Ahoj holky, mám hemoroidy uz 9 let. v lednu jsem byla na odstranění Hemoronem, ale v mém případě (hemo 2.-3.stupně) to asi moc nepomohlo. vcera pri tužší stolici jsem nasla na papíru takovou červenou šmouhu. chci se zeptat, máte to nekdy pri tužší stolici taky? Manzel i mama mi říkají, ze to občas maji, ze to neni zas tak nenormální. dekuju!
Šmouha krve na papíru po tužší stolici
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám hemoroidy uz 9 let. v lednu jsem byla na odstranění Hemoronem, ale v mém případě (hemo 2.-3.stupně) to asi moc nepomohlo. vcera pri tužší stolici jsem nasla na papíru takovou červenou šmouhu. chci se zeptat, máte to nekdy pri tužší stolici taky? Manzel i mama mi říkají, ze to občas maji, ze to neni zas tak nenormální. dekuju!
Stává se mi to, hemeroidy nemám
Může být, já třeba trpím na trhlinky, osvědčila se mi dubová kůra,
nedřít toaleťákem, ale osprchovat a snažit se předcházet tuhým bobkům
Hodně vody, vláknina… Jinak
samozřejmě to chce absolvovat kolonoskopii, než si řeknu „ok,
hemeroidy/trhlinky“, ale to už máš asi za sebou, když jsi byla i na
operaci.
@Hazentla Hemoron je odstranění el. proudem, ne klasická operace. kolonoskopii mam delanou pred rokem..
Aha, co se člověk nedozví Každopádně u kolonoskopie se udává
„jistota“ na 5-10 let, takže můžeš být v klidu. Buď praskl hemeroid,
nebo máš trhlinku. Mně doktor poradil nepoužívat toaletní papír, ale
osprchovat se.Kdyz to nejde, tak aspoň dětský supersensitive ubrousek, ale
jen voda je nejlepší. No a z mastí mi nejlíp funguje ta dubová kůra.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.