur číslo je 604439673-Zuzka Kovalská, ta ti řekne všechno :wink: až pojedeš do Písku tak řekni můžem se sejít i s Misano a ostatníma tře ba v MC Kvítek :-D
Ahoj Misano tak koukám, že původně Písecká jsem tu snad jenom já :-D věkový rozdíl dětí máš blízko se nedivim, že dávají zabrat :think: my chodíme do Kvítku na Aj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.12.10 21:20

Je to zajimeve, ze vetsina lidi, co jsem potkala v Pisku, jsou odjinud…pravych pisecaku znam jen na prstech jedne ruky.
jojo deticky mame blizko u sebe, tak nejak se to podarilo, aniz jsme to planovali…je to celkem zahul, teda jak kdy. Ted uz si pomalu i nekdy hrajou, tak snad to bude casem lepsi a lepsi. My jdeme zitra na tu vanocni besidku do Kvitku. Jinak na kafco se rada pridam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.12.10 22:46

Ahoj Simo, jsem primo z Pisku a mam ted doma mesicniho chlapecka. Pocasi nam sice ted nedovoluje chodit casto ven, ale snad v budoucnu bychom mohly vyrazit, pokud budes chtit.
Jsem tu u nasich, jinak zijeme v zahranici a proto tady uz nemam tolik kamaradek. Budu tu jeste nejaky cas, protoze maly jeste potrebuje lekarskou peci, kterou v zahranici tak kvalitni nemaji :-)

Tak kdyz budes chtit, tak se ozvi. pa Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.12.10 08:34
šóšannáh píše:
Timur číslo je 604439673-Zuzka Kovalská, ta ti řekne všechno :wink: až pojedeš do Písku tak řekni můžem se sejít i s Misano a ostatníma tře ba v MC Kvítek :-D
Ahoj Misano tak koukám, že původně Písecká jsem tu snad jenom já :-D věkový rozdíl dětí máš blízko se nedivim, že dávají zabrat :think: my chodíme do Kvítku na Aj :mrgreen:

Do Písku se zase co nejdříve vypravím, jen co bude lepší počasí, protože v tomle ani nechodíme moc ven :cry: . Ještě nemám ani nakoupené všechny dárky na Vánoce, tak jeden den dám malého k babičce a vyrazím na nákupy. Kde je v Písku MC Kvítek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.12.10 11:02

Kvitek je v Sedlackove ulici, v Mestskem arealu. je to kousek od krizovatky Kollarova/Harantova.
mapka zde:
 http://www.mckvitek.eu/?…

Dnes maji naposledy a pak az v lednu. Vcera jsme tam byli na vanocni besidce, bylo to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
16.12.10 20:49

Ahojky holky :mavam:

Vítám nové příchozí, koukám, že máte všechny mrňata :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
17.12.10 10:17

Děvčata, tak už jsem konečně on-line, tedy to O2, to je něco, než udělají přeložku…trvalo jim to 14 dní :-?
Jak už jsem zmiňovala, vítám nové tvářičky a pro přečtení diskuzí, moc moc děkuju za infa…to MC se mi hodí a nebudu to mít vůbec daleko, z Kolárovky co by kamenem dohodil :palec:
Mariettka (Mirko), vůbec nejsem proti a spíše ráda!!! :wink:

Jinak, letos nepeču, budu dělat jen vosí hnízda…už mám napečeno (kupované)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny