Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jinak kromě krasobruslení jsem nikdy moc nesledovala, jsem asi exot
Ještě se mi z chlapů líbil „Jagudin“ (nevím, jak se to píše)
Carrien píše:
JJ Anissina a Peizerat byli super, tak jsem měla ráda Philippa Candeloro (D'artagnan) v Naganu byl nepřekonatelný![]()
![]()
jj, krasobrusleni a hokej miluju a ne Dartagnana - na tu jeho volnou jízdu a pak exhibici jsem se tehdy nemohla vynadívat ![]()
Carrien píše:
JJ Anissina a Peizerat byli super, tak jsem měla ráda Philippa Candeloro (D'artagnan) v Naganu byl nepřekonatelný![]()
![]()
Carrien
tady
http://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 17.02.10 v 11:54
Nesleduju žádný sporty, takže ani teď olympiádu ani nikdo jiný u nás doma ani rodiče nebo můj sourozenec a jeho rodina.
Sleduju, baví mě to, ale ne natolik, abych čučela celou noc. Jelikož se třema dětma bych přes den spát nemohla… ![]()
Vždycky jsem měla ráda krasobruslení a to nejraději muže, protože skáčou ty „čtveráky“. ![]()
Na hokej taky ráda koukám, tak uvidíme, jestli to letos bude stát za to.
Skoky na lyžích se mi taky líbí.
Letos jsem koukala i na to rychlobruslení… Sáblíková moooc šikovná! ![]()
Jinak se vlastně podívám ráda takřka na všechno, co zrovna stihnu. Ale zas tak to nežeru. (I když ten hokej je někdy o nervy
)
Nesleduju, ale protože nemám čas, jinak se ráda podívám, plus samozřejmě ty časy se nedají.
Mám hrozně ráda biatlon, rychlobruslení spíš krátké tratě, běžky taky dobrý, krasobruslení mě bavilo spíš jako malou, jinak Anissina Peizerat byly fakt božští to taky souhlasím. Hokej mám ráda.
Nejlepší je samozřejmě, když je to napínavý ![]()
Jo s tím, jak národ blázní když se vyhraje, to mi přijde normální, přece jak bylo v Cestě do študákovi duše…Již staří Římané holdovali zápolení…
, nicméně je sranda, když hokejisti vyhrají, tak se píše „vyhráli jsme!“ a když prohrají tak „hokejisti prohráli.“
![]()
Příspěvek upraven 17.02.10 v 20:01
nicméně je sranda, když hokejisti vyhrají, tak se píše „vyhráli jsme!“ a když prohrají tak „hokejisti prohráli.“![]()
![]()
ahojky, necetla jsem vsechny prispevky, ale na nektere bych chtela reagovat… ![]()
Sport sleduji velmi rada a v podstate jakykoliv (uz jen proto - jako drive velmi aktivni sportovec
), i kdyz prilezitosti moc nemam.
Olympiady maji navic i to kouzlo, ze se sejdou opravdu ruzne narody, je to svatek sportu - tak to vnimam.
Ze vedci neco dokazi, ano, moc se o tom nemluvi, nepise, ale kdyz uz je o tom zminka, jsem hrda, ze mame chytre hlavy a oni dokazi neco pro lidstvo do budoucna. To ze hokejisti vyhrali v Naganu - kdykoliv se na to podivam, tecou mi slzy, pohled jak se cizi lide na staromaku objimaji, prozivaji spolecne radost atd… proste dojima me to. Neco spolecne dokazali, na te parte kluku byla skoro hmatatelna sila vule, chtic a touha vyhrat nejen pro sebe, ale i oni vlastne „procpali“ do sveta (sice „jen“ sportu, ale prece) respekt. Ten je ale i ve vede vuci CR, jen se o tom proste tolik nemluvi, ale vi se.
Sablikova - hrozne moc jsem ji to prala, protoze z podminek, ze kterych vychazela dokazala neuveritelne. Je preci super, ze jedna mlada, cilevedoma a skormna holcina a bez poradneho zazemi ma tak obrovsky uspech. Co se tyce te haly, bylo by zase z meho pohledu fajn, kdyby ji postavili, ono to neni prece jen pro ni, ale mohlo by to privest dalsi deti a mlade lidi k tomuto sportu. Ma to samozrejme sve pro a proti, ale jak rikam, to neni hala jen pro jednu osobu…
No kazdy na to muze mit pohled jakykoliv - myslim tu narodni sportovni hrdost. Takze me neukamenujte prosiiiiim
![]()
JJ - Candeloro a jeho vystoupeni v Naganu - bomba ![]()
Jinak v krasobrusleni Pljuscenka - kurna nebo jak se to pise
![]()
filad, vzdyt diskuze je o ruznych nazorech, tak proc kamenovat?
Me zase ta hystericka akce na staromaku po Naganu nechava naprosto klidnou, vidis, opravdu co clovek to nazor.
a spis si myslim, ze ty moje nazory na olympiadu budou v mensine, takze spis ja bych se mela obavat „kamenovani“ a vidis, neobavam, proc bych taky mela, ne?
Zkratka jsou lide pro ktere jsou OH svatkem a pak lide, kteri si rikaji, jezis uz zase nastava silenstvi jmenem OH…a snazi se tomu uniknout.
A jeste k tem podminkam Sablikove…jestli ono ji to holce spis nepomohlo, ze trenovala na hrbolatym rybniku, jako Zatopek, ne, jak trenoval s pneumatikou, pak mu ji odvazali a jak mu to slo. Kdyz se S. jednou za cas dostala na kvalitni led, jela jak po masle
hehe, nerozcilujte se, to mel byt vtip ![]()
Příspěvek upraven 17.02.10 v 12:41
ahoj,
tak já jsem takový střed: občas něco sleduju, i když na druhou stranu naprostý souhlas s MadgirlNancy, život nám to neobohatí a z principu mě štvou investice do sportu na úkor zdravotnictví nebo kultury. ![]()
Ale na druhou stranu chápu to „obecné“ zaujetí: je to určitá identifikace, přenesení radosti z toho úspěchu pro lidi, co sami nemají šanci podobný úspěch v životě prožít. Musím se přiznat, že pro mě by to bylo totálně šumák nebýt sportovních komentátorů - a musím říct, že těch si (těch z ČT) fakt vážím, že to jsou profíci, kolikrát si uvědomím, že díky nim mě upoutá něco, o čem vím kulový, jména mi nic neříkají, ale teprve ten komentář tomu dodá zajímavost.
My jsme jako rodina taky spíš orientovaní na jiný relax než sport (mimo relaxační běžky, turistiku, badminton na zahradě apod.), ale třeba na běžecké závody, kde závodí „naši“ se podíváme /ne v nočních časech/. Člověk si občas něco přečte o těch lyžařích, jsou mu třeba sympatičtí, tak jim fandí. Nebo když vyhrála Sáblíková a byla na tom stupínku vítězů v tranzu, přiznám se, že jsem slzela - na pro ten sport, ale že jsem si představila její mámu, jak je na ni hrdá a že se to jeví jako skromná normální holka. Nebo když závodila Neumannová, tak jsme taky byli dojatí. Ale ono stačí si pustit ten komentář a ti komentátoři by fakt rozpálili i mrtvýho ![]()
Krasobruslení mě taky bavívalo, ale už jsem z toho vypadla a neznám to a nemám čas sledovat, tak mě to tak nebaví, v době Nagana atd. jsem víc znala ty závodníky a byla zvědavá. Krasobruslení je asi obecně ženská doména, spousta kamarádek to taky „žere“, moje mamka si v 60.letech vystřihovala krasobruslaře z novin…
MadGirlNancy píše:
filad, vzdyt diskuze je o ruznych nazorech, tak proc kamenovat?
Me zase ta hystericka akce na staromaku po Naganu nechava naprosto klidnou, vidis, opravdu co clovek to nazor.a spis si myslim, ze ty moje nazory na olympiadu budou v mensine, takze spis ja bych se mela obavat „kamenovani“ a vidis, neobavam, proc bych taky mela, ne?
Zkratka jsou lide pro ktere jsou OH svatkem a pak lide, kteri si rikaji, jezis uz zase nastava silenstvi jmenem OH…a snazi se tomu uniknout.
A jeste k tem podminkam Sablikove…jestli ono ji to holce spis nepomohlo, ze trenovala na hrbolatym rybniku, jako Zatopek, ne, jak trenoval s pneumatikou, pak mu ji odvazali a jak mu to slo. Kdyz se S. jednou za cas dostala na kvalitni led, jela jak po maslehehe, nerozcilujte se, to mel byt vtip
Příspěvek upraven 17.02.10 v 12:41
Mady jj urcite, a taky myslim, ze Sablikove to pomohlo - tedy ty podminky… jo a s tou pneumatikou - delala jsem atletiku - tak tohle jsme delali na treninku, ze jsme meli pasek s lanem na kterem prave byla ta pneuska a behali s tim po skvare … domu jsem chodila cerna jak bota
![]()
MadGirlNancy píše:
Je mi jasne, ze budu vyjimka, ale nesleduju. Je mi to sumafuk - behem roku taky nesleduju zadne sportovni prenosy a najednou bych se mela zblaznit. Ale ja jsem takova prostebyla mi jedno zlata hokejistu v Naganu (dost me fascinovalo, jak se mohl narod zblaznit, ale kdyz neco vymysli nejaky vedec, co ma prinos pro vsechny, tak je z toho zprava tak na pet radek - a ta medaile je preci uspech tech hokejistu a ne muj
) Ted jsem na iDnes zaregistrovala, ze Sablikova vyhrala zlatou medaili, to ji blahopreju moc. Ale abych z toho byla na vetvi, jaky jsme MY CESI dobry, tak to teda nejsme, dobra je ona a na muj zivot to nema dalsi dopad. Jo teda, ma, doufam, ze na tu pitomost ohledne stavby te haly na rychlobrusleni se vybodnou - u nas je zaregistrovanych 17 dospelych rychlobruslaru a stavet jim halu za 1,5 miliardy…te sjezdarce.. Zahrobske.. taky nikdo nevystavel hory - spis bych dala Sablikove penize, at trenuje v zahranici. No proste, spis me stve, ze ta olympiada okupuje CT2. Nestaci jim CT4
nejsi divná!!!!jsem na tom úúúplně stejně!!Sport sledovat mě totálně nebaví,nezajímá,je mi šumááák co kdo kde vyhrál
nebo prohrál!!přijde mi směšné,jak se chlapi honí za míčem,pukem,atd a jak všichní šílí ![]()
Ted mě štve,že to dali na čt2-holky nemůžou ráno před odchodem z domu sledovat pohádky,které tam doted dávaly ![]()
![]()
Jé, to jsem ráda, že nejsem s tím krasobruslením jediná postižená.
Mmch, v tanečních párech se shodneme, Anissina-Peizerat byli prostě božští, a ještě se mi dost líbil jeden pár, Galit Chait a Sergej Sakhnovski, jezdili za Izrael. Ona byla blond křehotinka a on zase takový tmavý, démonický, vypadali spolu úžasně, ale vždycky skončili kolem 4. místa.
Ve sportovních dvojicích fandím Němcům, Savchenko-Szolkowy, škoda, že letos přišli o stříbro. A v mužích jasně vede Pljuščenko, jsem ráda, že se vrátil. Jeho exhibici Sexbomb si pouštím pořád. ![]()
Krasobruslení!!!!
![]()
Na Candelora už nikdy nikdo mít nebude, to byl můj „milášek“, Anissinová-Peizerat byli taky dokonalí - ale Joubert taky není k zahození a Pljuščenko je génius ![]()
A taky sjezd, běh a biatlon… No jo, no… taky jsem postižená… ![]()