Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
budeme pořizovat naší budoucí školačce školní batoh Topgal, už máme zhruba i vybraný typ, ale ceny jsou dost šílené… Ani na internetu nejsou o nic příznivější.
Kde se dají vůbec všude koupit v obchodech? Zatím jsem je našla jen v Baťovi a jedné obyč. obuvi.
Nevíte, jestli není nějaký obchod, kde by se dala použít nějaká sleva (např. Rodinné pasy) nebo kde slevy na školní batohy / aktovky mívají?
Moc díky za rady ![]()
Když si mail napíšeš přímo do Topgalu, pošlou ti mailem slevový kupon na 10% slevu na nákup školního batohu (v jejich e-shopu)+ poštovné máš zdarma.
Ale konkrétně ty Topgalové batohy mívají mnohde levnější, než o těch 10% …
Ahojky,
Sussie - určitě jsou slevy, já tam taky psala mail a poslali mi kód a dostala jsem slevu 10% a ještě nějaké dárky a doprava byla zdarma. stránky jsou www.topgal.cz, teda když jsem kupovala aktovku já, tak tu akci měli, nevím, jestli to ještě trvá dál. Zkus mrknout.
Taky máme batohy od Topgalu, většinou v době zápisů do školy (leden, únor) je akce, kdy buď na zápisu dostaneš letáček se slevou, nebo si o ni napíšeš. Já mám pocit, že to bylo až 20%, takže batoh i s penálem vyšel kolem 1000 Kč. Což mi přišlo přijatelný. Kluk nosí batoh druhým rokem a je netknutý. Holka ho má čerstvě (1.třída), taky spokojenost. Máme batohy Chilli nebo jak se jmenovaly, s takovým duchem na suchý zip. Můžu jen doporučit.
A taky mají úžasné pláštěnky, které schovají dítě i s batohem. Stojí kolem 150 Kč a nosili je celé léto, kdeální na výlety, je to takové pončo, takže je šupšup nandané a prakticky nezničitelné.
V obchodech jsem Topgal nikde neviděla.
Jiřina
My jsme vybraly pro prvnacka take topgal za 1200 a neco. Je to kvalita. Je k nemu v te cene sacek na backurky a plastenka na batoh, navic postovne zdarma a slevovy kupon na 10%. Jinak tam maji i nejake vyprodeje. Chce to se mrknout na internet, primo jejich prodejnu ![]()
Možná se bude někomu hodit:
http://www.topgal.cz/…ukty-v-akci/?…
Obnovuji diskuzi, máte někdo tip na aktuální slevu na topgal.cz? Hledam, hledam a nic. Primo na strankach pisou, ze procentní slevy zrusili, ze pokud slevovy poukaz, tak v korunach. U zapisu jsme zrovna na topgal nic nedostali
Dekuju
@LLLL Mame pro dvojceci slecny tyto a zatím drzi jak vidim jak s tim zachazi
a vse drzi.
Ahojky, nemáte prosím někdo aktuální slevu na Topgal.cz? Předem moc a moc díky! ![]()
Koupila jsem před pár lety, myslím květen červen s 50% slevou a ještě s dárkem(pouzdro).Vydrž ty slevy mívají každý rok.
@arada píše:
Koupila jsem před pár lety, myslím květen červen s 50% slevou a ještě s dárkem(pouzdro).Vydrž ty slevy mívají každý rok.
No jo, ale já to chci pro syna k narozeninám. ![]()
@LLLL Zdravím, chci se zeptat, jestli se vám podařilo nějakou slevu získat? Chtěla bych celý set, stojí asi 1800kč, takže nějaká slevička by se hodila.
Předem díky za info! ![]()
@Saffiraa psala jsem si o info primo topgalu. Zadne akce neporadaji, ja vyuzila slevu 150,– pri prvni objednavce z jejich mobilni aplikace (stahnout do mobilu a objednat, sleva se tam automaticky odecte). Taky mame cely set, i se slevou asi za 1800,– ![]()
@LLLL píše:
@Saffiraa psala jsem si o info primo topgalu. Zadne akce neporadaji, ja vyuzila slevu 150,– pri prvni objednavce z jejich mobilni aplikace (stahnout do mobilu a objednat, sleva se tam automaticky odecte). Taky mame cely set, i se slevou asi za 1800,–
Aha, díky za info. Já jim právě také psala a odpověď byla, že slevy mají pouze pro věrné zákazníky. ![]()