škola a učení při mimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj.
Tak já dělám (auto) školu ![]()
Teda začínám. Taky jsem si chtěla podat přihlášku na vyšší, ale teď když vidím jaký je zázrak udělat si čas a sednout si aspoň k té autoškole… no nevím jak bych to zvládla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já jsem byla ve 2. ročníku když jsem otěhotněla a teď mám školu přerušenou, malému bude 9m a nějak nevím kdy a jestli vůbec začít znova…nějak se prcka nemůžu nabažit a nevím jestli by ho někdo teď zvládl…takže škola musí počkat asi až půjde malej do školky
Ale určitě se to dá, pokud je zázemí…já takhle zvládla první 3 měsíce, ale to Viki hlavně spinkal s hlavně už nemám hlídání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já se teď dostala taky na VŠ ,ale termín mám 3.9 a možná to bude dřív,ale asi půjdu až za rok ( jestli se znova dostanu) páč s novorozencem bych to fakt nedala.
Ale u státnic z Němčiny jsem měla kolegini,která měla doma 2 měsíce starou holčíčku a dala to nakonec z nás nejlíp.Je pravda že měla poruce babičku,tetičku,kamarádku která chodila vozit a malou jí dali jen na přiložení k prsu,ale v noci k ní vztávala ona.
Já myslím,že záleží na tom jaký mimčo máš,kolik máš času a jestli máš možnost hlídání ve zkouškovým,ale za zkoušku nic nedáš maximálně tě můžou vyhodit a půjdeš v září
tak bych se na to dívala já a šla k nim
hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ve druhém ročníku VŠ a nevím jestli ten druhý ročník dodělám. Jelikož jsem čerstvě těhotná a padám do postele v osum a když příjdu z práce tak jsem taky ráda, že si odpočinu a něco udělat v domácnosti je třeba, vyvenčit psa a na učení nějak není čas ![]()
Ale máme na škole tři holky, které obdivuju. Jedna porodila a hnedka za 14 dní byla na zkoušce, ta dhuhá si dala měsíc pauzu a ta třetí měla štěstí protože porodila na konci semestru. Takže jak jde vidět na názorném příkladu zvládat se to dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, holky díky…no, já se taky učim jen když malej spí, jinak to nejde. Přesně tak to beru…prostě to jdu zkusit, je to o štěstí, buď a nebo. na hlídání taky nikoho nemam, u nás z rodiny nikdo nebydlí v naší vesnici, takže to nejde.
já teda ve třídě nejsem jediná, kdo má mimino.všichni studujeme dálkově, takže rodinu má asi každej z nás a několik nás během studia porodilo
tak uvidíme.
- Citovat
- Upravit
Via…jj, já na tom byla loni stejně..taky mi bylo zle a byla jsem v 2.ročníku…ale přeci jen naučit se na zkoušky, který se dají rozumně naplánovat to nebylo tak horký…přeci jen na státnice je toho krapet víc. bakalářku jsem stihla díky tomu, že jsem jí udělala hned na podzim, jinak kybych asi neměla šanci.jinak k tomu novorozenci…no já s malým taky dělala hnedka v lednu zkoušky, ale zas to mimčo krásně spinká…teda aspoň daník hodně spal, tak se to dalo
.teď už přeci jen tak často nespí, takže se snažim využívat každou minutu když spí…Každopádně držim palečky!!!
nějak to zvládneš, zas je škoda se na to vyprdnout ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem studium přerušila a následně ukončila - ale i z jiných důvodů, už mě to nebavilo a fakt nemám teď morálku na to učit se kraviny a ještě kvůli tomu jezdit přes celou republiku. Kdyby mě to bavilo hodně, tak bych si ten čas asi našla, ale bylo by to náročné hodně.
Fakt obdivuju, že státnicuješ s mimčem - i když teď ještě dost spinká a nikam nezdrhne, tak je to lepší
Držím palec, ať to dobře zvládneš, určitě se to dá! ![]()
A můžeš mu třeba předčítat, když se bude válet po zemi
Třeba i něco pochytí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky měla mít státnice v červnu, ale přerušuju - chci se spíš věnovat mimču
Ani si to moc nedokážu představit, teď státnicovat
nicméně mě - doufám - čeká další studium, takže hurá do toho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj no já za 14 dní maturuju
Takže toho mám teď až nad hlavu!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych řekla, žes udělal dobře, že do toho jdeš teď, já mám roční dítko a příští rok nastupuju do posledního ročníku doktorátu. Teď je to těžší: jednak dítě už chce víc pozornosti, jednak na doktorátu se zpřísnily podmínky, takže lituju, že jsem se nechala ukecat na přerušení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj,
tak já mám skoro dvou letého chlapečka a nastoupila jsem do školy na individuál abych si školu dodělala. Mám ukončený prvák, druhák a půlku třetáku, takže mi chybí druhé pololetí a čtvrták s maturitou. Já osobně to prostě nezvládám
. Myslela jsem, že to bude v pohodě, ale bohužel… Do školy se dostanu max dvakrát za čtrnáct dní, protože nemám prostě hlídání. Takže já když přijdu po nějaké době, tak už zase probírají uplně něco jiného a už v tom plavu, nestíhám to. Musela bych chodit min. 3× do týdně abych to zvládala. Takže to vypadá, že absolutně nevim jestli to dodělám, ale spíš to vypadá, že ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, co maturujete - máte můj obdiv!!
To radši státnice na VŠ než maturitu ![]()
Držím palce!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě se malá narodila na konci srpna a poslední ročník odchodila i s malou, přešla jse z denního na dálkové studium a už na konci září byla na první hodině, odchodila jsem celej rok a brala si jí sebou do školy, protože hlídání jaksi taky nebylo. A v květnu jsme státnicovali OBA - takže jsme se v hlídání a učení museli střídat - jako jednoduchý to fakt nebylo. Ale dalo se to a musím říct že toho nelituju a jsem ráda, že jsem neposlechla okolí a studium nepřerušovala, protože jsem přesvědčená, že jakmile bych to přerušila, tak už bych se jen tak zpátky taky nevrátila, asi až po nástupu malý do školky - ale toť otázka, jestli by z toho něco bylo…
Je pravda dokud bylo mimčo malý, neběhalo, tak se to dalo, ale už státnice byly na hraně, když začala běhat v 10ti měsících. A dneska nám jsou dva a třičtvrtě a já si malinkou už velikou, pělkě užívám
a jestli nás vezmou do školky, tak jsem klidně otevřená nějakýmu dalšímu studiu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojda…
me se malej narodil v cervenci coz bylo akorat o prazdninach a v zari jsem nastoupila do posledniho rocniku 3 VS, malej byl zlatej a ja mela vzdy hlidani (nekojila jsem uz od 6 tydne) takze nebyl ani problem s jidlem. bud hlidal tatka dle toho jakou mel sichtu a nebo babicky ci tety… statnice jsem udelala s 11 ditkem 14 dni po statnicich jsem mela svatbu a 14 dni po svatbe promoci
bylo to trochu narocnejsi ale mam vse v kapse
a to jsem to nemela dalkove ale prezencni studium takze jsem priklad ze se to da zvladnout. a jeste jsem musela dojizdet pres 70 km…
vsem vam holky drzim pesti, at to zvladnete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte všichni,
a nebo nějaké typy na učení při mimču se vždycky hodíl
chtěla jsem jen založit toto téma…
zda je tu někdo jako já, kdo dělá při mimču nějaké studium…
mě čekají v červnu státnice a Daníkovi bude 24.5. 5 měsíců.
Tak pokud je tu někdo v podobné situaci, budu ráda, když se ke mě přidá…trocha psychické podpory je vždycky fajn