Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amnezieee napomaha srovnat cyklus a tim k ovulaci. Ale musi se brat spravne, nektere tyhle leky to maji i v probalovem letaku, kamosce v caru taky rekli ze si to tim blokuje, kdyz ma dlouhe cykly. Pokud bys mela ovulaci treba 30 dc a duphastonem ho zkratila na normalnich 28, tak k ni proste nestaci dojit. Duphaston navazuje uz poovulacni fazy cyklu, kdy pusobi progesteron.
Dobrý den, v březnu loňského roku mi byla zjištěna Endometrioza. S paní doktorkou jsem byla domluvena že na 3 měsíce nasadíme lék Visanne a poté se s přítelem budeme snažit o miminko, jenže uběhnul už půl rok od snažení a stále nic. Tak by mě zajímalo, jestli paní doktorka na půlroční kontrole to semnou bude nějak řešit nějakými léky? Děkuji za Odpověď.
@Anonymní píše:
Dobrý den, v březnu loňského roku mi byla zjištěna Endometrioza. S paní doktorkou jsem byla domluvena že na 3 měsíce nasadíme lék Visanne a poté se s přítelem budeme snažit o miminko, jenže uběhnul už půl rok od snažení a stále nic. Tak by mě zajímalo, jestli paní doktorka na půlroční kontrole to semnou bude nějak řešit nějakými léky? Děkuji za Odpověď.
Zalezi na doktorce, muze napsat nejake leky na upravu cyklu.
Ahoj holky jsem asi 9dpo a 26dc asi od 4dpo mě dost bolí záda v kříži myslíte že by to mohlo být k tehu? Jinak krom občasného pobolivani v podbřišku a akné okolo pusy nemám žádné příznaky
Myslíte že by se mohlo jednat o tehu.Ms má dorazit až 1.3.takze na test ještě brzy. Dekuji za názory
Holky u priznaku clovek nikdy nevi, dost muze vyrobit i psychika, drzim palce ![]()
Ahoj holky jsem na tom stejně
pár dni po olulaci mě bolelo bříško a do toho zadá a hlava. Dneska jsem 8 DPO a M/S čekám 3.3. Tak držím palce aby nám nepřišla a byly jsme těhu
![]()
@Hanka_S_V Ahojky, tak nakonec po bráni clostibegytu jsem měla dva folikuly 23 a 24 mm, které 100% praskly
tak doufám, ze se zadari
a co ty jak se máš? Jak se Ti daří? ![]()
Ahoj holky
tak my s manzelem uz se snazime pres pet let a porad nic
a pritom jsme oba v poradku
jinak vsem preji brzke // carky ![]()
@Petschonka ty jo, to uz je poradna doba, to musi byt náročné na psychiku
a všechna vyšetření vyšla ok?
@Sylko píše:
@Petschonka ty jo, to uz je poradna doba, to musi byt náročné na psychikua všechna vyšetření vyšla ok?
Ju ju vysla v pohode manzel sperm. dobrej ja taky vsechno v poradku mame za sebou 2 IUI 1 IVF a porad nic
v listopadu jsem byla i na laparce a ta dopadla dobre zadny srusty pruchodnost ok tak nevim kde je chyba ![]()
@Amnezieee Takže když byl S 9 a 11DC a pak už ne a ovu by teoreticky byla 13DC tak by to vyjit mohlo co?
![]()
@HubbaBubba Já měla jednou více silnou a to taky vyšlo, jenže jsem potratila a pak už jsem čárku silnou neměla stejně nikdy..takže jsme si řekla než se takhle stresovat, že to raději dělat nebudu…akorát bych byla ve stresu proč zrovna nemám ovulaci a tak…tak prostě musím jen vydržet a ono to přijde
![]()
@Nysmo ja dostala v utery vyvolavacku a zadanku do Caru, vcera ale asi byla jeste ovulace, ale moc tomu neverim ze by z toho neco bylo, ikdyz nadeje si clovek samozrejme dela.
Drzim palce, to je velka sance ze by aspon jedno mohlo byt ![]()
Zbývá mi týden do MS a mám sem tam bolesti v podbřišku, potim se jak kůň a nejraději bych spala tak 14 hodin:-D už ani to sladké mi nechutná
co tohle má znamenat…pms mívám tak den dopředu… ![]()