Šly byste s ním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
6.2.20 19:58
@Anonymní píše:
Je mu 60, nedoslýchá, vrásčitý kulatý obličej (vrásky někdy ale chlapovi sluší), tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly, luxusní BMW, miliony na účtech, trochu cholerik, hned startuje, dost se do lidí naváží a uráží je…

šly byste s ním?

Anonymně z důležitých důvodů

Ne, nešla. Ale třeba s mým otcem by na pivo jít mohl. Je jen o pár let starší… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
6.2.20 19:59

@Dája999 no budeš se muset hodně snažit, jednoduché to nebude…jedině, že bychom losovaly, aby to bylo aspoň trochu spravedlivé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
6.2.20 19:59
@Mango_Lassi píše:
Zaradim se do fronty až na samý konec. :mrgreen:

Tam jsem já ale uz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 20:00
@Monchichik píše:
no tak si ho nech, buď si s ním, na to se snad nepotřebuješ ptát ostatních, ne? podle popisu bych s ním nebyla, už mi stačí jen ten věk a jedovatá legrace…ale když ti to nevadí, tak v pohodě…přeci to nepotřebuješ schválit od ostatních…

no - já mám takový divný pocit, když je blízko- něco mě přitahuje (umí ženu vychválit až do nebes, že fakt má pocit, že je minimálně královna), ta fyzická schránka je holt už trochu použitá, finanční možnosti jsou samozřejmě plus a rozhodně lepší, než chlapík s dluhy

takže u mně je to zatím na nerozhodně

Ale měl jednu přítelkyni, která to nahoru a dolů (rozchody) vydržela asi čtyři roky a až ke konci prý měla pocit onuce - potkaly jsme se náhodou a zjistily, že známe stejného člověka a ona se rozpovídala, on to pak prý zase prostřídal, to už detaily nevím

• Citovat
  • Upravit
59395
6.2.20 20:00
@Anonymní píše:
nemám z něho pr…, ale člověk má u něj na počátku pocit, že je princezna, někdo, koho konečně našel a koho hledal celý život

Náhradního dědu? Možná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
6.2.20 20:01
@Mango_Lassi píše:
Zaradim se do fronty až na samý konec. :mrgreen:

tak to budes druha v poradi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
6.2.20 20:03

Kdyz je cholerik a hned startuje, to by byla asi konečná. Na druhou stranu jsem se za mlada zamilovala do skoro 60ti leteho nemocného chlapa, takze všechno je možné 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
6.2.20 20:04
@Anonymní píše:
no - já mám takový divný pocit, když je blízko- něco mě přitahuje (umí ženu vychválit až do nebes, že fakt má pocit, že je minimálně královna), ta fyzická schránka je holt už trochu použitá, finanční možnosti jsou samozřejmě plus a rozhodně lepší, než chlapík s dluhy

takže u mně je to zatím na nerozhodně

Ale měl jednu přítelkyni, která to nahoru a dolů (rozchody) vydržela asi čtyři roky a až ke konci prý měla pocit onuce - potkaly jsme se náhodou a zjistily, že známe stejného člověka a ona se rozpovídala, on to pak prý zase prostřídal, to už detaily nevím

No tak to umí okecat, no…to umí spousta chlapů…taky už nejsem v rozpuku mládí, takže mám i pochopení pro lehce použitou fyzickou stránku ;), penězi by mě fakt neohromil ani drahým autem, na nějaké rozchody nahoru a dolu bych nebyla zvědavá…mám dobrý odhad na lidi, takže pokud se chová jako blb, tak bohužel…ale jestli to chceš zkusit, tak se neptej ostatních, je to tvoje rozhodnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
6.2.20 20:05
@Monchichik píše:
@Dája999 no budeš se muset hodně snažit, jednoduché to nebude…jedině, že bychom losovaly, aby to bylo aspoň trochu spravedlivé :think:

Já ti nevím :oops: vypadalo to, že jsem platonicky zahořela, jenže pak sem zakladatelka doplnila tu pasáž o trapném vtipkování, po kterém následuje rozpačité ticho - asi to nebude ON, ten pravý :think:
tohle fakt hodně nemám ráda. Škoda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
6.2.20 20:06
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy krásnej a bohatej, co bys jako chtěla lepšího? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Jsem náročná, vis? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
6.2.20 20:07

@_.Emilyyy já vím ;) ale krásnej a bohatej by ti taky mohl stačit, ne? co jako ještě víc bys chtěla? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.2.20 20:09
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy já vím ;) ale krásnej a bohatej by ti taky mohl stačit, ne? co jako ještě víc bys chtěla? :cert:

Potentni, protoze s absenci tri prstu pri fingeringu velkou paradu nenadela :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
32124
6.2.20 20:10

@ontarova.stara no bože, tak si najde potentního ještě k němu ne…nikdo není dokonalý, tak nemůžeš čekat, že bude mít všechno naráz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.2.20 20:13
@Monchichik píše:
@ontarova.stara no bože, tak si najde potentního ještě k němu ne…nikdo není dokonalý, tak nemůžeš čekat, že bude mít všechno naráz :mrgreen:

Mas recht, to obstara zahradnik, snad nebude druhobrehovy. Treba ten de-florista od Moniky B. (ten se premuze).

• Citovat
  • Upravit
15156
6.2.20 20:15

Ježíš, kolik ti je? To nemáš na lepšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí