Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je mu 60, nedoslýchá, vrásčitý kulatý obličej (vrásky někdy ale chlapovi sluší), tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly, luxusní BMW, miliony na účtech, trochu cholerik, hned startuje, dost se do lidí naváží a uráží je…šly byste s ním?
Anonymně z důležitých důvodů
Ne, nešla. Ale třeba s mým otcem by na pivo jít mohl. Je jen o pár let starší… ![]()
@Dája999 no budeš se muset hodně snažit, jednoduché to nebude…jedině, že bychom losovaly, aby to bylo aspoň trochu spravedlivé ![]()
@Mango_Lassi píše:
Zaradim se do fronty až na samý konec.
Tam jsem já ale uz.
@Monchichik píše:
no tak si ho nech, buď si s ním, na to se snad nepotřebuješ ptát ostatních, ne? podle popisu bych s ním nebyla, už mi stačí jen ten věk a jedovatá legrace…ale když ti to nevadí, tak v pohodě…přeci to nepotřebuješ schválit od ostatních…
no - já mám takový divný pocit, když je blízko- něco mě přitahuje (umí ženu vychválit až do nebes, že fakt má pocit, že je minimálně královna), ta fyzická schránka je holt už trochu použitá, finanční možnosti jsou samozřejmě plus a rozhodně lepší, než chlapík s dluhy
takže u mně je to zatím na nerozhodně
Ale měl jednu přítelkyni, která to nahoru a dolů (rozchody) vydržela asi čtyři roky a až ke konci prý měla pocit onuce - potkaly jsme se náhodou a zjistily, že známe stejného člověka a ona se rozpovídala, on to pak prý zase prostřídal, to už detaily nevím
@Anonymní píše:
nemám z něho pr…, ale člověk má u něj na počátku pocit, že je princezna, někdo, koho konečně našel a koho hledal celý život
Náhradního dědu? Možná ![]()
@Mango_Lassi píše:
Zaradim se do fronty až na samý konec.
tak to budes druha v poradi ![]()
Kdyz je cholerik a hned startuje, to by byla asi konečná. Na druhou stranu jsem se za mlada zamilovala do skoro 60ti leteho nemocného chlapa, takze všechno je možné 😁
@Anonymní píše:
no - já mám takový divný pocit, když je blízko- něco mě přitahuje (umí ženu vychválit až do nebes, že fakt má pocit, že je minimálně královna), ta fyzická schránka je holt už trochu použitá, finanční možnosti jsou samozřejmě plus a rozhodně lepší, než chlapík s dluhytakže u mně je to zatím na nerozhodně
Ale měl jednu přítelkyni, která to nahoru a dolů (rozchody) vydržela asi čtyři roky a až ke konci prý měla pocit onuce - potkaly jsme se náhodou a zjistily, že známe stejného člověka a ona se rozpovídala, on to pak prý zase prostřídal, to už detaily nevím
No tak to umí okecat, no…to umí spousta chlapů…taky už nejsem v rozpuku mládí, takže mám i pochopení pro lehce použitou fyzickou stránku
, penězi by mě fakt neohromil ani drahým autem, na nějaké rozchody nahoru a dolu bych nebyla zvědavá…mám dobrý odhad na lidi, takže pokud se chová jako blb, tak bohužel…ale jestli to chceš zkusit, tak se neptej ostatních, je to tvoje rozhodnutí…
@Monchichik píše:
@Dája999 no budeš se muset hodně snažit, jednoduché to nebude…jedině, že bychom losovaly, aby to bylo aspoň trochu spravedlivé
Já ti nevím
vypadalo to, že jsem platonicky zahořela, jenže pak sem zakladatelka doplnila tu pasáž o trapném vtipkování, po kterém následuje rozpačité ticho - asi to nebude ON, ten pravý ![]()
tohle fakt hodně nemám ráda. Škoda. ![]()
@_.Emilyyy já vím
ale krásnej a bohatej by ti taky mohl stačit, ne? co jako ještě víc bys chtěla? ![]()
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy já vímale krásnej a bohatej by ti taky mohl stačit, ne? co jako ještě víc bys chtěla?
Potentni, protoze s absenci tri prstu pri fingeringu velkou paradu nenadela
.
@ontarova.stara no bože, tak si najde potentního ještě k němu ne…nikdo není dokonalý, tak nemůžeš čekat, že bude mít všechno naráz ![]()
@Monchichik píše:
@ontarova.stara no bože, tak si najde potentního ještě k němu ne…nikdo není dokonalý, tak nemůžeš čekat, že bude mít všechno naráz
Mas recht, to obstara zahradnik, snad nebude druhobrehovy. Treba ten de-florista od Moniky B. (ten se premuze).