Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka_S_V tak nic delala jsem si jeste jeden a tenhle na fotce asi vadny ![]()
@adéla695 Já teď beru Fertipronu první měsíc, piju kontryhelový čaj a jím listovku. Manža bere zinec a Macu peruánskou. Ale jestli to pomůže k otěhotnění toť otázka ![]()
@adéla695 Já beru už druhý měsíc Femibion a před tím měsíc obyč listovku. Jinak nic, ale zkoušíme zatím chvíli
Pokud se další dva cykly nezadaří jsem připravena pořídit nějaký bylinný čaj ![]()
@adéla695 piju vzdy od zacatku ms do ovulace kontryhelovy caj a jim listovku. jinak nic. ppkud to ted nevyjde objednam se k dr.at me prohledne, nebyla jsem na prohlidce rok, tak stejne musim na prevenci.
@adéla695 ja jim jen listovku, ale pujdu na konci brezna na kontrolu, tak kdyz to nevyjde tak se zeptam, co by mi doporučil.
Holky mam taky dotazek. Nevite nektera, zda Formoterol a kortikosteroidy nemaji nejaky ten vliv na snazeni se o potomka? Pritel je astmatik a ma toto naordinovano, tak nas to jen tak napadlo. V pribalovem letaku pisou jen ze u tehotenstvi po porade s lekarem a u kojení spis jako ze ne. Ale jestli to může mít i nějaký vliv u snažení právě na přítele, to nevím.
@Ališa děkuji za odpověď. Dnes jak když utne a hlava neboli vůbec. A sexuální apetit roste:-D ![]()
@Rielka určitě by bylo uvedeno přinejmenším v nežádoucích účincích, kdyby měli vliv na spermie. Pokud o tom přemýšlí ať se zeptá doktora, ale myslí že přímo vliv na spermie jen tak nějaký lék nemá, spíš nějaké co se mažou přímo tam, kdyby měl třeba nějaký urologický problém ![]()
Tento měsíc zkouším ovu testy. Minule jsem ovulaci nezachytila nebo nebyla.. ![]()
Myslíte že ten poslední už je pozitivní nebo mám zkusit další třeba ještě večer? Jinak testuju ve stejnou dobu kolem 1h. ![]()
@fergi157 no.každopádně čárka sílí hezky takze buď bude ještě silnější zitra nebo uz bude slábnout každopádně bych určitě preprala chlapa aj dneska aj zítra a podle zítřejšího testu aj pozítří
ja taky tento měsíc budu zkoušet test poprvé tak jsem zvědavá i když ovulku poznam podle bolesti a po dle teploty ale jsem zvědavá jestli mi to bude pasovat aj testama ![]()
@fergi157 radsi bych se uz dnes snazila a zitra znovu testla, ja mivam teda tu carku pri ovu vydz jeste tmavsi nez ten kontrolni prouzek.
@wewerka111 No večer pro jistotu zkusím ještě jeden
Já ovulku nikdy moc nepozorovala..a zatím mě bříško nebolí a ani plodný hlen nemám. Každopádně to má můj pěkně spočítaný ![]()
@Atriplexik Taky jsem si říkala že by měla být ještě tmavší než ta kontrolní..no budu dál testovat a manžela večer přeperu ![]()