Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
17.12.10 21:03

Ahoj, ja pro srazik jsem taky…moc lidi v Pisku neznam. Kamaradila jsem tady vic se dvema holkama, ale obe se ted v lete odstehovaly do Cizovy…skoda. Tak se muzeme nekdy „okouknout“ na kafcu :-)…Budu se tesit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.12.10 07:38

Jsem pro :palec: a když je tak mrazivo, tak co si nedávat pak srazíky v tom zmiňovaném mateřském centru v Sedláčkově ulici…nejste pro? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
18.12.10 08:00

určitě, ale mají už zavřeno, to tu psala Misano, takže v MC až v lednu :think: jinak sraz tak uvítám :mrgreen:
Misano v Čížové bydlí naši, takže tam dost jezdíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.12.10 11:22

Nu paráda…alespoň může být jak říkajíc babinec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.12.10 14:04

jojo v Kvitku az od ledna. Ja tam chodim celkem pravidelne jednou, nekdy i dvakrat v tydnu. Tak to bude fajn :-)

Jinak my byli vcera na vanocni besidce v Cerhonicich u kamosky v penzionu a bylo to fajn. Mela jsem s sebou teda jen tynku, Kubik je jeste moc malej, tak jsme si to uzily. No a do Cizove se odsud za ty dva roky odstehovalo toooolik lidi. Pisecaci se stehuji za Pisek a pristehovalci jdou do Pisku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
19.12.10 16:35

Misano koukám,že Kubíkovi byl rok, tak dodatečná gratulace :kytka: :hug: jj v Čížové se pořád staví a je to tam pěkné a kousek od Písku tak se ani nedivím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
20.12.10 07:56

Misano Též velká gratulace :kytka:šóšannáh …ale prý tam teda není nic „extra“, tak proč zrovna Čížová. My taky částečně utekli z Bernartic i z tohoto důvodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
20.12.10 17:32

Simi jé z Bernartic, já bydlela 10 let v Bechyni :mrgreen: no já bydlím ještě ve větší pr..eli, ale jsem spokojená, mám to do Písku kousek, vlastní auto, takže mi nic neschází a mám tu klííííííííííííd, to se v bytovce říct nedalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
21.12.10 07:52

šóšo nu já nevim, mě Bernartice přišly jako ta pr*** a o aktivitách s dětmi se nadá ani mluvit. Jediná výhoda snad byly akorát ty pláně a ta zeleň v okolí.
Teď jsme v podkrovním bytě a prozatím si nestěžujeme…nu, tak nejsme tu až tak dlouho…že ju…jinak pak samozřejmě by jsme chtěli do baráčku…ale to bude až v budoucnu…doufám! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
21.12.10 08:32

Simi podkrovní byteček dobrý, hlavně že vám nikdo nedupe nad hlavou :roll: no Bernartice pr…l je to je fakt, mě přišla i Bechyně teda, žádné vyžití prostě akorát furt ta samá procházka :zed: a stavět by jste chtěli tady nebo by jste šli jinam ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
21.12.10 16:28

šóšo tak o těch procházkách mi povídej…pořád jedno a to samé a jen jedna trasa…měli jsme to prošlápnutý všechno ani ne za 1,5h. To jsem si říkala, že bych klidně už mohla pochodovat po slepu :-) A stavět, asi někde tady v okolí…A kam že jste šli Vy? Asi mi to nějak uteklo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
21.12.10 19:00

Simi Třešně se jmenuje ta vesnička, je to vedle Záhoří :mrgreen: já jsem grogy a jestli mi to dítě dneska nebude spát tak vyskočim z okna :zed: :zed: (máme to cca metr :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.12.10 16:41

šóšo o tom být grogy mi dneska povídej, malej vůbec nespal, takže já taky ne a dneska jsme po druhém a i dvojitém očkování (záškrt atd, a Prevenar 13), tak nám bylo ouvej a spinká…tak se jen modlim, aby v noci zas neřádil. Jinak máme už 6,5kg, prý vypadá nádherně na to, že nám jsou zítra 5 měsíců, moc čilej…to prý není u tak malých dětí obviklý…ale nás to spíš těší, než mít nějakýho záprtka…víš jak to myslim :-) A konzultovaly jsme ty noci, tak prý to chce ignorace! Všimnout si ho maximálně 4× pokud je to už k nevydržení…A bylo mi řečeno, že jsem prý moc úzkostlivá mamina, dávám přemíru pozornosti a moc se mu věnuju :nevim: a to dítě to prý vycítí a zneužívá :-( Takže k němu má nakukovat tatínek a já se ukazovat jen okrajově mezi dveřma. Holka, tak když to dítě chceš něco naučit, aby vědělo, umělo…dáváš mu najevo lásku…tak je to taky špatně? :think: Myslim, že ze svého nepolevim, co se týče přes den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.12.10 15:13

Holky vsem preju hezky vanoce a treba se nekdy v lednu srazime. rada vas poznam.

Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.12.10 06:30

Krásné Vánoce všem :o)

Ježíšek pomalu zapřahá saně, za okny vidět je paprsků svit, zavři teď oči a nastav své dlaně, lásku a štěstí do nich si chyť. Šťastné a veselé Vánoce…

přeje Síma a Domíček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny