Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, můžu se přidat k Vám do party? Snažíme se cíleně od prosince, odkdy taky měřím BT, takže kdy je ovulace tuším. A zatím všechny snahy naprázdno
Já vím, že to je normální, ale první mimčo vyšlo na první dobrou, takže tyhle neúspěšný měsíce beru o to hůř ![]()
@Hanka_S_V tak držím palečky
snad mrcha nedorazí a centrum ani nenavštívíš
Já si pravé myslím, ze folíky můžou být pěkné, ale možná prázdné, ale nebudu se stravovat a budu doufát v zázrak ![]()
@Petschonka to vis ze to vyjde! Když jste zdraví, není důvod, aby to nevyšlo!
@Sylko Dekuju snad ju
snad to vyjde nam vsem tady
no uvidim za tyden kez by to vyslo ![]()
@Petschonka já uvidíme az tak 3-5.3…ještě si pockam
Budu ti moc držet palce!
@Sylko ja bych to mela dostat 1.3 tak snad uz neprijde ale je to hrozny to cekani
take ti drzim palecky at ta mrcha uz neprijde a objevis dve // ![]()
Ahoj, za jak dlouho po oplodnění si myslíte, že by mohl být pozitivní test? Stalo se některé u předchozích těhotenství, že by 5 dní po opolodnění měly citlivé bradavky?
@Mar89 pokud vím tak je to dost běžné…Já měla taky cca 5dpo příznaky, kdy jsem si byla jistá, že to dopadlo… A teď jsem je taky 3-4 den měla citlivější
a zas nic
![]()
Zdravím všechny… snažím se od roku 2015, zrovna procházím 3. potratem po zamlklém těhotenství. Snažím se z toho psychicky dostat nadějí na další snažení…
snad budeme moct brzy ![]()
Držím všem palce
@Lavendeeer jak dlouho že se snažíte? Já mám stavy kdy si říkám, že aspoň něco ještě vydělám a ze to někdy dopadne a pak mám lítostivou a chci miminko hned! ![]()
@BlaZenkaB děkujeme a držíme také palečky ať vše brzy dobře dopadne ![]()
Holky poradite mi co by to mohlo byt? Mam tyden do MS a vcera a dnes rano jsem mela naruzovely vytok a bolesti v podbrisku ale uz je to vsechno v pohode nic neboli ani vytoky. Dekuju ![]()
Dobrý ráno všem. Mohu se k vám přidat? O miminko se snažíme od 11/2016. Během února jsem byla na měření folikulu, kde dr objevil dva, ale moc maličké na to ze jsem byla 14DC. Tak mi pak má dr předepsal clostilbegyt a teď jen čekám na ms abych mohla začít s užíváním… máte některá zkušenost?
@Smíšek10 já mám díky clostilu prvního syna, ale teď mi bohužel nezabral. Držím palce ![]()
@BlaZenkaB to je mi moc líto. po třetím potratu už tě trochu proklepnou ne?