Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
18.2.17 22:06

Jinak holky, vycetla jsem na emiminu, ze snazit se obden je nejlepsi taktika :D.Ze pry pak prirozene ovu testy nejsou potreba, ze je „pokryto“ :)..Tak nevim, zkouseli jsme to s muzem a absolutne to u nas nefunguje, nekdy proste neni nalada obden, stres z prace, unava.. nekdy zase dva dny a pak dva dny nic. Nejde nam to „napovel“. Prave proto mne ovu testy prijdou super. Co vy, funguje to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
19.2.17 00:31

@Adelkadd ahoj mame to stejne, nejde to obden jak robot, nechci, aby to zajelo do koleji, ze „musime“, takze nekdy dva dny po sobě a nekdy az za dva dny…ale ovu testy zatim nedělám, mam pocit, ze by to pak neslo, kdyz bych furt na neco curala, ale uvažují o nich, jestli se mi ovu potvrdí podle bolesti vaječníku, co mivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.2.17 07:46

@Adelkadd tak ze začátku je určitě lepší to řešit co nejmíń. Když to ale pak už nejde delší dobu, jsou ovu testy fajn. U nás je to se sexem jak kdy - někdy každý den a jindy týden pauza, záleží hodně na mužovo práci a volném času. Tak jsem za ovu testy ráda, ikdyž pak musím trochu tlačit na pilu, ale někdy se to povede i nenápadně. hlavně mívám při ovu velké bolesti, tak testuju, jestli se mám teda přes bolesti taky přemoct, nebo je to planej poplach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
19.2.17 08:15

Přesně tak každý den nebo i obden to se nám ani jednomu nechce a pak je to takové nucené o ničem no Ale když se člověk potřebuje trefit…ja akorát teď docela znervoznuji protože dnes 14DC a zatim ani hlen nic a teplota taky zrovna úplně nízká predovulacni není pořád se mi to drží kolem těch 36, 5…tak ja nvm doufám ze to nebude anovulacni cyklus (pry tak dva za rok jsou běžné) bo mě fakt trefí…doufám že bude ovulka a jen se trošku toula. Z těch třech měření minule měsíce jsem ji měla 19, 17, 16.den takže pokaždé jinak ale hlen byl už 13.den jen u toho prvního měsíce byl az 15. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
19.2.17 09:49

@Adelkadd unás to taky na povel nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
19.2.17 13:47

Ahoj, jak se mate a jak vam jde snazeni? Ja jsem dnes 11.DC,ale cyklus mam nekdy 35 a nekdy 33 dni…Ovulaci jsem nikdy nejak nesledovala, takze ani nevim, kdy ji mam cekat. Podle toho co ale tak procitam, tak to byva vetsinou hlenovy vytok, coz na sobe pozoruji. Vcera jsme meli vecer snazenicko, ale asi to jeste nebylo onco. Musim ho jeste preprat pristi tyden.Jen nevim, zda se trefim.
Nevite, jak je to s cestovanim na dovolenou autobusem a tehotenstvim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
19.2.17 16:31

@Adelkadd souhlasím s předchozími názory - pokud se někdo opravdu s chutí a nenuceně miluje přesně obden a to po dobu několika měsíčního snažení…budiž jim to přáno :potlesk: ale my to máme spis tak 12× do měsíce, někdy 2× 3× za sebou, pak 3 dny pauza…a tak. A jsme takhle spokojení a nuceně souložit kvůli oplodnění by určitě nefungovalo… Čili vysledovat ovu pomocí výpočtů + testů + měření teploty a ve vhodné dny pritele „svést“ je momentálně moje taktika, navíc beru 3.měsíc kyselinu listovou a 1.měsíc piju kontryhel
Tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
19.2.17 17:33

Jo minulý měsíc jsem ho přeprala a asi pul hodiny po sexu ovu bolesti tak jsem juchala že trefa no ale hlodalo ve mně druhý den že by to chtělo pojistit ještě tak jsem na něj počkala po odpoledni tak na mě koukal jak puk že jako už zase :mrgreen: a stejně z toho bylo prd 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.2.17 18:26

Ahoj holky. Uz mam tyden zpoždění a cítím se nejak nevolne..k veceru a odpoledne.. tehu test jsem dělala ale je zatím negativní.. :/ je to normální? Nemocná nejsem.. žádné priznaky na ms nemám. A navic se mi střídají nalady jak prase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.2.17 18:45

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? :) Snažíme se s přítelem o miminko od září 2016, ale zatím bohužel neúspěšně. Tento měsíc zkouším ovu testy, tak nevím jestli jsem náhodou neprošvihla nejvyšší koncentraci LH. A ovu je dnes nebo zítra. Co myslíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.2.17 19:01

@Irenka826 Ahoj :mavam: No pokud ta testovací čárka není stejná nebo silnější než ta kontrolní tak ovulace ještě nebyla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.2.17 19:33

@Irenka826 jestli testuješ první měsíc, tak těžko říct jestli ti LH nevyskakuje hodně rychle a třeba by pak v pozdější hodinu nebyl pozitivní. Jiné příznaky byly? zkus testovat dál, u mě třeba tyhle slabé čárky neznamenají vůbec nic, různě se mi objevují a slábnou během cyklu a při ovulaci mám test krásně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
19.2.17 19:49

@Irenka826 podle me pozitivní neni ani jeden…alw aoudim dle toho, co jsem viděla u jiných holek na emiminu, sama je nedělám. Ovu mohla byt nebo bude, kolisani je normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
19.2.17 19:50

@AnneeM tyden po zpoždění uz by dle mého názoru melo na testu neco byt…jako šance je, ale mala podle me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.2.17 19:58

Bolí mě podbřiško. Podle výpočtu a bolesti by ovu měla být dnes nebo zítra. A bolí každý měsíc ve stejný DC. Tak jsem to chtěla jen zkusit potvrdit ovu testama a zrovna zklamali, pokud tedy LH ještě nestouplo včera v noci dnes dopoledne a nestihla jsem ho zachytit. Tak budu doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí