Smrt rodičů a vztahy v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1565
13.8.26 15:37
@Anonymní píše: Více

To musíš doslova všechno probrat, jinak hrozí, že něco omylem vyhodíš. Třeba by mě nenapadlo, že peníze budou ve VHS. Ještě tak obálka v prádle… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32525
13.8.26 15:43

No tak zřejmě bratr měl dost času hledat. Víš aspoň částku, kterou našel? Smysl to má pořád, než něco vyhodíš, tak to pořádně prohlédni, nikdy nevíš. Chápu, že truchlíš a nechtěla si prohrabávat věci, ale sourozenec s tím problém neměl, no. Bohužel. Neměla si ho do domu vůbec pouštět, je tvůj a hotovo. Už jsi chytřejší a nebuď měkká, nevyplatí se ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.26 15:47
@Klávesa289 píše: Více

Chtěla jsem to probrat, až ty věci budu třídit a vyhazovat. Peníze nacházím náhodou, třeba v krabici pod sáčky s rýží byly dva tisíce.

• Citovat
  • Upravit
32525
13.8.26 15:49

Tak to budeš must probrat hned a vyhodíš to, až se na to budeš cítit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9297
13.8.26 15:50

Tak až ti bude říkat, že nic nedostal apod., tak mu to připomeň - evidentně na to zapomíná, když se mu to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.8.26 16:18

Vyměnit zámky, pro případ, že si udělal kopii. Na dům alarm. Pokud se tam vloupá / bude chodit bez dovolení, tak policie. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35142
13.8.26 16:19

Tak doufám, že zámky máš vyměněné. Jeho bych udala, normálně to prostě ukradl. A už by nepřekročil práh, nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
13.8.26 16:21
@Monchichik píše: Více

Já nevím, proto se ptám. Ale pak by to neodesilala zakladatelka, ale přímo notář, ne? Ale jak píšu, fakt nevím.
Edit: dočetla jsem zbytek diskuze

• Citovat
  • Upravit
5076
13.8.26 17:12

Opravdu někdo věří, že člověk s exekucí nebo insolvencí je v tom omylem, protože nezaplatil elektriku, plyn a alimenty?
Zakladatelko, chápu, že smrt rodičů je velmi náročná. Ale nebuď hloupá, tohle není snad ani naivita. A jak vidíš, čuchal peníze a věci, nevěřila bych ani že to má doma. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.8.26 17:18
Že ti vrátil klíče nic neznamená, takovýhle povedený bratříček si klidně mohl nechat udělat kopii a bude si tam chodit a odnášet po libosti. Vyměnila bych zámky a dům zalígrovala a kontrolovala. Tatínek zjevně věděl, co je brácha zač a teď to víš i ty. Je na tobě, aby ses podle toho taky zařídila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32525
13.8.26 17:20

Klíče ti vrátil, protože si mohl nechat udělat kopii. Hned ty zámky vyměň nebo si tam bude chodit jak chce a budou mizet další věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
13.8.26 17:24

Nevěříš mu snad, že nemá kopii? Vyměň zámky okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13238
13.8.26 17:41

Okamžitě bych koupila nové zámky do každých dveří a vyměnila je, určitě nespoléhej an to, že nemá kopie
Další otázka je, jak daleko je ten dům, úplně bych nevěřila, že nerozbije okno a nevloupá se tam. Z moho pohledu se budeš muset kousnout a prohldat ten dům, i když předpokládám, že to udělala i on, ale nemusel to dělat pečlivě.
Pokud jde o ty peníze, tak záleží an tom, kolik to bylo, 20 tisíc by mi asi enstálo za ty popotahovačky.
Kdybys tam měla ale velké peníze(upřímně nechápu, proč jsi je nechávala v domě a neodvezla je k sobě a rovnou nerozdělila), tak bych zvážila policii.
Nenašla jsi třeba doklad o koupi té žirafy?
V každém případě bych se ale rozlučila se slušnými vztahy, toto už je podle mě přes čáru i v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35142
13.8.26 18:04

A ohlásila jsi tu ztrátu té žirafy? On tam normálně krade, to přece nemůžeš nechat jen tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
13.8.26 18:18

Dům je tvůj, a on tam nemá, co dělat. Vyměnila bych zámky a jemu řekla, ať už tam nejezdí, že dům je tvůj. Vůbec bych se s ním o tom už nebavila. Jseš moc měkká, a víš co se říká, za dobrotu, na žebrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová