Sídlo - šly byste do toho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45690
23.12.13 10:16

No moc to tedy nechápu. Kvůli tomu, ze jste líní vybrat kachlicky a skříně se stěhovat někam do horoucich pekel? Do tak obr baráku, kde stejne se bude muset porad něco dělat? Byt tebou, tak se premuzu, jsi doma deti nemáš nikam nechodis tak najdi nějakou pořádnou firmu na celkove dodelani domu, vyber kachlicky a je to. Nebo kdyz mate tolik peněz můžeš si najmout dizajnera nebo architekta, který ti vse vybere, objedná a zařídí skoro sám! Jako nechápu kde je v tomto problém, fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.13 10:17

@jitkabokule Ono to je fajn určitou dobu, lé neni v pripade, ze manzel si chce doma odpočinout vypnout a ne prave řešit nejake ty dělníky. Coz me se samozrejme tez nelibi, protoze pres den je tu hlídám ja vždy a jeste ani jednou se nestalo, ze by nejaka prace byla dobre udělaná. Uvažujeme o stěhování z důvodu většího pocitu krajiny, a více přírody. O velikosti pozemku a vybavenosti. Dite dam ven na trávu a za celých 4600m2 tam neni žádná skal proste to je jen rovina, je tam velke hřiště s kluzackou pro deti. Deti se zadari, uz jsem si prošla celým tehotenstvim. A to jsem otehotnet prave nemela, protoze jsem byla vazne nemocna. Naštěstí jsem dé vyléčila a tehotenstvi ted nema byt problem. Tak s temi kamard pro deti je to samozrejme horší, ale ne nemožné. Mohou byt u někoho ze skoly a pk pro ne dojedu, ci vezmu někoho k nam. Ald samozrejme neni to optimální.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 10:18

@jitkabokule Jojo kdyby jen protivní, jeden me i sexualni zacal obtěžovat, okamžitě jsem ho vyhodila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 10:23

@beckie To je hezky napsáno. Ja se velmi cítím vnitrne jako ty, samotar. Kone budu mit u sebe :palec: a jen co m chybi tak je tez manzel občas. Take je fajn, ze auto mam pohodlne a vůbec z nej nejsem unavena. Take me trochu ta velikost děsí a myti koupelen například. Kdyz jsem se ptala manzela řík´, ze přece nebudou špinavé ve stejny moment pokud se vsechny nepoužívají stejne intenzivně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 10:26

@ynax Proc by nemela byt po rekonstrukci? Je celkove nova. Je postavena v takovem stylu, ale kompletně nova. To je to co me děla nejistotu ta samota, ted mi to vyhovuje, ale co kdyz za 10 let, z toho budu na prasky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 10:28

@sophinka1 To se mi vůbec nelibi, je to naplacane moc místnosti na sebe a působí to hříšné mým dojmem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 10:29

Jinak ty dámy, ktere si mysli, ze je to pohádka sem, dále přispívat nemusejí, zajímal me názor tech normálních a i treba ty ktere s tim maji zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
8781
23.12.13 10:29

Pokud mate tolik financi jak tvrdis, nejlepsi reseni je vybrat si pozemek a nechat si postavit dum podle vlastnich potreb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.13 10:30

@helenkka Plácáš nesmysli, garaz je velka u toho baráku, ktery je prave na samotě.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
23.12.13 10:30
@Anonymní píše:
@sophinka1 To se mi vůbec nelibi, je to naplacane moc místnosti na sebe a působí to hříšné mým dojmem.

hříšné? :lol: :lol: :lol: asi každá myslíme na jiné věci :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 10:31

@LadyTommy PŘESNE! Souhlasím s temi řemeslníky s tebou jednoznačně!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 10:33

@Bábi Zlopočasná Tak to ja rozhodne nejsem, tělem i duši, neco udelam, ale jen na chvili a pak si raději čtu, ci se jdu projít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 10:35

@sophinka1 Prepsala jsem se. Stísněným dojmem.

• Citovat
  • Upravit
45690
23.12.13 10:37

A co kdyby sis místo toho čtení vybrala ty kachlicky? Tyjo ženská nechápu co doma furt děláš, ze nejsi schopna zařídit a dokončit nejake opravy. A jak jsem uz psala, můžeš si to dat udělat kompletně na klíč, stačí zajít v Praze do nějakého architektonického studia. Resis nesmysly. A nikdo ti tady neřekne, jestli za 10 let budes ze samoty na prášky nebo ne.

Příspěvek upraven 23.12.13 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.13 10:37

DÁMY ty, ktere opravdu řekli svůj názor. Velmi jim dekuji! Důvody proti a pro jste mi řekli, za coz jsem rada! Ted uz to bude jen se rozhodnout. Vy, ktere si myslíte, ze je to pohádka je to vas názor. ;) preji všem hezke a klidne prožití vánočních svátku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max