Muž chce uplatnit slevu na dítě na malou, ale z jeho účtárny
vyžadují potvrzení od mého zaměstnavatele, že tuto slevu neuplatňuji.
Myslela jsem, že stačí moje čestné prohlášení? No, můj zaměstnavatel
jim poslal potvrzení nascanované mailem, ovšem teď se zase ozvali, že
chtějí papírový originál. Řekněte mi, je tohle normální? Slevu stále uplatněnou nemáme
Sleva na dítě, jaké podklady potřebuji od druhého manžela?
@EmmaAnna mně dal muž
potvrzení papírové a to jsem dala do práce. Když to požadují, tak jim to
dej. Někde kopie neberou.
Ano, je to normální. Pokud jsi zaměstnaná, čestné prohlášení nestačí. A požadavek na originál potvrzení je také normální.
@EmmaAnna píše:
Muž chce uplatnit slevu na dítě na malou, ale z jeho účtárny vyžadují potvrzení od mého zaměstnavatele, že tuto slevu neuplatňuji. Myslela jsem, že stačí moje čestné prohlášení? No, můj zaměstnavatel jim poslal potvrzení nascanované mailem, ovšem teď se zase ozvali, že chtějí papírový originál. Řekněte mi, je tohle normální?Slevu stále uplatněnou nemáme
ANO, DODÁVÁM ORIGINÁL. pŘEDEM I NA KONCI ROKU.
A jak to funguje, když mám více zaměstnavatelů? Ti mi každý musí
dát potvrzení, že nečerpám slevu na děti? Vždy dokládám jen čestné
prohlášení, problém s tím nikdy nebyl
@vverru píše:
A jak to funguje, když mám více zaměstnavatelů? Ti mi každý musí dát potvrzení, že nečerpám slevu na děti? Vždy dokládám jen čestné prohlášení, problém s tím nikdy nebyl
dodávám od jednoho zaměstnavatele
@vverru píše:
A jak to funguje, když mám více zaměstnavatelů? Ti mi každý musí dát potvrzení, že nečerpám slevu na děti? Vždy dokládám jen čestné prohlášení, problém s tím nikdy nebyl
Teoreticky by mělo stačit potvrzení od toho, kde máš podepsáno prohlášení. Protože tam, kde podepsáno není, nelze dítě uplatnit ze zákona.
- Sleva na daních, dítě - lze uplatňovat bez prohlášení druhého?
- Sleva na dani - dítě. Jaký zaměstnavatel?
- Narození druhého dítěte - jaké to je?
- Z jaké mzdy se počítají alimenty? Co daňová sleva na dítě?
- Plánování druhého dítěte - jaký věkový rozdíl?
- Sleva na dani na dítě, když nejsme manželé
- Porodné - jaké podklady a podmínky?
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.