Škola Mills Čelákovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smutný
21.12.12 17:22

Ahoj všichni, moc moc děkujeme za podporu, musím Vám tedy napsat neuvěřitelnou zprávu, že jsme „TO“ všichni dali, takže já osobně budu mít pod stromečkem nádhernej dárek a to diplom, ale musím říct, že to byla děsná dřina a už bych do toho na této škole nikdy nešla. Řekli nám, že jsme je překvapili a že taková úspěšnost ještě nebyla… :potlesk: Všem přiji nádherné Vánoce a těm, co čekají zkoušky a v červnu absolutorium „hodně štěstí“ „VESELÁ“ :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.12 20:11

Ahoj, to je SUPER, moc gratuluju a všem to moc přeju. Jen ten, kdo se dostane na tutu školu a ví, jak je to tu děsný, tak ten jediný může pochopit vaší radost. Tak ještě třikrát hurá, hurá, hurá :lol: :potlesk: :kytka: :mavam: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.12 23:18

No tak vidíte že to šlo
Obrovská gratulace

• Citovat
  • Upravit
džůl
30.12.12 21:37

Super připojuji se ke gratulacííím :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 09:45

Taky gratuluju, každopádně to nemění nic na tom, že ta škola je OTŘESNÁ!!! Absolutně žádná úroveň, podráží lidem nohy a ještě si berou nehorázné peníze. Já jsem dostudovala v Jihlavě a nedá se to vůbec srovnat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.13 19:12

Nemáte někdo tip na ubytování v Ústí? díky

• Citovat
  • Upravit
268
19.1.13 10:36

Anonymní: Spí se na intru, 100Kč na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 20:31

Mimim a to je i pro dálkaře ten intr? ty tam do školy chodíš?

• Citovat
  • Upravit
268
21.1.13 16:51

Anonymní: Studovala jsem tam, už mám hotovo. Ano i pro dálkaře, noc stojí 100Kč, takže oproti Millsu další ušetřené peníze, tam to stojí 400 na noc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 16:31

Tak jak válčíte holky??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.13 10:08

Tak co mám info, všichni zkoušku u paní K. udělali. tak ono to třeba nebude tak hrozné jak se tu píše

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 06:45

Spíš paní K. nic jiného nezbývá. Vedení školy jí šláplo na paty, protože přicházeli o studenty :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 16:29

Ahoj, ty o nějakém šlápnutí víš? Nám se zatím nic nedoneslo. Ale špatné by to nebylo, protože to fakt děsně všechno hrotí a přehání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.13 18:02

Vím to od lońských studentů.

• Citovat
  • Upravit
80
5.2.13 18:13

Pokud vím, tak řádila i letos. Kdy to skončí? To jim nemůže pořád procházet. Prý odešlo hodně prváků a druháků, tak se snad někdo zamyslí proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze