Škola Mills Čelákovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj, to je SUPER, moc gratuluju a všem to moc přeju. Jen ten, kdo se dostane na tutu školu a ví, jak je to tu děsný, tak ten jediný může pochopit vaší radost. Tak ještě třikrát hurá, hurá, hurá
![]()
- Citovat
- Upravit
Taky gratuluju, každopádně to nemění nic na tom, že ta škola je OTŘESNÁ!!! Absolutně žádná úroveň, podráží lidem nohy a ještě si berou nehorázné peníze. Já jsem dostudovala v Jihlavě a nedá se to vůbec srovnat.
- Citovat
- Upravit
Mimim a to je i pro dálkaře ten intr? ty tam do školy chodíš?
- Citovat
- Upravit
Anonymní: Studovala jsem tam, už mám hotovo. Ano i pro dálkaře, noc stojí 100Kč, takže oproti Millsu další ušetřené peníze, tam to stojí 400 na noc, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co mám info, všichni zkoušku u paní K. udělali. tak ono to třeba nebude tak hrozné jak se tu píše
- Citovat
- Upravit
Spíš paní K. nic jiného nezbývá. Vedení školy jí šláplo na paty, protože přicházeli o studenty ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ty o nějakém šlápnutí víš? Nám se zatím nic nedoneslo. Ale špatné by to nebylo, protože to fakt děsně všechno hrotí a přehání.
- Citovat
- Upravit
Pokud vím, tak řádila i letos. Kdy to skončí? To jim nemůže pořád procházet. Prý odešlo hodně prváků a druháků, tak se snad někdo zamyslí proč…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni, moc moc děkujeme za podporu, musím Vám tedy napsat neuvěřitelnou zprávu, že jsme „TO“ všichni dali, takže já osobně budu mít pod stromečkem nádhernej dárek a to diplom, ale musím říct, že to byla děsná dřina a už bych do toho na této škole nikdy nešla. Řekli nám, že jsme je překvapili a že taková úspěšnost ještě nebyla…
Všem přiji nádherné Vánoce a těm, co čekají zkoušky a v červnu absolutorium „hodně štěstí“ „VESELÁ“