Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
sháním zubaře v Praze. Po druhém těhotenství mi u mé zubařky našla 7 kazů, i když jsem v těhotenství měla pouze jeden. To bylo v říjnu 2012. Jde o to, že moje zubařka má objednací dobu 1-2 měsíce a bohužel se mi 2× stalo, že při jedné objednávce jsem onemocněla a teď při druhé dcera, takže jsem musela obě návtěvy zrušit a dnes mě objednala až na 7.5. Že prostě dříve termín nemá a že už je to po druhé, co to takhle ruším, že se jí to nelíbí, prostě byla celkem nepříjemná. Já tedy chodím s pusou plnou kazů a hrozím se, aby se zase nenaskytlo něco a já musela opět návštěvu rušit.
Potřebuji tedy nějakého zubaře, který nemá tak dlouhe termíny objednání a nevadí mu, když sebou do ordinace budu brát dceru v kočárku, nemám hlídání, přápadně ordinuje i ve večerních hodinách, kdy by mohl hlídat manžel. Nejlépe Praha 8, případně i jinde, ale čím blíže, tím lépe. ![]()
Tady je máš. Určitě Tě objednají dřív, kdyř řekneš, že je to naléhavé. Služby mají většinou perfektní, ceny standartní. Jen pozor, pokud nepřijdeš a dostatečně s předstihem se neomluvíš, jsou tam v ceníku pokuty. http://www.firmy.cz/…e/kraj-praha
Edit všichni s logem hledají nové pacienty.
Fanfulik: A Ty k ní chodíš? Nějaké osobní zkušenosti s ní?
Leni78: Děkuji, tady jsem taky koukala, já spíš jestli někdo nemá osobní zkušenosti a doporučil by někoho konkrétního ![]()
@hana135 ano chodím k ní, sice už v Praze pár let nebydlím, ale je to tak výborná zubařka, že si za ní klidně těch 200km dojedu ![]()
Jednoznačně Mudr. Prior (ordinace kousek od Nám. bří Synků). Chodím k němu už skoro 10 let, přítel taky, oba máme hodně velkou kazivost zubů, zubař je to výborný, sestra taky. Teď tam půjdeme s ročním prckem poprvé
Mrni na znamylekar.cz na jeho hodnoceni ![]()
Tak my jezdíme na Balabenku a taky maximální spokojenost. My konkrétně k René Schnabelovi. Taky naprostá spokojenost. Z Bohnic jsem tam za půl hodinky, zrovna dneska jsem tam byla. Ráno zavolala, že se mi ulomil kus zubu a v 10:30 už jsem tam měla být nastoupená. ![]()