Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ncc1701 taky pokaždý když je vidim, tak nechápu
.Takovej samec
škoda ho
Je to taky samec. Coby na mě viděl, jen starosti, děti, povinnosti. Právě proto, raději žádný úsměvy nebo se tady pak objeví témy nevěry. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@ncc1701 taky pokaždý když je vidim, tak nechápu![]()
.Takovej samec
škoda ho
no nevim nevim. Hezkej kluk to je, ale pod samcem si predstavuji jiny typ. A to je to, kazdy ma jiny.Hold je to k sobe tahlo.Znam podivnejsi pary teda.
@Anonymní píše:
Je to taky samec. Coby na mě viděl, jen starosti, děti, povinnosti. Právě proto, raději žádný úsměvy nebo se tady pak objeví témy nevěry.
No tak jestli si teda neřiká hale tamhle je ten kyselej citron
.Co je špatného na usměvu, já se směju na všechny muže ![]()
@Kamča.dalmatinka já když vidím Táňu v reklamě na Magnesiu, tak si říkám kam dal Vojta oči a rozum
ale tak třeba je to skvělá ženská
![]()
Takže on i bydlí někde kousek od tebe? No taky mi spíš příjde že se mu nejspíš líbíš.. Jen asi neví jak na tebe
a de z něj spíš hrůza.. Třeba se pletu.. Asi je to jen nějaký ňouma..
Bydlí kousek, ale neznáme se. Vím, že má přítelkyni a je bezdětný. Myslím si, že o ženské určitě nemá nouzi.
Dnešní ranní epizodka, opět míjení se v autě. Poslal „kyselýmu citronovi“ vzdušnou pusu. Tak čekám co bude příště. Snad jsem ho tou kyselinou už odradila. ![]()
@Anonymní píše:
Dnešní ranní epizodka, opět míjení se v autě. Poslal „kyselýmu citronovi“ vzdušnou pusu. Tak čekám co bude příště. Snad jsem ho tou kyselinou už odradila.
no tak to je jasný potom
Řekla bych že si ještě nějaký čas nedá pokoj.. Pak ho to snad přestane bavit ![]()
@Anonymní píše:
Dnešní ranní epizodka, opět míjení se v autě. Poslal „kyselýmu citronovi“ vzdušnou pusu. Tak čekám co bude příště. Snad jsem ho tou kyselinou už odradila.
sem ti to říkala ![]()
Holky, potřebuju se vypsat…je mi z toho nějak divně. Potkala jsem ho v skoro tváří v tvář, on se otočil zády. Chtěla jsem si ho prohlédnout, vypadal sympaticky. Na parkovišti seděl v autě, když jsem vyšla ven šel do kufru, já neměla odvahu jít kolem, nasedl a odjel. Tak nevím, co tohleto všechno předtím mělo znamenat. Já mám z toho zamotanou šišku. Omlouvám se za toto vylití, ale potřebuju nad vším získat trošku nadhled. Vím, že se tu řeší mnohem vážnější problémy a někdo může říct, že řeším blbiny, jo, je to blbina, ale nemůžu se od toho odprostit.
Tak mě napadá, jestli po tom co ti poslal pusu, nečekal nějakou iniciativu od tebe, a ty jsi zas byla citronkem ![]()
Taky by me zajimalo jestli to uz zkoncilo pac to muze byt klido stalking