Škola, školka, bydlení v Rýmařově
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pardon, ale proč zrovna tam? Široko daleko nic není, město jako takové se mi taky teda moc nelíbí. Školky, školy neporadím, ale možná by bylo lepší blízké větší město…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak Opava je kousek, asi budeš trochu vědět, jakto tam vypadá, ne? Já
jsem teda z druhé strany Jeseníků, ale říká se, že tamty končiny jsou
takový chudý kraj, není tam práce, plno sociálních případů a Romů.
Navíc z města do menšího města bych nešla, maloměsto je prostě divné.
Na druhou stranu, to musíš vědět, jestli je
to pěkný domek, výhodná nabídka, máte práci nebo rodinu poblíž, tak pro
vás to třeba bude dobré.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Protoze je tam dum hezky, cenoce dostupny pro nas - v Opave by stal o polovinu vic. a jako benefit beru okoli, ale taky to musime nejak skloubit s,,normalnim,, zitim, tzn. vzdelani atd. a domy pro vetsi rodinu s nejakou uzitnou zahradkou a mimo hlavni cesty jsou hrozne drahe.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak Opava je kousek, asi budeš trochu vědět, jakto tam vypadá, ne? Já jsem teda z druhé strany Jeseníků, ale říká se, že tamty končiny jsou takový chudý kraj, není tam práce, plno sociálních případů a Romů. Navíc z města do menšího města bych nešla, maloměsto je prostě divné.Na druhou stranu, to musíš vědět, jestli je to pěkný domek, výhodná nabídka, máte práci nebo rodinu poblíž, tak pro vás to třeba bude dobré.
ano, vím jak to tam vypadá a líbí se mi to - kousek do Karlovy studanky, skritek, atd… ja budu tak dalsich 8 - 10 let na materske a manzel tam ptaci ma. tak spis mi jde o to, aby deti mely skolku a skolu nejakou slusnou.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
ano, vím jak to tam vypadá a líbí se mi to - kousek do Karlovy studanky, skritek, atd… ja budu tak dalsich 8 - 10 let na materske a manzel tam ptaci ma. tak spis mi jde o to, aby deti mely skolku a skolu nejakou slusnou.
Tak když se ti tam líbí, tak proč ne. Já bych tam opravdu
nebydlela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Školka milovice
- Školky - dodržování nařízení
- Zavřená školka, předškolák, úkoly
- Vyšší policejní škola? Výběr vysoké školy
- Prý myslím jen sama na sebe, aneb řešíme bydlení
- Zavřené školky, kdo vystaví očr?
- Maja střední škola - 2021/2022
Ahoj, uvazujeme o stehovani do Rymarova (z Opavy). mame vyhlidnuty dum, 10 min na namesti. jak se tam bydli? a jaka je tam skola, skolka? diky.