Ahoj holky, chtela bych poprosit o vas nazor. Sili tehotensky test nebo ne?
Zda se mi, ze ne. Prvni nahore je delany v patek 13 DPO a dolni je dnesni
15 dpo. Mam za sebou dva potraty, kdy testy take nesilily, tak mam obavy, aby
to nebyl stejny scenar. Dekuji za nazory a zkusenosti
Tehotensky test, ano nebo ne?
Podle me to z obrázku nejde říct, protože ten spodní test je rozpitý…jdete si zitra na krev na hcg a pak za 2 dny a uvidíte to s jistotou.
Připadají mi stejné, ale síla čárky neznamená vůbec nic. Mě sílil ukázkově ob den od ducha po dálnici tmavší než ta kontrolní a stejně to skončilo potratem…
Když chci, tak to tam vykoukám, na první pohled ale ne. Nestresuj se tím.
Já třeba nikdy neměla obě čárky stejně silné. A všude psali, že se
vývoj teda asi zastavil. No a zítra s hlavou vztyčenou do 21tt udělej si digitální, ten tě uklidní.
Uvidíš to tam jasně a zřetelně.
Vykašlala bych se na sílu čárky. V prvních dvou těhotenstvích jsem měla dálnice ještě několik dní před ms. Teď ve třetím těhotenství jsem před ms měla soci neviditelného a po 3 dnech zpoždění jen lehce silnějšího ducha. Zatím jsem v 10tt, tak snad to dopadne dobře.
@Kendy1 dle sílícího testu stejně potrat nepoznáš. Být tebou se přestanu stresovat testováním, počkej si na UTZ a uvidíš. Já jsem měla po potratu podezření na molu a tu poznávají dle vysokého HCG. A čárku na testu ovlivňuje dost věcí, jak si pila, kdy si ho dělala atd.
Diky holky, zitra si asi zajdu na tu krev. Poprve se mi hcg vystoupalo na
120 jednotek, podruhe pouze na 46. Vzdy do tydne jsem zacala krvacet. Doktorka
uz zacala hledat pricinu, ale rekla, ze se mezitim muzeme snazit a ono to zase
vyslo, jenomze mi nasla boreliozu, ale nemam zadne priznaky. A pry to muze byt
ta pricina, tak ted beru antibiotika. Tak uvidim no
@Kendy1 píše:
Diky holky, zitra si asi zajdu na tu krev. Poprve se mi hcg vystoupalo na 120 jednotek, podruhe pouze na 46. Vzdy do tydne jsem zacala krvacet. Doktorka uz zacala hledat pricinu, ale rekla, ze se mezitim muzeme snazit a ono to zase vyslo, jenomze mi nasla boreliozu, ale nemam zadne priznaky. A pry to muze byt ta pricina, tak ted beru antibiotika. Tak uvidim no
Ona ti dovolila snažení při borelioze?.máš alespoň ATB vhodná pro
těhotné? Ty co se předepisují běžně rozhodně vhodné nejsou
Příspěvek upraven 27.01.19 v 21:13
@Kendy1 koupila bych
digitální o clear blue ,je drahý ale spolehlivý Mě potvrdil těhu kolem 4-5tt kdy jsem měla
podobné čárky na maxovi,jako máš ty
Určitě to je v pořádku,držím palce.
@Anonymní píše:
@Kendy1 koupila bych digitální o clear blue ,je drahý ale spolehlivýMě potvrdil těhu kolem 4-5tt kdy jsem měla podobné čárky na maxovi,jako máš ty
Určitě to je v pořádku,držím palce.
No a k čemu jí to bude? Ona ví, ze je těhotná a prosperitu těhotenství ji žádný test neukáže ani nevyvrátí
Mně tedy taky spodní přijde silnější.. Ale nedělala bych si z toho hlavu, je to dané koncentrací moče a ta se může měnit v závislosti na tom, co jíš a piješ, kdy jsi byla předtím na záchodě.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.