Smradlavé uši u miminka

2577
20.11.21 17:58

Smradlave usi u miminka

Ahoj. :mavam:
Neresili jste nekdo podobnou situaci?

Miminku (9 mesicu) smrdi usi. :roll: Mam „vydrhnute“ kolem usi, cistim usi (cca co 4 dny) jak zvenku, tak opatrne zevnitr bunicinou, ale porad ouska smrdi. :( Usniho mazu je bezne mnozstvi, ale pokud vim, tak ten nesmrdi. :think:

Byla jsem za pediatrem, dival se otoskopem a rekl, ze ucho je v poradku, ze tam muzou byt maximalne nejake bakterie nebo odlupujici se kuzicka, ktera by mohla smrdet. Sice, jsem byla rada, ze to neni zanet, ale mela jsem pocit, ze jsem pro to neudelala dostatek. :nevim:

Proto jsem zasla asi po dvou tydnech primo na soukrome orl. :palec: Doktorka vysetrila opet otoskopem a potvrdila, ze pediatr mel pravdu, ale ze na bakterie dame kapicky Otobacid, ktere mam tyden 3× denne kapat a do usi se nesmi dostat voda. Tak jsem provedla, po tydnu prisla na kontrolu. Doktorka miminko vysetrila otoskopem a nejakym pristrojem, ktery pry jemne zapiskal do ucha. Zaver - usi jsou vylecene, pokud smrdi ucho, je to spatne. :palec:

Tak odchazim nadsena a co myslite? :dance: Dneska (na druhy den) opet usi smrdi… :zed: Nemam duvod neverit pediatrovi a usarovi, ale je to sakra divne… :nevim: Napadlo me, ze by mohla smrdet voda v uchu, ale problem je, ze kdyz jsem to hecovala a nemocila hlavu a hlidala, at nezatece do usi, tak smrad byl stale… :nevim:

A co ted? :think: Litat po doktorech? Kdyz mi dva rekli, ze je to v poradku… Nebo to nechat byt? Ale co kdyz neco zanedbam… :think:

Proto budu velmi rada za Vase zkusenosti, popr. i rady. :kytka:

Dekuji :andel:

Edit: Za usima bylo prvni, co me napadlo. Za usima je cisto (i podle cichu). Smrad vychazi primo z ucha.

Příspěvek upraven 20.11.21 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.11.21 18:00

Otri prcka za ušima a máš po problému.. tam se usazuje kůže, mazek a je to hned.. a přestaň šílet, když ti řeknou, že ucho je ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.11.21 18:02

@martina.se Za usima mam prave vypucovane, a porad je smrad. Spis mi prijde, ze to jde z ucha. Kdyz cicham za ucho, tak tam to nesmrdi. Ale jinak diky za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
20.11.21 18:04

Pořiď si covid :mrgreen: jak se píše výše, za ušima má čisto? I když tedy z tvého projevu pochybuji, že by nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.11.21 18:06

@Hibou Jo, za usima cisto. Dopisu to do prispevku. Prave to bylo prvni, co me napadlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
20.11.21 18:46

https://www.modrykonik.cz/…e-zkusenost/

Tady to také někdo řešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.11.21 19:26