Sleduje mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.3.13 21:14

@ncc1701 taky pokaždý když je vidim, tak nechápu :roll: :roll:.Takovej samec :| škoda ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 21:21

Je to taky samec. Coby na mě viděl, jen starosti, děti, povinnosti. Právě proto, raději žádný úsměvy nebo se tady pak objeví témy nevěry. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
24379
4.3.13 21:30
@Kamča.dalmatinka píše:
@ncc1701 taky pokaždý když je vidim, tak nechápu :roll: :roll:.Takovej samec :| škoda ho

no nevim nevim. Hezkej kluk to je, ale pod samcem si predstavuji jiny typ. A to je to, kazdy ma jiny.Hold je to k sobe tahlo.Znam podivnejsi pary teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.3.13 21:37
@Anonymní píše:
Je to taky samec. Coby na mě viděl, jen starosti, děti, povinnosti. Právě proto, raději žádný úsměvy nebo se tady pak objeví témy nevěry. :twisted:

No tak jestli si teda neřiká hale tamhle je ten kyselej citron :lol:.Co je špatného na usměvu, já se směju na všechny muže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.3.13 21:37

@wildcherry no proti ní je a hlavně má charizma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
4.3.13 21:49

@Kamča.dalmatinka já když vidím Táňu v reklamě na Magnesiu, tak si říkám kam dal Vojta oči a rozum :roll: 8o ale tak třeba je to skvělá ženská :nevim: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
4.3.13 23:06

Takže on i bydlí někde kousek od tebe? No taky mi spíš příjde že se mu nejspíš líbíš.. Jen asi neví jak na tebe :mrgreen: a de z něj spíš hrůza.. Třeba se pletu.. Asi je to jen nějaký ňouma..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.13 23:30

Bydlí kousek, ale neznáme se. Vím, že má přítelkyni a je bezdětný. Myslím si, že o ženské určitě nemá nouzi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.13 12:16

Dnešní ranní epizodka, opět míjení se v autě. Poslal „kyselýmu citronovi“ vzdušnou pusu. Tak čekám co bude příště. Snad jsem ho tou kyselinou už odradila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
5.3.13 13:11
@Anonymní píše:
Dnešní ranní epizodka, opět míjení se v autě. Poslal „kyselýmu citronovi“ vzdušnou pusu. Tak čekám co bude příště. Snad jsem ho tou kyselinou už odradila. :mrgreen:

no tak to je jasný potom :mrgreen: :P Řekla bych že si ještě nějaký čas nedá pokoj.. Pak ho to snad přestane bavit :think:

• Citovat
  • Upravit
48576
5.3.13 13:48
@Anonymní píše:
Dnešní ranní epizodka, opět míjení se v autě. Poslal „kyselýmu citronovi“ vzdušnou pusu. Tak čekám co bude příště. Snad jsem ho tou kyselinou už odradila. :mrgreen:

sem ti to říkala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.13 19:40

Holky, potřebuju se vypsat…je mi z toho nějak divně. Potkala jsem ho v skoro tváří v tvář, on se otočil zády. Chtěla jsem si ho prohlédnout, vypadal sympaticky. Na parkovišti seděl v autě, když jsem vyšla ven šel do kufru, já neměla odvahu jít kolem, nasedl a odjel. Tak nevím, co tohleto všechno předtím mělo znamenat. Já mám z toho zamotanou šišku. Omlouvám se za toto vylití, ale potřebuju nad vším získat trošku nadhled. Vím, že se tu řeší mnohem vážnější problémy a někdo může říct, že řeším blbiny, jo, je to blbina, ale nemůžu se od toho odprostit.

• Citovat
  • Upravit
Kili22
17.1.14 12:57

Anonymní jak to celé dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
659
17.1.14 13:05

Tak mě napadá, jestli po tom co ti poslal pusu, nečekal nějakou iniciativu od tebe, a ty jsi zas byla citronkem :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
17.1.14 13:11

Taky by me zajimalo jestli to uz zkoncilo pac to muze byt klido stalking

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie