Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte baby, uz som tu pislala skor -zazozila som temu moj partner odmieta sex…mam 26 rokov, som mlada, celkom pohladna muzi sa za mnou otacaju…avsak dokazem sa zamilovat len do jedneho- som s partnerom uz dva roky, zaciatky boli krasne rozumeli sme si po kazdej stranke, ja som dost typ cloveka umelec- citliva, nezna, niekedy detska, romaticka, a najma vasniva, proste mam rada sex. moj partner ale zaciatkom roka zacal sex odmietat a teraz som uz 11 mesiacov bez sexu, inac si rozumieme celkom fajn, ale zacal byt odmerany… dlho sme sa rozpravali tak ze ho uz nenzrusujem a nepritahujem ako na zaciatku. vzdy mi vytyka ze encvicim, ze nemam pevny zadok a mna to strasne zranuje..stale ma porovnava s inymi babami, a dokonca sa mi nehabmil priznat ze ma chut na sex s inou zenou…minule som sa sexi obliekla, cakala ho doma, prisiel a zmohol sa az na,,prstovacku" prepacte ze to takto pisem…a ja som striekala ako sialena, no mam ten dar- co z toho ked ho to uz nevzrusuje…vo vsetkom si s nim rozumiem ale pre sex sa coraz castejsie hadame, proste mi to chab, tulenie, maznanie, bozky…prezila som s nim krasne chvile ako este s nikym, mame uplne rovnake zaluby, ale ked ide o sex 0 bodov…on ma 35 rokov, ja 26, milujem ho, ale citim ze zit ako dvaja kamarati to dalej nepojde…ja chcem mat pocit ze som pre neho,,bohyna" jedinecna a sexi…toto mi bohuzial nedava… sebavedomie mam na nule, na totalnej nule…nedavno som bola na jednej rodinnej party, kamoska ma zoznamila s fajn chalanom, podlomili sa mi kolena a sama zo seba som bola znechutena ze ma pritahuje uz aj iny muz, ked milujem svojho terazjsie partnera…uplne rovnaka postava, ruky, pohlad…rozpravali sme sa, tancovali, citila som sa ako pubertiacka, povedala som mu ze mam vztah ale je to take,,o nicom" co si budem klamat.. k nicomu vsak nedoslo, pretoze som tomu nedovolila, aj ked som po tom tuzila, dotykal sa, citila som sa proste konecne ako zena..citila som divne chvenie ze sa mi niekto velmi ale velmi paci( som inac priserne vyberava zena zamerana len na jeden typ muzov, ja viem ze je to zle)..pretoze milujem mojho trula
mam v hlave zmatok…sice milujem jedneho ktory ma neskutocne stale pritahuje aj po dvoch rokoch on vsetko fyzicke zblizenie so mnou odmieta a mna to zranuje a spoznala som druheho ktory by mi to dal a mozno omnoho viac, lasku, nehu… viem znie to sialene a pomylite si ze som naivna, ale takto sa presne citim…nenaplnena a smutna… ![]()
Měla jsi se pomilovat s tím druhým a měla bys vyřešíno..fakt. ![]()
Jestli mas rada sex a tvuj pritel ti ho odpira, jeste te kritizuje a rikati ti veci jako…nemas pevny zadek a chtel bych spat s nejakou jinou, tak ho vymen. Nestoji ti za tvoje promarnene leta. A on by se s tebou stejne nakonec rozesel, az by si nasel jinou. A to si najde.
Za me, jdi do toho s tim novym objevem ![]()
Hodne stesti ![]()
Zkušenost je bohužel nesdělitelná..takže se dál trap..Já jen, že život je krátký.
Možná sama tušíš, že řešení je stejně jen jedno - záleží jen na tobě KDY..
Je ti 26 a už ti vytýká nedokonalé tělo? Dokážeš si předtstavit, co by nastalo třeba po 2 dětech, kojení, těhotenství, nebo kdyby jsi přibrala?
Mně je 40, fakt už to není co to bývalo, pevný zadek jsem snad neměla nikdy
no možná v 18 jo. Manžel mi furt říká i po 10-ti letech, jak jsem krásná, sebekriticky přiznávám, že trochu lže
, ale poslouchá se to hezky.
Tak bu´d je ten tvůj do větru a stejně ti bude brzo zahejbat a nebo někoho už má a neumí se s tebou rozejít na rovinu. A milující chlap tohle partenrce neříká, nebo alespoň takový, který stojí za trvalý vztah.
Já si myslím totéž, co Liz. Mám pocit, že i kdyby jsi strávila cvičením a zdokonalováním svého těla x hodin 7× do týdne, tak ten tvůj miláček to neocení určitě.
Možná se pletu, ale tolik měsíců bez sexu a nezájmu…
Že by milenka?
Dakujem vam baby za nazory, aj ja si to myslim posledny mesiac…a prestava ma to s nim bavit…asi som s nim len zo zvyku
aby som nebola sama no ![]()
Ahojinek, ja bych ho asi opustila, natoz kdyby mi zaal cokoliv vycitat, takovym zpusobem.. Je rozdil, hrat role v loznici se s vym pratnerem, nebo kdyz pratner dojde a rekne, ze by chtel, nebo si predstavuje sex s nekym jinym.. Jsi mlada holka, takze bud se budes trapit s nim, nebo si proste budes snazit postavit na nohy neco, co ma cenu
Drzim palecky.
No viac ludi mi to uz povedalo, a ja blba ho stale lubim a nedokazem sa odlucit
![]()
No co na to říct..kopla bych ho do prdele..
..a našla si někoho pro koho budu žádoucí..
..ale na to si musíš přijít sama..léta ubíhají a ty roky které strávíš po boku někoho kdo o tebe jako o ženu nestojí ti už nikdo nevrátí..
..
![]()
Na nic nečekej a sáhni po jiném. Třeba se ten doma pak probere, ale spíš ne.